X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie mam mam imienia dla dziewczynki. Chłopiec Leoś, a dziewczyna???

km5st5odymuuq2ts.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS - ja mam tak samo, tyle ze jeszcze bym mogła spać całymi dniami, okropne to!

Muszę się w końcu ogarnąć, ide robić te mielone, fakt faktem dopiero o 16 mój M. będzie w domu, ale ogarne sobie wszystko i będę od czasu do czasu zagladac do Was:-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-) :-)

ss lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Majlena Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas Oliwier albo Oliwia. raczej przesądzone imiona.

agania lubi tę wiadomość

Synek 27.08.2010 <3
    Odeszłaś Nam Córeczko o całe życie za wcześnie ;(
    3jgx3e3kdf0fdjkh.png

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    cześć Dziewczyny :)

Nynusia - ja też miałam prenatalną wizytę o 17 i myślałam że nie wytrzymam :) bo Ty masz dziś prenatalne? suwaczki zniknęły i nie wiadomo kto ma jaki tydzień :)

zdrówka dla przeziębionych :) ta woda z solą mi pomogła na początku ciąży a zastosowałam tylko raz jak zauważyłam że gardło boli - więc chyba zadziałała :).

Tak ja mam dziś prenatalne 13w 2d :) o 18 a tu dopiero 12:30 :o

l22nhdgeccid541p.png
  • Majlena Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny to kciuki!!! prosze mi wracać z dobrymi wiadomościami :*

Nynusia, mała.mi lubią tę wiadomość

Synek 27.08.2010 <3
    Odeszłaś Nam Córeczko o całe życie za wcześnie ;(
    3jgx3e3kdf0fdjkh.png

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka trzymaj się mocno na pewno wszystko będzie dobrze. Lepiej, że Cię zostawili na obserwacji na pewno Ci pomogą!

mala.mi powodzenia na wizycie ;)

Ja mam przeczucie co do dziewczynki i także bym bardzo chciała dziewczynkę. Ale co tam najważniejsze żeby było zdrowe!

BATTINKA, mała.mi lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    SS - ja mam tak samo, tyle ze jeszcze bym mogła spać całymi dniami, okropne to!

Muszę się w końcu ogarnąć, ide robić te mielone, fakt faktem dopiero o 16 mój M. będzie w domu, ale ogarne sobie wszystko i będę od czasu do czasu zagladac do Was:-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-) :-)

Ty tak o tym mielonym, że mnie też się zachciało :D

agu258 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ja to nawet nie mam mam imienia dla dziewczynki. Chłopiec Leoś, a dziewczyna???

Moje typy Lena, Sara, Agata ( u Ciebie to akurat odpada :D :)Maja albo Amelia ale najbardziej za Leną jesteśmy

l22nhdgeccid541p.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Tak ja mam dziś prenatalne 13w 2d :) o 18 a tu dopiero 12:30 :o

Najgorsze to to czekanie. Coś o tym wiem ja też zawsze tak późno muszę się na te wizyty umawiac, żeby mąż zdąrzył. Odkąd wzięłam go na pierwszą wizytę twierdzi, że nie wyobraża sobie nie byc :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potraficie podtrzymać na duchu dziękuję.

Ja juz leze w łóżku podłączoną mam kroplówkę rozkurczową (do jutra chyba nie zleci) i dostałam zastrzyk w tyłek tez rozkurczowy.

Dr mówi ze lepiej jak mnie poobserwują zostane do jutra lub do czwartku takze niewiem ale wiem jedno szpitale sa be.

Juz tęsknię za córcia i domem ale coz nie mam wyjścia.

Robili mi usg i fasolka ma już 7,5 cm rośnie kochana w oczach. Wszystko bylo by super gdyby nie te bole podbrzusza :( ach...

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka, a te leki pomagają, bardzo cie boli, to jest taki silny bol liesiaczkowy, może to nie macica, tylko inny narząd

BATTINKA lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok :) Szpitale są ble popieram ale po lekach na pewno bedzie Ci lżej.

Ursa ja ze względu na pracę mogę tylko w takich godzinach i to czekanie i takie rozkojarzenie powoduje to, że jestem w pracy tylko ciałem ale przez cały dzień na niczym się nie mogę skupić i myślenie mi nie wychodzi więc zero pożytku ze mnie :D

l22nhdgeccid541p.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu ja moze nie spie bo mamy remont i caky czas sie cos dzieje choc i tak pare razy zasnelam w dzien, ale zmeczona jestem okropnie i glownie odpoczywam,len ze mnie okropny, kawalek przejde isapie , bardzo szybko sie mecze, wiecznie ospała i bez sił jestem.czuje siejakbym 3 miediace bez przerwy byla chora, zero energii:(

agu258 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka powiem ci szczerze ze ta kroplówka ścieka tak powoli ze chyba jutro się skończy:( musze powiedzieć ze póki co jest w miarę. A lekarze za dużo gadać nie chcą:((
    Jest ze mną na sali dziewczyna z ta samą przypadłością czyli bolami brzucha ale jest tydzień do przodu z ciążą. Takze mamy wspólny temat.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zamowilam sobie obiadek do pracy, a co tam, glodna do 17-tej siedziec nie bede.
    Batinka popieram ze szpitale sa niefajne, ale odpoczniesz, podkurujesz sie i bedzie tylko lepiej. Sproboj jak najwiecej spac. Ja jak lezalam w puereszej ciazy na kroplowkach to przespalam prawie dwa dni, tylko budzilam sie hak maz przychodzil i dalej w kimano, mowie ci ze super regeneracja. Co do tesknoty to niestety wiem ze ogromna, tez to przerabialam, ale silna babka z Ciebie i szybciutko ci zleci.

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj gorszy dzień jezeli chodzi o kdlosci, ale tylko 2tygodnie. Strasznie obrzydza mnie herbata, ktora kiedys bardzo lubilam

km5st5odymuuq2ts.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza, to jakiś wirus. Mam się leczyć domowymi sposobami, bo na jakiekolwiek leki jest za wcześnie. No i w razie gorączki mogę brać apap lub aspirynę. Zwolnienie do końca tygodnia mam.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania w żadnym wypadku ASPIRYNĘ

km5st5odymuuq2ts.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania to do lozeczka i kuruj sie, duzo zdrowka

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to objadlam sie jak mops a zjazdlam tylko polowe, do wieczora starczy, obym tylko gorzej sie na wieczor nie poczula...

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ