Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam mooocno kciuki za Was i Wasze maleństwa na wizytach
My Dream wcześniej smarowałam tylko piersi bo zaczęly dosc szybko tworzyc się rozstępy. Używałam oliwki Hipp bo ma nawet fajny naturalny skład.
Teraz od tygodnia mam ziaja mama mia i po kąpieli troszkę sobie i brzuszek smarujęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:19
~Rewianka~, my dream lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:ss, Katarzyna87, madu - powodzenia na wizytach
Kaśku wczoraj pisała, że idzie dziś do gin więc też trzymam kciuki- mam nadzieję że nie pomyliłam
Ja już po wizycie. Niestety wyników Papaa jeszcze nie ma. Poza tym wszystko okWidziałma przez chwilę malucha - spał smacznie. Lekarz sie śmiał że pewnie buszuje po kątach jak mama nie patrzy
Wy dziewczyny ograniczacie i odstawiacie leki a ja się rozwijam w tym temacie. Wcześniej zwiększona dawka Dupka a teraz jeszcze dostałam nospę 3x1. Yhhh no cóż ... jak trzeba to trzeba.
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt!!!ola.321, Nynusia, aniacicha lubią tę wiadomość
-
Co do smarowania, ja mocno nacieram boczki, pośladki i uda, w okolicach dzidzi tylko delikatnie.
Wgl, jestem juz po wizycie:) Całe 4,7 cm szcześcia, które tańczyło piruety. Wszystkie parametry super, serduszko 168/min.
Jestem troche niezadowolona, bo badanie trwało niecałe 10 minut i lekarka chyba dziś była za karę w pracy, ale najwazniejsza, że wszystko dobrze. A dziecię idę popodglądać jeszcze 10 kwietnia w 3D/4D, bo mój M uparł sie na PAPPA.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:40
~Rewianka~, ola.321, paula1, Nynusia, aniacicha lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Dziewczyny, byłam właśnie w poradni rodzinnej, na tych spotkaniach przed ślubem i Pani uczyła nas jak się dzidziusia robi, oczywiście wszelka antykoncepcja to zło i grzech przeokropny! Oczywiście nie powiedzialam, ze jestem w ciąży, bo ona z takim zawzieciem i z pasja o tym mówiła, ze nie mialabym serca
. Kolejne spotkanie za 3 tygodnie, dobrze, że prócz oczekiwania na dzidziulka cos jeszcze się w moim życiu dzieje, bo bym chyba zwariowala!
poza tym mam straszna ochotę na kotleta mielonego, w ogóle mam chęć też na tatara, ale wiem, ze nie mogę mięsa surowego
echh...
Ja biorę tylko kwas foliowy i luteine dopochwowo.
Madu - mój lekarz tez czasami miewa humory i jakby za kare był w pracy, ale ostatnio zrozumiałam czemu - przede mną były sama babeczki około 60 tki wiec jak ten chłop ma mieć dobry dzień??
Oo mój suwaczek też wcielo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 18:00
-
Ja juz wzielam nospe forte i 2 mag b6 zobacze czy przejdzie...
Te bóle brzucha mnie wykonczą cały dzien przelezalam w łózku dobrze ze na wolnym teraz jestem.
Cholerka jak mi nie przejdze rozwazam pojechac na IP wieczorembo nie ujadę dłużej!
Co do dr to ja też mam takiego ze żal gadac...wiecznie nafukany obrazony i bez usmiech na twarzy jak by swoj zawód wykonywał za karę! Porazka
Do dupy z tym wszystkim dzis mam jakis placzliwy dzien szlag by trafil taki zywot -
agu no tak, każdy by miał gorszy dzień
gdybyś powiedziala to bys nie musiała chodzić na te rodzinneehhh trzęsie mnie jak słysze że antykoncepcja to zło
agu258, Kaśku lubią tę wiadomość
-
co do lekarki u której dziś byłam, to nie moja pani doktor, to kobietka która robi usg I i II trymestru. Wybaczam jej
Moja gin. też nie jest zbyt wylewna ale konkretna, a jak mam pytania to zawsze odpowiada, więc jest ok.
Co do bólu brzucha, to miałam na początku, dostałam duphaston, pregne plus i odpoczywanie, potem przeszło, a ostatnio znów coś pobolewa, jak poleże jest lepiej. Gorzej, że plecy mnie bolą w odcinku lędźwiowym, a to dopiero poczatek...Chyba musze zacząć coś ćwiczyć.
Mnie nauki małżenskie ominęły, bo postanowiliśmy brać tylko cywilny. Ale miałam próbke w gimnazjum, olałam po dwóch spotkaniach, bo nie dało sie tego słuchać.21.10.2015 Leon -
aniacicha wrote:Ja słyszałam od koleżanek że niby nie powinno się masować
bo pobudza się macicę i mogą wystąpić skurcze ale ile w tym prawdy
kurczę nie wiedziałam, że nie można masować brzucha...
jak wcieram balsam robię to dość intensywnie, ale teraz już nie będęjak dobrze, że jest to forum zawsze czegoś nowego można się dowiedzieć!
-
ja te nauki przedmałżeńskie wspominam tragicznie...ponieważ odbywały się w cyklu kilkutygodniowym to trzeba było zaliczać wszystkie lekcje po kolei, a że obydwoje pracowaliśmy na zmiany to nie zawsze się dało i żeby zaliczyć ominięte spotkanie musieliśmy czekać aż przejdzie cały cykl i celować akurat w te, którego nie mieliśmy...trawało to kilka miesięcy...
a wypociny takie, że głowa mała...bleee
-
Patrząc na to, jakie jest podejście kościoła do tych spraw, tez mnie to przeraża, ale ślub juz niebawem, więc wole mieć za sobą
mój M. zadawał pytania, żeby nie było, ale generalnie oboje byliśmy znudzeni, a ja ciągle myslalam o kotletach mielonych!
miały być dopiero jutro na obiad, ale zrobię je chyba już dzisiaj bo nie wytrzymam do jutra! Poza tym kupilam tez ciasto bo tez mam na nie ochotę i właściwie to dzisiaj mam na wiele rzeczy ochote , tyle ze miejsca w żołądku chyba nie starczy
no jak wczesniej nie jadłam, tak teraz jem za całą naszą trójkę
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za każdego kciuka!!!
Wszystko dobrze z dzidzią! Są ręce, nogi, przyzierność ok, ale szegóły na prenatalnych będą. Focia do bani, więc nawet nie wrzucam, pochwalę się po prenatalnych za 10 dni
Fasola ma 4,02cm!paula1, madu, Nynusia, ola.321, Kaśku, aniacicha lubią tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie;) wszystko w porzadku, dzidzia dluga i chuda, wg usg 13t.6dz .wszystkie pomiary w porzadku, o do plci mi wydawalo sie ze chlopczyk ale lekarka nie byla pewna i nie chciala okreslic, wolala sie wstrzymac jeszcze.
paula1, madu, ~Rewianka~, Nynusia, ola.321, Kaśku, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny jak wasze samopoczucie?
Battinka jesli wzielas nospe czy magnez i nie przeszlo to chyba nic dobrego i moze warto jechac dzisiaj na IP?
Czy ktoras z was swedzi skora na brzuchu? Nie mam rozstepow ani nic brzuch lekko sie powiekszyl ale czasem nad pepkiem albo po lewej stronie swedzi mnie skora.. macie tak?
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny! Ciesze sie ze wszystko wporzadkumadu lubi tę wiadomość