Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Małgorzatka i Dodinka super!
Zajadam się orzechami i zastanawiam się co by tutaj robić...
Chyba pojadę na jakieś zakupy czy coś.
Mój brzucho coraz bardziej zaokrąglony. Ja sobie kupiłam leginsy ciążowe w H&M za 8 funtów i też coś w nich przechodzę, a potem sukienki.
A co do ćwiczeń, za tydzień zaczynam zajęcia jogi dla ciężarnych. Coś się ponaciągamdodinka, Małgorzatka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dodinka! Gratuluję chłopczyka
Cudowne jajeczka. Ech czyli u nas jednak nawet sie nie postarał by podejrzec płec bo skoro u Ciebie tak ślicznie widac to i u naszego maluszka można by było zobaczyć. Myślę nad tym 4d w Gorzowie... może tak mi powiedzą
dodinka, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
ursa bo ty miałaś robione na zwykłym usg nie? jak tak to ciężko na nim zobaczyć. dlatego ja się dowiadywałam na tych specjalnych. 4d jak 4d, ale sama jakość tego 2d jak widać inna od Twojego
-
Majlena wrote:ursa bo ty miałaś robione na zwykłym usg nie? jak tak to ciężko na nim zobaczyć. dlatego ja się dowiadywałam na tych specjalnych. 4d jak 4d, ale sama jakość tego 2d jak widać inna od Twojego
Ja miałam na dobrej jakości 2d na którym robią prenatalne więc miałam nadzieję, że coś tam podejrzy. Wtedy oczywiście było mi wszystko jednoCzułam nieziemską ulgę, że pomiary są ok
A teraz jak coraz więcej osób wie to też bym chciała
Może sobie pojadę do Hipokratesa do Gorzowa
-
Dodinka ale zazdraszczam że już wiesz jak ja bym chciała zobaczyć takiego fajnego siuraka
hehe swoją drogą gratuluję i ciesze się że wszystko okej :* :* :*
Ursa, dodinka lubią tę wiadomość
-
Battinka gratuluję !! Jak dobrze pamiętam to chciałaś dziewczynke ?! Ja łykam bez przerwy kwas foliowy tylko, że od 1,5miesiąca w jednym zestawie z innymi witaminami (Femibion)
Dodinka tak jak pisałam na fb cudownygratuluję ;*
Ewalika chyba zgapię od Ciebie i pojadę jutro po tą czapusie i chyba obok niej są rękawiczki dobrze widzę ? Śliczne
Ursa ja bym sie nie zastanawiala tylko jechała jesli masz taką możliwość i Cie kusiUrsa, dodinka, BATTINKA lubią tę wiadomość