Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Dziwne to dla mnie wszystko ze w okresie kiedy fasolka moze juz pikac to ktos mialby mi jeszcze robic sikany test Na USG ide prywatnie 13 lutego (srodek 7 tygodnia) a do midwife mam pierwsza wizyte na 25 lutego (poczatek 9 tygodnia). Ciekawe co mi na USG wyjdzie ale musze byc dobrej mysli chociaz troche panikuje przez swoj wiek
Wiem wiem, tylko spokoj mnie uratuje
Zdrowka i spokoju wszystkim zyczeBree lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:
ja również się cieszę Małgorzatka :*
żałuję że nie zapytałam ile razy/min pika bo to mnie gnębi trochę że tego nie wiem. Pewnie dlatego że to jest bardzo wcześnie a zazwyczaj serduszko widać nawet do 2 tygodni później. Myślę jednak optymistycznie! jesteście kochane że mnie tak wspieracie!! Ja trzymam kciuki również za każdą z Was!!! wierzę że ten wątek będzie dla nas szczęśliwy!!!
Ania - myślę że Twój dzidziuś potrzebuje więcej czasu - musi być dobrze!! :*
Ewalika, dodinka - trzymam kciuki za wizyty!!!
Małgorzatka a Tobie i wszystkim przeziębionym zdrówka życzę
Przy zatruciu pij dużo płynów bo to ważneBree lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Aa dzieczyny nie pożaliłam sie Wam jeszcze!!
Wyobraźcie sobie że pojechałam dziś zrobić powtórną betę i jeszcze badanie moczu zaległe. I co wpadałm w taaaaaki korek że nie udało mi się dojechać na czas do labolatorium
Jutro muszę wszystko od nowa ....
No pożaliłam się i mi od razu lepiejKaśku lubi tę wiadomość
-
ola.321 dzwoniłam dzis do niego, mówił że jakaś plama krwi może się pojawiać, i lutka wychodzi i jutro jadę na betę ;/ ale coś marnie widzę, takie mam dziwne przeczucie
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:A ja mam kobitki już dość, ciągle coś, dzisiaj znów krawawienie, niewielkie, bo plamka czerwona i brązowa wydzielina
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka mi się już odechciewa, wszyscy mówią że ciąża jest najwspanialszym czasem w życiu kobiety, a ja odnoszę inne wrażenie ;/
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Mersiak trzymaj się dzielnie!! ... i nie poddawaj się.
Sprawdz koniecznie przyrost bety. I porozmawiaj z lekarzem o L4 koniecznie. Ja też miałam plamienia już dwa razy ale dostałam L4 i leżałam kilka dni tak dosłownie leżałam i czekałam aż przejdzie i przechodziło.
Trzeba myśleć pozytywnie a na pewno będzie dobrze.
Przytulam mocno i wiedz że nie jesteś sama...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 14:53
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
mersiak wrote:Małgorzatka mi się już odechciewa, wszyscy mówią że ciąża jest najwspanialszym czasem w życiu kobiety, a ja odnoszę inne wrażenie ;/
Bree lubi tę wiadomość
-
We wtorek dopiero mam u niego wizytę, chociaż jutro jadę do niego na betę, może mnie zbada jutro - zobaczymy...
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Małgorzatka wrote:witamy nowa Październikowa mamę gratuluję zaraz będę uzupełniać listę
Małgorzatko, zapomniała podać - mam na imię Małgosia. Dziękuję za wpisanie mnie na listę. Próbowałam sama, ale mi nie wyszło...Małgorzatka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Asieńka_86 wrote:Ale jestem dzis padnieta, tylko bym spala. Jak bylabym w pracy to pewnie byloby inaczej a w domu to tylko lozeczko mnie ciagnie... A tyle mam do zrobienia, jutro wyjazd... Jak ktoras ma nadto energii to poprosze.
Bree lubi tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Małgorzatko, zapomniała podać - mam na imię Małgosia. Dziękuję za wpisanie mnie na listę. Próbowałam sama, ale mi nie wyszło...
Magnosia lubi tę wiadomość