Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja wczoraj bylam bardzo zmęczona, dzisiejszy dzień nie lepszy, znowu do 20ej w pracy, jutro jeszcze na czczo na badania, godzinę drogi autobusem, koszmar.
Batinka, trzymam kciuki, pamiętaj jednak, ze mogą chcieć zostawic cie w szpitalu. U mnie zaraz 10tc, jak ten czas leci, po świętach będzie 11 i zaraz prenatalne -
cześć Dziewczyny
Nynusia - ja też miałam prenatalną wizytę o 17 i myślałam że nie wytrzymambo Ty masz dziś prenatalne? suwaczki zniknęły i nie wiadomo kto ma jaki tydzień
zdrówka dla przeziębionychta woda z solą mi pomogła na początku ciąży a zastosowałam tylko raz jak zauważyłam że gardło boli - więc chyba zadziałała
.
-
aagatkaa1984 wrote:Hej dziewczyny, ja wczoraj bylam bardzo zmęczona, dzisiejszy dzień nie lepszy, znowu do 20ej w pracy, jutro jeszcze na czczo na badania, godzinę drogi autobusem, koszmar.
Batinka, trzymam kciuki, pamiętaj jednak, ze mogą chcieć zostawic cie w szpitalu. U mnie zaraz 10tc, jak ten czas leci, po świętach będzie 11 i zaraz prenatalne
Ja jadę na badania w czwartek, też godzina, tylko tramwajem. Nie wiem jak wytrwam bez mdłości i wymiotów. -
Dzień dobry dziewczyny
U nas kolejny ponury dzień. Ale wasze rady bardzo pomogły i wczoraj dużo zrobiłam
Dzisiaj też mam w planie zaraz się zabrac za sprzątanie
Tylko mniej bo wczoraj burę zarobiłam od męża, że nie powinnam się tak przemęczac.
Wczoraj P. złapał gdzieś znowu te przecenione ciuszki w Lidlu. Kupił becik (19,99) i dresik (9,99). Oba błękitne więc lepiej by urodził się chłopiec albo dziewczynka z niebieskimi oczkami
Nynusia będę trzymała mooocno kciuki za wizytęBędzie wszystko wspaniale, zobaczysz
aniacicha wrote:Ja swój suwaczek widzę na forum ale waszych nie o co to chodzi??
Bo masz suwaczek z innego serwera. Niestety z tymi z suwaczki.com tak się często dzieje a teraz chyba faktycznie całkiem im serwer padł.
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Witam Was kochane i życzę milego dzionka
Nynusia wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki !
Troszke Was wczoraj poczytałam, zazdroszczę tym, ktore juz po prenatalnych ja mam badania dopiero 20.04 bedzie to 13 tydz.i 2 dni, myślicie że poznamy płeć?
Zazdroszczę też, że możecie robić swiąteczne porządki, u mmie bałagan i zakaz jakiegokolwiek wysilku..w 6 tyg.pojawiły sie plamienia i trafiłam na 6 dni do szpitala, wiec teraz jedynie jakis obiadek zrobie, spacer po bulki i to cale moje zadanie, oczywiscie na seks też zakaz...Biorę luteinę,kwas foliowy i czasami witamine c bo podobnie jak Wy czesto sie przeziebiam; ból gardła, zatok, katar, krew z nosa.Oczywiscie mdlosci rownież mi towarzyszą od 6 tyg.W sobote i niedziele bylo oki a wczoraj powrocily...I to tyle o mnie:-) Cieszę sie ze mogę byc tu z Wami i zycze kazdwj z Was duzo zdrowka dla Was i malenstwa :*aanaa, Ursa, agu258, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Lucy - jeżeli lekarz ma super sprzęt i dzidziuś się dobrze ułoży to myślę że będzie mógł coś powiedzieć odnośnie płci
, ale chyba jeszcze nie na 100% bo to za wcześnie
.
U mnie Pani dr na prenatalnych powiedziała że nie będzie zgadywać i dała 50/50, ale trochę się przyglądnęła i powiedziała że daje 70% na dziewczynkę- może na następnym badaniu dowiem się coś więcej bo mam w 15t4d
za tydzień w środę.
Kurcze przyzwyczaiłam się do mojego suwaczka a tu kurcze taka klapa, jak się nic nie zmieni to chyba trzeba będzie zmienić.
-
U mnie Pani dr widziała wyrostek, tylko wg niej bardziej leżał niż stał dlatego postawiła 70% na dziewczynkę
, to był 12t5d
.
Zdjęcia pewnie dostaniesz, a co do filmiku to warto zapytać wcześniej w recepcji bo np. u mnie trzeba było powiedzieć przed badaniem że chce się płytkę i dr włączyła nagrywanie.
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Lucy7 wrote:Dla mnie to już te 50% czy 70% to już coś
Hihihi LucyTO ja Ci też mogę powiedziec, że na 50% chłopiec
Mam nadzieję, że wraz z drugim trymestrem pożegnasz się z zakazami i będziesz mogła korzystając, ze swojego stanu
Agatka mój termin, jest inny co wizytę i to są naprawdę rozstrzały niezłe bo na pierwszej wizycie był 3 październik, na drugiej już 1 październik a po prenatalnych wyszło, że 23 wrzesień. Za każdym razem przestawiałam suwak a teraz stwierdziłam, że ustawiam go znowu według OM i mam w nosie wyliczenia USG. A według OM mam właśnie termin na koniec września
Ja następną wizytę mam w 16t4dMam nadzieję, że uda się podejrzeć płeć
Lucy7, Kaśku lubią tę wiadomość