Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka widzę ze obie mamy wojskowych w domku :)

moj suwaczek stanął w miejscu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:42

nenka2 lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Dziewczyny, jak dziecko sie zanosi to zawsze mocno dmuchnac w buzie! Z Moja corka czesto to przezywam niestety..

Dziewczyny czy wy placicie za badania prenatalne? Czy to tak jak normalna wizyta?
    Jeszcze tak sie zlozylo, ze maz bedzie na poligonie i wchodze z corka do gabinetu, i na badania krwi tez :/ mala ma 1,5 roczku. A wizyte mam 14 kwietnia.

jest tu ktos moze z Wejherowa?
    Na badanie prenatalne idę akurat jutro,prywatnie,płacę 200 zł

nenka2 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Nenka widzę ze obie mamy wojskowych w domku :)

moj suwaczek stanął w miejscu...
    :) :) ooo.. to super ;D moj to marynarz

agu258 lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Dziewczyny, jak dziecko sie zanosi to zawsze mocno dmuchnac w buzie! Z Moja corka czesto to przezywam niestety..

Dziewczyny czy wy placicie za badania prenatalne? Czy to tak jak normalna wizyta?
    Jeszcze tak sie zlozylo, ze maz bedzie na poligonie i wchodze z corka do gabinetu, i na badania krwi tez :/ mala ma 1,5 roczku. A wizyte mam 14 kwietnia.

Ja płaciłam 70zl plus wizyta 180zl ale to zależy od lekarza

nenka2 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powodzenia jutro na wizytach!

Dobrej nocki

Lexie lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej mi się zawsze mundury marynarzy podobały, mega dostojnie wyglądają w nich mężczyźni :) mój w siłach lądowych, w zielonym mundurku, już się przyzwyczaiłam tak bardzo, że nie robi na mnie wrażenia takiego jak kiedyś :) mundur oczywiście ;)

nenka2 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lekarzem nie jestem, ale wg najnowszych wytycznych podobno absolutnie nie dmuchac w buzie tylko po buzi.tak nam mowila pani doktor.
    a co do slubu to rowniez sie zgodze ze duzo zmienia, taki spokoj wewnetrzny, radosc ze oficjalnie jestesmy rodzina, inni tez inaczej patrza na nas, poza tym prosciej cos zalatwic mowiac "jestem zoną"a nie dziewczyna czy narzeczona.mimo ze przed slubem mieszkalismy razem i zylismy jak rodzina, wspolna kasa , wydatki to po slubie czuje taki luz psychiczny i jestem szczesliwa;))

Kasia82, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Ja lekarzem nie jestem, ale wg najnowszych wytycznych podobno absolutnie nie dmuchac w buzie tylko po buzi.tak nam mowila pani doktor.
    a co do slubu to rowniez sie zgodze ze duzo zmienia, taki spokoj wewnetrzny, radosc ze oficjalnie jestesmy rodzina, inni tez inaczej patrza na nas, poza tym prosciej cos zalatwic mowiac "jestem zoną"a nie dziewczyna czy narzeczona.mimo ze przed slubem mieszkalismy razem i zylismy jak rodzina, wspolna kasa , wydatki to po slubie czuje taki luz psychiczny i jestem szczesliwa;))

u mnie same oświadczyny wprowadziły bardzo dużo spokoju :) może macie racje, że po ślubie jest inaczej, że tak oficjalnie czujemy się rodziną :) ja jak zaczęliśmy się starać o dzidziusia to poczułam się taka ważna, taka wyjątkowa i tak samo zaczęłam postrzegać mojego M. :) wiec pewnie macie racje, coś się zmieni po ślubie w naszym myśleniu :)

ss, Kasia82 lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po slubie jestem pol roku, dopiero :) Cos niesamowitego, wylam jak bobr hehe :)

agu258, Kasia82, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze wszystkie poszły spać :-). Ja oczywiście nie dalam rady i przed 19 padlam i teraz nie bardzo chce mi się spać. Oczywiście znów mi się robi niedobrze, wiec od razu jem - wtedy jest mi dużo lepiej :-) i chyba widzę u siebie powolutku brzuszek :-P taki malutki, ale chyba juz się powoli zaczyna robic :-) ciekawa jestem jaki będę mieć do ślubu :-D chyba juz konkretny :-D

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu, ja też nie śpię :) Mój mąż ma kolegów u siebie i jakoś zawsze wtedy nie mogę spać, a nie za bardzo chce mi się z nimi siedzieć. Co do brzuszka... mój na przestrzeni ostatniego tygodnia zrobił się dość widoczny. Przynajmniej ja widzę, a mąż jak mnie ostatnio przytulił w łóżku to powiedział: " oooo brzuszek urósł" :)

agu258 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mój M. ma u siebie kumpli to tez nigdy nie spie, a tak jak mówisz, czasem się nie chce z nimi siedzieć :-) ja jeszcze skusilam się na jabłko :-D a co niech niunia je :-D mój M. się do mnie prtzylaczyl, bo przecież jak obiore i pokroje, to nagle wszyscy lubią jabłka :-D

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej skąd ja to znam, ja zawsze jak umyję i obiorę to słyszę: DAJ MI :)
    Potem się zachwyca jakie dobre i chce jeszcze, stały schemat ;p
    Smacznego :)

agu258 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 03:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:

Ja jestem z okolic

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, zaczął się 10tydzien, czas strasznie leci. Uciekam na badania,

Ursa, paula1, Nynusia, Lucy7 lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja dziś ostatnie porządeczki robię i lecę na zakupy
    jutro zabieram się za pieczenie placuszków

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach jeśli któraś wizytuje dziś:)
    A co do małżeństwa to ja też mam zdanie że po ślubie jest troszkę inaczej my już 3lata po ślubie a tak ogólnie to 7 lat
    Wcale bym nie od mówiła gdybym mogła przeżyć to jeszcze raz :) ślub to piękna chwila

nenka2 lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <3
    Miłego dnia Dziewczyny <3
    Jak wrócę to będę miała nadrabiania :-P jeszcze listę będę musiała uzupełnić ;-) witam Nowe Mamusie super że jeszcze dołączacie do Nas ;-) ;-)

paula1 lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś wyczytałam w necie o tej kulce w gardle pisałam wam kiedyś że mam takie dolegliwości
    wczoraj nie mogłam zasnąć szok
    Dziś wyczytałam że to może być tarczyca lub nerwica i powiem wam że się trochę zaniepokoiłam po świętach lecę do lekarza rodzinnego
    Ale czy tarczyca może się pojawić tak szybko??jakieś 3 lata temu robiłam uzg i niby wszystko było ok nie wykryto tarczycy

201510287051.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :)

Własnie wróciłam z pobrania krwi i rzucam się na śniadanko.. Wkurza mnie to bycie na czczo bo ja od rana jestem własnie najbardziej głodna.. :)

Kasia82 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś byłam na badaniach, ale na szczęście mój mąż jest na zwolnieniu i mnie zawiózł. Rano znów wymioty i po powrocie też. Masakra. :(

w5wq8ribpvtivstd.png
‹‹ 562 563 564 565 566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ