Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja już po usg prenatalnym, bałam sie tych badań z racji wieku ale wszystko w porządku,pomiary prawidłowe,NT-0,9,serduszko wspaniale bije..CRL-7,04.. Jestem przeszczęśliwa!!
Magnosia, Nynusia, Maxymiliana, Lucy7, paula1, miska2503, FreshMm, estrella, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z racji wolnego bylam na badaniu krwi i moczu, z synem u dentysty, na cmentarzu posprzatac, zrobilam swiateczne zakupy, posprzatac nie zdazylam ale bylam tez w kosciele. Potem padlam na pyszczek a teraz juz ide lulu. Dzis przyszla poduszka, ktora sobie zamowilam do spania i właśnie sie z nia zaprzyjazniam.
Gratuluje udanych wizyt.
Spokojnej nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:29
Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczynki udanych wizyt<3
Wasze bobaski takie duże w porównaniu do mojego dzidziolka
U Nas w kościele nie ma weekendowych są we wtorki i czwartki od 15:30 do 17 masakra.
Aanaa ja wczoraj poczułam tak jakby palec ktoś mi przytknal do brzuszka ale nie ludze się ze to dzidzia. Jeśli Ty coś poczułas i masz przeczucie ze to dzidzia to zapewne ono
Znam osobę która sadza 3 miesięczne dziecko...szkoda słów. ..estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie dziewczyny tak naprawde to tylko my polki(i to widze ze nie wszystkie) tak sie dziecmi przejmujemy, niemcy czy amerykance chodza z takimi maluchami bez czapeczek bez skarpetek porazka pod oache dzieciak lata jak worek ale co tam. A tak piza tym to mnie razi w oczy jak matki swoje dzieci woza xima w wozku np 4 miesieczne nirmowle tak na oko w samym spiworze w spacerowce na pol lezaco zadnego koca spiworka ani oslony na nozki no masakra jakas, ja 1,5 roczna corke ubieralam w kombinezon wkladalam w spiwor na to czasami kocyk no i oslone na nozki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:11
agu258, Nynusia, Beeblu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagu258 wrote:A ja znam osoby, które 5 miesięczne dziecko dają do chodzika, a dzidziuś jeszcze nie siedzi. Za dwa tyg skończy siedem miesięcy i dalej nie siedzi, ale do chodzika dają
moim zdaniem totalna głupota rodziców, ale nie wtrącam się
agu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nigdy chodzika nie uzywalam, ani krzeselka do karmienia. Wiec dziecko albo na rekach albo kocyku. I jakos dalam rade
a wychowalam corke sama, bo maz mial warty 26godzin co drugi dzien nie bylo go w domu jak wracal to padal, a do najblizszej rodziny mamy 150km.
agu258 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jako że nie będę tutaj na Święta chciałabym Wam wszystkim życzyć Zdrowych Wesołych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych :*
My jutro rano wyjeżdżamy nad morze ze znajomymi, aż do poniedziałku.
Przed chwilą znowu czułam motylka w brzuszku, tym razem mocniej
Być może dzidziolek się dobija
Acha... kupiłam dziś spodnie ciążowe, dziewczyny jaka ulga ufff ( wygodnie ), w nich już brzuszek jest nawet widocznyBuziole :*
Aguś26, linka220, miska2503, Lexie, BATTINKA, estrella, Nynusia, Lucy7, agu258, ola.321, Maxymiliana lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Ja już po prenatalnych. Wpadłam się pochwalić
U mnie lekarz widzi dziewczynkę
Zobaczymy czy się potwierdzi. 58 mm w 12t5d i 161 tętno. NT 1,5, wszystkie parametry w normach
Czy u Was któraś poznała przewidywaną płeć?
Muffinka, super, jeśli to ruchyJa czekam na nie z niecierpliwoscią!
aanaa, agania, estrella, paula1, Beeblu lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kaśku, przeczytaj wątek o amniopunkcji... Przewinęło się tam kilkadziesiąt dziewczyn ze złymi wynikami testu PAPPA i miały zabieg, a okazało się, że dzieciaczki zdrowiutkie!!! Był jeden przypadek chyba z NT 8 mm i dziecko zdrowe
Ja przez te opowieści na te testy się nie zdecydowałam, chociaż mogłam zrobić bezpłatnie. Dziewczyny pisały, że żałują, że je robiły i już nigdy więcej nie zrobią... Nie ma sensu się denerwować.
Kaśku lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć kochane
Jak tak czytam wasze posty te wasze wyjazdy do znajomych,porządki przedświąteczne zakupy i wizyty gdzie się da to wam tak zazdroszczę
Ja musze leżeć i się oszczędzać czuje się jak kaleka nie takiej ciąży chciałam:( okazuje się że u tej samej kobiety mogą być dwie różne ciążę i 360 stopni.ach...taki mój żywot.
Nie jest tak że brzuch przestał mnie bolec całkiem bo boli ale w miarę do wytrzymania biorę nospe i magnez.
A u Was nie odzywa się nic brzuch?w sensie ze nie pobolewa?