Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Ciezaroweczki! Znów bardzo długo mnie tu nie było, ale to przez to, że przesypiam całeee dnie. W domu bałagan, dobrze, że mój mezus gotuje obiady, bo inaczej umarlibyśmy z głodu;) Jestem w 10 tygodniu ciąży i juz nie mogę doczekać się, aż ten pierwszy trymestr dobiegnie końca, a ja wrócę do żywych. Mój mąż śmieje się, ze mam kacowy humor, to się zgadza, bo czuję się jak po mocnym melanżu;) 14 kwietnia mamy prenatalne. Lekarz powiedział, że jest szansa by poznać płeć. Ale ja jestem przekonana, że będę miała córcie! Też tak macie? Oczywiście jest mi to obojętne, byle zdrowe, ale intuicja podpowiada,ze dziewczynka:)
Kupiłam sobie ksiazke"Ciężarówką przez 9 miesiecy" bardzo sympatyczny dziennik, ktory obala pewne mity, np. jak to wszystkie ciężarne czuja się jak boginie seksu,lub inne rzeczy, które są opisywane w czasopismach. Mój mąż też czyta, dzięki temu wie więcej i bardziej mnie rozumie, nie zadaje zbędnych pytań...
Mam też pytanie, czy przestalyscie spać juz na prawym boku? Czy spicie normalnie i się tym nie przejmujecie? Mnie ciężko spać tylko na lewym, bo uwielbiam spać na prawym...Kaśku lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Śniło mi się dziś pierwszy raz coś związanego z ciążą. Że na usg lekarz powiedział mi, że chłopak i pokazał siusiaka, a potem miałam cesarskie cięcie i okazało się, że bliźniaki parka- piękny sen
-
Maja witaj. mnie zawsze intuicja nie myliła, tym razem mam wątpliwości- ale bardziej czuję chłopaka.
co do spania. nigdy nie zwracałam na to uwagi...później śpiąc już tylko na bokach bolą ramiona, a weź śpij na jednymtakże moim dzieciom z tego powodu nigdy nic nie było.
Majaaa, ss lubią tę wiadomość
-
Mój Mąż bardzo by chciał córeczkę mówi nie miał siostry wiec córeczka będzie na pewno a że ciąża to jego prezent urodzinowy wiec mówi że wszystko musi się zgrać w całość hihi
Mi to obojętne byle zdrowe było choć dla dziewczynek to takie słodkie są te ubranka i spineczki buciki ajjjKaśku lubi tę wiadomość
-
no my też marzymy o córeczce
do dziś mam ciuszki córki w szafie poprasowane, poukładane i nie wyobrażam sobie dnia by je spakować i schować do piwnicy
jeśli byłaby córka po prostu bym je wyprała jeszcze raz wyprasowała, byłoby łatwiej ;(
-
Ursa wrote:Hihihi Lucy
TO ja Ci też mogę powiedziec, że na 50% chłopiec
Mam nadzieję, że wraz z drugim trymestrem pożegnasz się z zakazami i będziesz mogła korzystając, ze swojego stanu
Agatka mój termin, jest inny co wizytę i to są naprawdę rozstrzały niezłe bo na pierwszej wizycie był 3 październik, na drugiej już 1 październik a po prenatalnych wyszło, że 23 wrzesień. Za każdym razem przestawiałam suwak a teraz stwierdziłam, że ustawiam go znowu według OM i mam w nosie wyliczenia USG. A według OM mam właśnie termin na koniec września
Ja następną wizytę mam w 16t4dMam nadzieję, że uda się podejrzeć płeć
-
Lucy7 wrote:Ursa ale chodzilo mi o to, że bede sie cieszyc jak lekarz przynajmniej podejmie probe okreslenia plci....
Wiem, wiemU mnie wcale się na płci nie skupiał... co mnie też trochę wkurzyło
Agu258 u mnie też wszyscy dziewczynki by chcieliMąż zwraca się do dzidziusia "Jadwinia"
Mi jest naprawdę wszystko jedno, będę tak samo szczęśliwa jeśli to chłopczyk i jeśli to dziewuszka. Ale tak czasami przeczuwam chłopca. Śmieję się, że dzidziuś się wrodził w mamusię i zrobi wszystkim na przekór
Mojej mamie wmawiali chłopca w brzuch a urodziłam się ja...
agu258, Kaśku, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
A ja mówię On, mysle, ze będzie chłopak, idą na łatwiznę wolałabym dziewczynkę, bo łatwiejsze w wychowaniu ;)mąż chce syna, bo dziewczynę juz mamy. Tak patrzę czasem na ta moja 4latke i sie zastanawiam, kiedy ona urosła, czas tak leci...
agu258, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
U mnie wszystko wskazywaloby na dziewczynke, moglabym jesc slodkie od rana do nocy i nic poza tym, cera i cala skora okropna albo sucha albo znowu tłusta i syfki,wlosy musialam obciac bo tak sie poniszczyly ze rozczesac nie moglam, od poczatku ciazy cxuje sie fatalnie, mdlosci nie przechodza wogole, wygladam zle i blado i wszyscy mowia ze to na bank dziewczynka i ja tez tak czulam do wczoraj.bo wczoraj na usg zobaczylam cos miedzy nozkami, i choc lekarka mowila ze to nie musi bycto co mysle i co do o kreslenia plci sie jeszcze wstrzyma to u mnie eyobraznia juz zadzialala i juz sie nie łudzę że to dziewczynka, a bylo to moim marzeniem od kiefy psmietam, zeby pierwszym dzieckiem byla córeczka...
agu258, madu lubią tę wiadomość