Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ale się dziś wyspałam już dawno mi się to nie udało
Witaj Soraya!! Gratulacje!!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!
Ja dziś pędzę powtórzyć betę... już ostatni raz (!!) ale po tym plamieniu ostatnio wolę się upewnić że wszystko jest ok.
Mnie opryszczka też zaatakowała i to dwa pęcherzyki na raz prawie dzień po dniu. Lekarz mi pozwolił użyć zoviraxu tylko uprzedził że mam uważać żeby przypadkiem go nie zjeść.
Fatim ja też czekam z poinformowaniem rodziców. Nie wiem czy wytrzymam do 12 tygodnia ale tak wydaje mi się najrozsądniej. W marcu moja mama ma imieniny więc mamy pomysł żeby dać prezenty w postaci jakiś książek w stylu "być dziatkiem/babcią". Trzeba tylko znaleźć jakieś fajne.. wiecie żeby podkreślały że to rodzice mają zawsze racjeBree lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie mam mieszane uczucia niby lekarz kazał się nie martwić ale za tydzień w czwartek kazał przyjść... jest pęcherzyk 8mm dobrze umiejscowiony ale nie widać nic w pęcherzyku może jest jeszcze za wcześniej i jak moja fasolka się wbijała to zrobiła mi krwiaka i powiedział że jak to zacznie schodzić to mogę plamić noo i przepisał mi duphaston 2x dziennie.
Trochę się martwię jak myślicie może to po prostu jest za wcześnie? -
Fatim ja już poinformowałam...w sumie to mój M nie wytrzymał i wszystkim rozpowiedział
Dodinka będzie dobrze daj znać co Ci lekarz powiedział Powodzenia!
Magnosia witamy Cię dla Ciebie także dużo zdrówka i spokojnej ciąży :*
Kaśku to fajnie, że się wyspałaś... ja niestety miałam pół nocy z głowy i czuję się jakbym z 3 doby nie spała... biegałam w nocy 5razy siusiu...chyba to już ten czas kiedy ciągle się chce sikaćMagnosia, Bree, zakocona lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie i gratuluje ja dzisiaj tez mam wizyte podobno moze juz zobaczymy serduszko oby
ratujcie mnie dziewczyny jakie macie sposoby na katar? Mam totalnie zatkany nos i nie moge przez to spac juz drugą noc
myslalam o tym zeby przelozyc wizyte na inny termin ale od wczoraj bardzo boli mnie dol brzucha zwlaszcza kiedy kaszle i smarkam..Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
Ewalika- koniecznie idź na wizytę i zapytaj lekarza czy możesz używać kropel do nosa;
Ania24 -właśnie się dokształciłam punkcik może się pojawić za kilka dni, więc spokojnie. Lekarz wie co mówi. Ty nie wiesz jak przeżyjesz ten tydzień, pomyśl że ja mam wizytę dopiero za 2 tyg...
Uratować nas może tylko spokój
[/url]Bree lubi tę wiadomość
-
Ania24 kiedy ja bylam tydzien temu na wizycie tez bylo widac sam pecherzyk bez niczego w srodku lekarz mowil ze to normalne miedzy 6 a 8 tygodniem wszystko sie zmienia zobaczymy czy dzisiaj zobacze cos wiecej trzymajcie kciuki..
te krople z serii prenalen to praktycznie tylko woda morska ktora uzywam i nie pomaga plukam tez nos roztworem soli fizjologicznej chcialam tez zrobic inhalacje z olejkiem eukaliptusowym ale w ostatniej chwili wyczytałam na nim ze jest niedozwolony w ciazy a zwlaszcza w 1 trymestrze.. koniecznie zapytam lekarza czy cos innego moge bracBree lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Ewalika- koniecznie idź na wizytę i zapytaj lekarza czy możesz używać kropel do nosa;
Ania24 -właśnie się dokształciłam punkcik może się pojawić za kilka dni, więc spokojnie. Lekarz wie co mówi. Ty nie wiesz jak przeżyjesz ten tydzień, pomyśl że ja mam wizytę dopiero za 2 tyg...
Uratować nas może tylko spokój
[/url]
Dokładnie aanaa uratować może nas tylko spokójBree lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:Ja mam dzisiaj nagłą wizytę pojawiło się plamienie
Bree lubi tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Nieśmiało do Was dołączam. Termin - 13 października.
Dużo zdrowia i spokoju życzę każdej MamieBree, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam kiedy wy macie postanowienie powiedzieć rodzicom i teściom o ciąży ? Ja stwierdziłam, że powiemy za 2 miesiące jak ciąża będzie miała te 12 tygodni. Ciekawa jestem jak wy planuje ie ?
Moj maz uwaza, ze to strasznie dlugo, bo juz go jezyk swiezbi, ale rozsadek mi podpowiada, ze tak bedzie najlepiej, bezpieczniej.