Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja jadąc do pracy zorientowałam się, że mi wychodzi na wardze opryszczka. Dobrze, że nie byłam w domu, bo bym w pierwszej chwili rzuciła się na plastry compeed, a tak to wyczytałam w necie że nie są w ciąży polecane. Przykładam czosnek, piecze jak cholera. Co dziwne, nie miałam opryszczki od 5 jak nie 10 lat. Kurcze, jak mi bez niej było dobrze...
-
Muffinka1019 wrote:Ja nie wiedziałam, że może być taka sytuacja z pustym pęcherzykiem i myślę, że wolałabym nie wiedzieć. Ja mojego piesia codziennie nagaduje o fasolce Ciekawe czy
coś czuje i jak będzie reagował.
Wiem, że może pomyślicie, że dziwna jestem, ale temu piesiowi dużo zawdzięczam. Bardzo mi pomógł w tych chwilach kiedy byłam już zrezygnowana i myślałam, że dzidzia się nie pojawi w naszym życiu.
A Wy dziewczyny macie jakieś zwierzaki?
Ja mam kotka i pieska wydaje mi się, że moja kotka coś czuje bo codziennie do mnie przychodzi i kładzie się na brzuszku i głooośno mruczyBree lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Hej dziewczyny. Ja jadąc do pracy zorientowałam się, że mi wychodzi na wardze opryszczka. Dobrze, że nie byłam w domu, bo bym w pierwszej chwili rzuciła się na plastry compeed, a tak to wyczytałam w necie że nie są w ciąży polecane. Przykładam czosnek, piecze jak cholera. Co dziwne, nie miałam opryszczki od 5 jak nie 10 lat. Kurcze, jak mi bez niej było dobrze...
Ja też w dostałam opryszczki w dniu w którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży więc coś w tym musi być Ja też dziewczynki, życzę Wam udanych wizyt i trzymam mocno kciuki ;*Bree lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim :-*
soraya witaj w naszym gronie :-* gratuluję
ola mocno zaciskam kciuki :-*
Ja dzisiaj umieram . Wymiotuje i nie wychodzę z ubikacji . Chyba jednak złapałam od Cory tego wirusa . Starsza teraz tez do szkoły nie poszła bo w nocy to samo także pięknie mam w domu mąż się jeszcze trzyma . będę zaglądać ale rzadko dzisiaj bo nie mam siłyBree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tak się zastanawiam kiedy wy macie postanowienie powiedzieć rodzicom i teściom o ciąży ? Ja stwierdziłam, że powiemy za 2 miesiące jak ciąża będzie miała te 12 tygodni. Ciekawa jestem jak wy planuje ie ?
Moj maz uwaza, ze to strasznie dlugo, bo juz go jezyk swiezbi, ale rozsadek mi podpowiada, ze tak bedzie najlepiej, bezpieczniej.Bree lubi tę wiadomość