Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
dawno mnie tu nie bylo ale Was podczytuje... Nie mam czasu zeby byc na biezaco bo za duzo stron produkujecie
ja tez mam dzis wizyte o 17.45 a w czwartek prenatalne... To dopiero moje drugie usg wiec trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze
ostatnio mam troche wiecej energii wiec postaram sie czesciej udzielac
a przeczucie mam na chlopca... Ciekawa jestem czy sie potwierdzi. Najwazniejsze jednak zeby wszystko bylo dobrze i dziecko zdrowe czego nam wszystkim zycze
Beeblu, madu, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Agania zdrowiej :*
Battinka,jesteś w dobrych rękach, będzie dobrze!
Nynusia i Estrella tzrymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Ja dzisiaj 13 tygodni i 6 dni, ale to leci.
Motylki w brzuchu dalej latają, ale rzadko, fajnie za niedługo nas czekają pierwsze kopniaki
Co do przeczucia, ja niestety nie mam żadnego...Nie mam parcia na dziewczynkę ani na chłopca, będę się cieszyć tak samo, bo to moje pierwsze dziecko. Ale wiem, że wśród wszystkich moich dzieci ( w przyszłości ) gdzieś musi być dziewczynka
Ja na urlopie, lenie się straszniePora zacząć robić Świąteczne porządki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:01
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Hehe, ja na Święta jadę nad morze, ale dom i tak musi być posprzątany. A mój ciążowy leń jest tak wielki, że jest dużo do sprzątania. Jeżeli chodzi o gotowanie, to tutaj nie mam zbyt wielkiego pola do popisu, ale i tak będę robiła kraszankę
Mniam mniam
A dziś mam ochotę na placki ziemniaczane więc muszę pobłagać mojego, żeby mi natarł
-
Oto moje 4,6cm szczęścia
USG kiepskiej jakości, więc zdjęcie też nie najlepsze ale i tak mi się podobaBiorąc pod uwagę ostatnią miesiączkę i aktualne USG to malec jest starszy o równy tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15d5ea2e04df.jpgUrsa, ola.321, madu, aanaa, Nynusia, Kaśku, Lucy7, Katarzyna87, aniacicha, ~Rewianka~, paula1, Aguś26, miska2503, agaton lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
ostatnio mało się udzielam, ale zaglądam regularnie. Battinka trzymam kciuki za to, aby leki pomogły i brzuszek przestał boleć!
Wczoraj byłam na badania prenatalnych, wszystkie parametry OK. Dzidziuś miał 6,22 (piszę w czasie przeszłym, bo dziś może mieć nieco więcej). Ponieważ to był 11 tydzień 6 dzień, to nie miałam nadziei na określenie płci. Lekarz jednak podjął próbę i powiedział, że 51 na 49, że to dziewczynka. Choć mój mąż jest przekonany, że to chłopiec. Ja nie mam przeczuć, choć do tej pory też łapałam się na tym, że zwracałam się do dzidzi jak do chłopca...
No i mam płytkę z nagraniem Dzidziusia:)
Miłego dnia Wam życzę, pomimo tej okropnej pogody. Powodzenia na dzisiejszych wizytachaanaa, madu, agu258, ola.321, aniacicha, Kaśku lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
A to fotografia:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/87ac939b3bb52876.html
Tylko, że robię to po raz pierwszy i nie wiem, czy się uda... Chciałam tak dodać, aby się od razu wyświetliło zdjęcie, ale nie potrafię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:06
Katarzyna87, aniacicha, Kaśku, agaton lubią tę wiadomość
Nynusia, moja Dzidzia 2 tygodnie temu miała 3 cm. Na pewno będziesz szczęśliwa po wizycie. Najgorszy jest pierwszy moment, ja jak już zobaczę Dzidzię, że się kręci, że serduszko bije, to potem pozostaje mi się delektować chwilą i cieszyć widokami (razem z mężem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:26
aagatkaa1984 wrote:Asienka, a tobie jeszcze mdlosci dokuczają?