Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już po usg prenatalnym, bałam sie tych badań z racji wieku ale wszystko w porządku,pomiary prawidłowe,NT-0,9,serduszko wspaniale bije..CRL-7,04.. Jestem przeszczęśliwa!! :)

Magnosia, Nynusia, Maxymiliana, Lucy7, paula1, miska2503, FreshMm, estrella, ola.321 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella,Maxymiliana-gratulacje udanych wizyt!! :)

estrella lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj z racji wolnego bylam na badaniu krwi i moczu, z synem u dentysty, na cmentarzu posprzatac, zrobilam swiateczne zakupy, posprzatac nie zdazylam ale bylam tez w kosciele. Potem padlam na pyszczek a teraz juz ide lulu. Dzis przyszla poduszka, ktora sobie zamowilam do spania i właśnie sie z nia zaprzyjazniam.
    Gratuluje udanych wizyt.
    Spokojnej nocy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:29

Lexie, estrella lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczynki udanych wizyt<3
    Wasze bobaski takie duże w porównaniu do mojego dzidziolka ;)

U Nas w kościele nie ma weekendowych są we wtorki i czwartki od 15:30 do 17 masakra.

Aanaa ja wczoraj poczułam tak jakby palec ktoś mi przytknal do brzuszka ale nie ludze się ze to dzidzia. Jeśli Ty coś poczułas i masz przeczucie ze to dzidzia to zapewne ono ;)

Znam osobę która sadza 3 miesięczne dziecko...szkoda słów. ..

estrella lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znam osoby, które 5 miesięczne dziecko dają do chodzika, a dzidziuś jeszcze nie siedzi. Za dwa tyg skończy siedem miesięcy i dalej nie siedzi, ale do chodzika dają :) moim zdaniem totalna głupota rodziców, ale nie wtrącam się :)

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu ja też postanowiłam się nie wtrącać to ich dziecko i to oni będą płacić za ewentualne błędy.

Zimno mi, spać mi się chce, jakiś dół mnie dopadł :/ ide spać.

Dobrej nocy :)

agu258 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny tak naprawde to tylko my polki(i to widze ze nie wszystkie) tak sie dziecmi przejmujemy, niemcy czy amerykance chodza z takimi maluchami bez czapeczek bez skarpetek porazka pod oache dzieciak lata jak worek ale co tam. A tak piza tym to mnie razi w oczy jak matki swoje dzieci woza xima w wozku np 4 miesieczne nirmowle tak na oko w samym spiworze w spacerowce na pol lezaco zadnego koca spiworka ani oslony na nozki no masakra jakas, ja 1,5 roczna corke ubieralam w kombinezon wkladalam w spiwor na to czasami kocyk no i oslone na nozki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:11

agu258, Nynusia, Beeblu lubią tę wiadomość

• Lexie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmęczyły mnie te dzisiejsze wrażenia.. lecę do spania.

Dobrej nocy dziewczynki <3

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    A ja znam osoby, które 5 miesięczne dziecko dają do chodzika, a dzidziuś jeszcze nie siedzi. Za dwa tyg skończy siedem miesięcy i dalej nie siedzi, ale do chodzika dają :) moim zdaniem totalna głupota rodziców, ale nie wtrącam się :)
    Nie glupota tylko LENISTWO takich rodzicow jest od groma, chca dziecko a potem jak sie trzeba z nim bawic to wielki problem.

agu258 lubi tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja, na Facebooku pół dnia siedzą...ja sobie powiedziałam, że chodzika nie kupię, poza tym mam tak małe mieszkanie, że nie miałoby nawet gdzie to maleństwo jeździć. Ale fakt, to ogromne lenistwo... szkoda tylko dziecka...

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy chodzika nie uzywalam, ani krzeselka do karmienia. Wiec dziecko albo na rekach albo kocyku. I jakos dalam rade :) a wychowalam corke sama, bo maz mial warty 26godzin co drugi dzien nie bylo go w domu jak wracal to padal, a do najblizszej rodziny mamy 150km.

agu258 lubi tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, widziałyście ten filmik?

http://www.popularnie.pl/magia-zycia/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=magia-zycia&utm_campaign=shareBelowPost

Nynusia lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jako że nie będę tutaj na Święta chciałabym Wam wszystkim życzyć Zdrowych Wesołych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych :*
    My jutro rano wyjeżdżamy nad morze ze znajomymi, aż do poniedziałku.
    Przed chwilą znowu czułam motylka w brzuszku, tym razem mocniej :)
    Być może dzidziolek się dobija :D
    Acha... kupiłam dziś spodnie ciążowe, dziewczyny jaka ulga ufff ( wygodnie ), w nich już brzuszek jest nawet widoczny ;) Buziole :*

Aguś26, linka220, miska2503, Lexie, BATTINKA, estrella, Nynusia, Lucy7, agu258, ola.321, Maxymiliana lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana, przede mna dzien porzadkow i przygotowan. Wieczorem do kosciolka i lulu. Milego dnia. Buziaki

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się z rana . Mam dziś wizyte o 9:15 z tego wszystkiego nie mogłam dziś spac. Kasia trzymam kciuki że z twoja dzidzia będzie wszystko wporzadku.

Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) Ja już po prenatalnych. Wpadłam się pochwalić ;) U mnie lekarz widzi dziewczynkę ;) Zobaczymy czy się potwierdzi. 58 mm w 12t5d i 161 tętno. NT 1,5, wszystkie parametry w normach :) Czy u Was któraś poznała przewidywaną płeć? :)

Muffinka, super, jeśli to ruchy :) Ja czekam na nie z niecierpliwoscią!

aanaa, agania, estrella, paula1, Beeblu lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku, przeczytaj wątek o amniopunkcji... Przewinęło się tam kilkadziesiąt dziewczyn ze złymi wynikami testu PAPPA i miały zabieg, a okazało się, że dzieciaczki zdrowiutkie!!! Był jeden przypadek chyba z NT 8 mm i dziecko zdrowe :) Ja przez te opowieści na te testy się nie zdecydowałam, chociaż mogłam zrobić bezpłatnie. Dziewczyny pisały, że żałują, że je robiły i już nigdy więcej nie zrobią... Nie ma sensu się denerwować.

Kaśku lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja też byłam w 12t5d i mi też lekarz przewidział dziewuszkę :)

polkosia, BATTINKA, madu lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa, super :) Mój był bardzo przekonany, ale staram się nie nakręcać, chociaż marzyłam o córce.

BATTINKA, agania, madu lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane
    Jak tak czytam wasze posty te wasze wyjazdy do znajomych,porządki przedświąteczne zakupy i wizyty gdzie się da to wam tak zazdroszczę:(

Ja musze leżeć i się oszczędzać czuje się jak kaleka nie takiej ciąży chciałam:( okazuje się że u tej samej kobiety mogą być dwie różne ciążę i 360 stopni.ach...taki mój żywot.

Nie jest tak że brzuch przestał mnie bolec całkiem bo boli ale w miarę do wytrzymania biorę nospe i magnez.

A u Was nie odzywa się nic brzuch?w sensie ze nie pobolewa?

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ