Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgorzatko, wspaniałe nowiny! Ja późno idę na badanie przezierności, bo dopiero w dniu ukończenia 13 tyg. Tylko takie terminy były, ale to jeszcze w normie, bo lekarz kazał mi iść między 1 a 21 kwietnia. Idę 15. Jeszcze 20 dni, kawał czasu! Muszę uzbroić się w cierpliwość.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/e9dccd3fcca36.jpg.html
Dziewczyny jest fota? Wklejam przez tel i niewiem czy poszlo.
Ja mam tez dostać na koniec tyg.sms od ginekologa czy wyniki Pappy sa ok.
Malgorzatko to teraz masz juz głowę spokojniejszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:11
Małgorzatka, Ewalika, ola.321, Nynusia, ss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBATTINKA wrote:http://zapodaj.net/e9dccd3fcca36.jpg.htlm
Dziewczyny jest fota? Wklejam przez tel i niewiem czy poszlo.
Ja mam tez dostać na koniec tyg.sms od ginekologa czy wyniki Pappy sa ok.
Malgorzatko to teraz masz juz głowę spokojniejszą.
Battinka, poszlo, ale zmien htlm na html, wtedy sie otwieraUrsa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:Rewianka a jak tam wizyta u endokrynologa? Dobrze pamiętam, że miała byc dzisiaj?
Dziewczyny - po pierwsze, DZIEKUJE za Wasze wczorajsze wsparcie ws. mojego TSH
Po drugie - bylam dzis u endokrynologa, trafilam na WSPANIALA lekarke, ktora mnie bardzo uspokoila i wszystko mi wytlumaczyla.
Powiedziala, ze TSH w ogole nie jest maluszkowi do szczescia potrzebne, bo ono potrzebuje FT4. THS to tylko sygnal dla mamy, ze jej tarczyca potrzebuje wsparcia. Wszystko zobrazowala odrecznymi rysunkami
Pani doktor gwarantowala mi, ze FT4 mam w normie, wiec Malenstwo mialo wszystkie potrzebne mu do rozwoju hormowy, i zeby mi to udowodnic zlecila badanie.
Miala racjeFT4= 1,42 (norma od 0,93 do 1,70).
Zlecila mi tez anty-TPO i to wyszlo 10,03 (norma od 0 do 34,00).
Na THS dostalam Euthyrox N75, 1 tabl. dziennie. Za 2 tygodnie powtorka badan (THS i FT4) i wizyta kontrolna. Naprawde wspanialy lekarz, zreszta w necie ma same dobre opinie i sama dodam taka od siebie
P.S. Przepraszam, ze dopiero teraz pisze w tym temacie, bo wizyte mialam rano, ale chcialam poczekac na wyniki. Dzis z 1000 razy logowalam sie na stronie DiagnostykiMałgorzatka, Ursa, dodinka, ola.321, Kaśku, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja znalazłam wózek ZAGMA X6 - zależy mi, żeby do stelaża zamontować fotelik z auta w razie gdzieś pojedziemy, nie będzie trzeba przekładać malucha tylko odpina się fotelik wkłada w stelaż i można lecieć, zwłaszcza jak smacznie śpi... Cena nawet przystępna
Małgorzatka, ss lubią tę wiadomość
-
dziękuję :-*
Batinka jak nic dziewczynkapamiętam poprzednie 3d u moich . U chłopca wyraźnie widać małego sterczącego siurka
a tu na zdjęciu widać że będzie mała lady
BATTINKA, Ewalika, paula1 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80a8e0f2dfb.jpg
bylam na zakupach z mezem i jestem zadowolona nie zaszalalam jakos bardzo ale kuz mam pierwsze rzeczy dla dzidziusiaUrsa, ~Rewianka~, meeegi1771, ola.321, Kaśku, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Dzień dobry
Ja też sen miałam dziś kiepski. Do ubikacji wstawałam 4 razy.
U nas dziś szaroburo i ogólne chyba niezbyt mam dzisiaj chyba humorek.
Dodinka mooocno trzymam kciuki o 14Na pewno wszystko będzie wspaniale!
Jestem wszystko u nas ok dzidziuś ma siurdakama 5,15cm i wg usg to 12t 0d jestem szczęśliwa
mojego malca cudny był na usg nie dał się zmierzyć
aanaa, meeegi1771, ola.321, Ewalika, ~Rewianka~, Muffinka1019, Kaśku, Ursa, nat_alia, Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
piękne zdjęcia dziewczyny
cieszę się, że wszystko dobrze :*
byłam dziś na glukozie, ale niby za późno przyszłamjadę jutro znów. gdyby to blisko było to tam pikuś, ale muszę ekstra do innego miasta jeździć
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
a co do chusty to chciałam z córką. Wiosna, lato gadam idealna pora na chustonoszenie. A teraz nie wiem. Wiem jaki był mój synek, nic nie szło zrobić ciągle płakał, więc taka chusta to świetna rzecz musi być.