Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też łykam tylko kwas foliowy do II trymestru, moja gin nie kazała na razie innych, a we wtorek mam wizytę więc zapytam co dalej.
Martwię się bo dzisiaj trochę sprzątałam łazienkę i użyłam tego płynu do odkamieniania, jest on bardzo ostry, boję się żeby to nie zaszkodziło maleństwuwprawdzie szybko wyszłam ale coś tam powdychałam
Jak sprzątacie łazienki??
-
nick nieaktualnyDziewczyny piękne zdjęcia maluszków;-) pozytywnie zazdroszczę♡
ja niestety plany muszę odłożyć porobiłam badanka i wyszlo co nie co i nie dość że plany na 2tor to jeszcze zmiana lekarza. Ale poczekam cierpliwie i doczekam.się rodzeństwa dla mojego synusia;-)
spokojnego wieczoru życzę♡♡ -
Małgorzatka wrote:Dodinka ale zazdraszczam że już wiesz jak ja bym chciała zobaczyć takiego fajnego siuraka
hehe swoją drogą gratuluję i ciesze się że wszystko okej :* :* :*
Zobaczysz może uda się na następnej wizycieMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Linka220 może to głupie ale ja myję zwykłym szamponem ziołowym a że mam wanne taką emaliowaną to nie muszę używać innych płynów
Super pomysł Nynusia, też przemyję następnym razem szamponemteż mam wannę emaliowaną, ale i twardą wodę i często pojawia mi się kamień... niestety czasem odkamieniacz jest niezbędny... od dziś robi to mój mąż, bo ja mam teraz niezłego stracha..
Super zdjęcia dzidziusiów w brzuszku i nawet ich jajeczek hihi, ja mam we wtorek wizytę może maluch pokaże to i owoale to będzie tajemnica bo mąż nie chce wiedzieć
Nynusia, dodinka lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:Ursa u nas dzidziuś się rozkraczył porządnie, szalał w brzuchu i nie dał się zmierzyć i lekarz oglądał wszystko co się dało czekając aż będzie grzeczny i zacznie współpracować
dodinka no widać, że chłopak, nie da się ukryć...u mojego młodego tez tak ładnie było widać wszystko
Małgorzatka super, że wyniki dobre
Battinka u Ciebie tak trochę na dziewczynkę wygląda, dzidzia super
Ja mam usg 20 kwietnia teraz...więc może już mi powie czy to na pewno dziewczynka
bo teraz się bardziej skupiał, żeby zrobić te wszystkie pomiary.
co do witamin - ja cały czas biorę omegamed optima, kwas foliowy i sama biorę wit. B6 i kompleks witamin B ( do wczoraj brałam). Teraz zakupiłam już omegamed optima forte i jak będę na wizycie to spytam, czy jeszcze brać osobno ten kwas foliowy i duphaston. Też się zastanawiam czy na jakieś tańsze nie przejść te witaminy, bo te trochę drogie są.
Detektor tętna już przyszedł, muszę tylko jutro baterie kupić i czekam na żel do usg, bo musiałam przez neta zamówić, bo u nas nigdzie nie było, pół miasta objechałam - apteki, sklepy medyczne i kicha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:00
Nynusia, dodinka, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja polecam do łazienek wodę z octem. Kupiłam sobie buteleczki ze spryskiwaczem w lidlu i w jednym zrobiłam sobie odświerzacz do powietrza z wody i soli do kapieli a w drugim właśnie wodę z octem. Musze Wam powiedziec, że spryskałam zostawiłam na kilka minut i pięknie wszystko się wymyło a jak baterie się świeciły! Jak opinacze poborowych!
Nynusia, paula1, ~Rewianka~, linka220, aanaa, agania lubią tę wiadomość
-
normalnie szorowałam zawsze cifem i nic mi nie było, ubikację kończę domestosem. okna sprayem, meble też jakimś tam przeciwkurzowi czy z nabłyskiem. nie popadajmy w paranoje
chyba, że Wam chodzi o mdłości na ten zapach
serio by trzeba było pracować w takich warunkach ileś czasu i jakiś okres, a te 5 minut nikogo nie zabije, a tym bardziej naszego dzieciątka
Małgorzatka, linka220 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Dzisiaj rozpoczęłam II trymestr,33% i 4 m-c...jupi
Życzę udanych wizyt dzisiejszych, jeśli są i trzymam kciuki
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 06:32
aanaa, Ursa, Nynusia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hahaha, nie ma to jak paw poprawiający humor
Agatka, będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze. Siądziesz na fotelu, zobaczysz dzidziusia i mocno westchniesz z ulgą
Ja to wiem
Paula, ja też melduję się w drugim trymestrzeKtoś jeszcze z nami dziś świętuje?
Ursa, paula1 lubią tę wiadomość