Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FreshMm czytam Twoj pamietnik na Belly , pieknie napisane ! Wciegnelo mnie bardzo
Lexie na pewno lekarz da jakies leki i wszytsko wroci do normy , trzymam kciuki !
Milej nocki my juz zasypiamy wiec klade sie spac , do jutra :*Lexie, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Ursa gratuluję syna
Nynusia, ale się musiałaś zestresować...A z weselami to już tak jest zawsze są jakieś niesnaski i pretensje. Mnie też to denerwowało jak mieliśmy wesele, każdy wymyślał. Ale w końcu nie miałaś tego telefonu?
Lexie pewnie coś dostaniesz na to i szybko się tego pozbędziesz, będzie dobrze
A ja dziś porządki w ogródku i w domku, mąż mi dużo pomagał, w sumie to zrobił więcej niż ja
Aaa dziś 40 % się pojawiło w moim kalendarzuUrsa lubi tę wiadomość
-
Lexie no właśnie co komu do tego kogo zaprosimy. Nasz ślub my mamy prawo decydować a jak dla mnie jest to trochę bezczelność z ich strony.. no ale cóż w większości przypadków sprawdza się powiedzenie ze z rodziną to się dobrze tylko na zdjęciu wychodzi. U mnie to akurat tak jest w 90%
Dzięki za dobre słowa
Dobrej nocki kochane;)Lexie, agu258 lubią tę wiadomość
-
Muffinka ma razie nie miałam ale to zapewne dlatego ze druga ciotka wkroczyła do akcji ale spodziewam się ze zadzwoni tylko może chce przeczekać burze. Powiedzmy ze staram się o tym nie myśleć. Miałam już przyjemność konfrontacji z nią wiec wiem ze na spokojnej gadaninie się to nie skończy no cóż zobaczymy co dalej w każdym razie zdania nie zmienię i tak go nie zaprosze
aanaa lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Muffinka ma razie nie miałam ale to zapewne dlatego ze druga ciotka wkroczyła do akcji ale spodziewam się ze zadzwoni tylko może chce przeczekać burze. Powiedzmy ze staram się o tym nie myśleć. Miałam już przyjemność konfrontacji z nią wiec wiem ze na spokojnej gadaninie się to nie skończy no cóż zobaczymy co dalej w każdym razie zdania nie zmienię i tak go nie zaprosze
Nynusia, ja bym chyba nie odbierała telefonów od ciotki. Albo męża daj jej do telefonu, niech załatwi sprawę po męsku. Po co będziesz się denerwować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:46
Lexie, agu258, Ursa lubią tę wiadomość
-
Asienka nadal cietak boli?
Mam nadzieje ze udało Ci się zasnąć i wstaniesz bez bólu
Ja właśnie zrobiłam swojemu kanapki do pracy i zapakowalam ciacho, wczoraj robiłam kopiec kreta , jak ktoś lubi banany to polecamagu258, Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa mamusia zasnelam o 6 a o 7 musialam wstac i mlodych do szkoly wyprawic. Brzuch boli mnie najbardziej wieczorem i w nocy. W dzien trzy razy biore nospe i to mi wszystko uspoksja na kilka godzin. Dzieki za troske.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Kasia tak własnie miałam zamiar zrobić ale mój jest strasznie porywczy i boję się, że jeszcze większa afera się z tego zrobi.
No nic albo nie odbiorę telefonu albo jemu dam telefon żeby odebrał ja raczej z nią gadać nie będę- o ile zadzwoni w ogóle.
Miłego dniaBATTINKA, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Hej. Witam z rana ja jeszcze w łóżku tak u mnie pochmurno aż się wstawać nie chcę
Asienka86 łykaj kochana Nospe jak ci pomogą ja brałam 3x dziennie nospe forte.
Agatka a propos moich bóli to jak pisałam wcześniej mam żylaki w macicy i dlatego mnie ten brzuch boli. Dostałam teraz Duphaston wiec biorę 2x1 i jakby mniej mnie boli ale dr mówi ze raz ze to ukrwienie mam porządne a dwa to swoja drogą naciąga sie wszystko w macicy i jest jak jest.
Wiem tez ze duży odpoczynek ma dobry wpływ na złagodzenie bóli. Miejmy nadzieje ze będzie dobrze.
Nynusia brzuszek masz świetny i juz zazdraszczam tej piłeczki no ale ja tez się w końcu doczekam bo narazie deskaa rodzinka się nie przejmuj bo zawsze się znajdzie ,,czarna owca w rodzinie,, której nie dogodzisz pamiętaj to jest Twój ślub i zaprosisz kogo tylko będziesz chciała!
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Witam przyszłe mamusie:) jestem tu dopiero od wczoraj i dopiero poznaje te forum:) termin mam na 25 października, na ostatnie wizycie byłam 9 kwietnia i maleństwo miało 6,5 cm a teraz już nie mogę doczekać się kolejnej wizyty (30.04), żeby sprawdzić czy wszystko ok i zobaczyć jak sobie skacze:) pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
ola.321, aanaa, Lexie, Lucy7, Ursa, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
Ewcia26 -
Cześć dziewczyny
mam do Wa spytanie, odczuwacie czasami ból w spojeniu łonowym? Ja wczoraj zauważyłam pierwszy raz, taki lekki ból w dole, jakby ukłucie i później odpuszcza... nie wiem czy tak odczuwam rozciągającą się macicę czy o co chodzi...BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Agania ja mam te bole spojenia i to praktycznie od początku. Pytałam dwóch lekarzy i ciągle słyszę ta sama odpowiedz to jest ukrwienie takie a nie inne. Nie ma na to rady ja juz się przyzwyczaiłam do tego bólu to takie ciągnięcie i klucie prawda?
Nie martw się będzie dobrze! -
Asieńka_86 wrote:Batinka ja mam zalecona nospe forte 3x1 i tak lykam, do tego luteina 2x100 mg, no i jestem na zwolnieniu, choc do pracy i yak musze dmigac na jakies trzy godzinki, ale zawsze to wiecej odpoczynku.
Asienka a ktos ci płaci za te twoje 3 godziny w pracy w ogóle? Cholera każdy by chcial wykorzystywać, ja tez musze iść do roboty ale na chwile przekazać koleżance obowiązki tzn. Dodatkową robotę za którą i tak ona nie dostanie dodatkowej kasy ale cóż zrobić.
Odpoczywaj Asienka ile wlezie -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Dziś obudziła mnie wiertarka sąsiada - zawsze lepiej niż młot! Mam ochotę go rozszarpać...
Zauważyłam, że mój suwaczek twierdzi, że moje dziecko ma 28 g, tymczasem wedle wczorajszych pomiarów ma od 135 - 145 g... Niezła rozbieżność.
Chciałam Was zapytać, czy wiecie coś nt. tego, czy w późniejszych okresach ciąży mniejszą uwagę przykłada się do CRL? Wczoraj na badaniu miałam tylko pomiar główki, brzuszka i kości udowej. Widziałam, że na każdej z tych podstaw ocenia się wiek ciąży (CRL miałoby nie być takie ważne?) i na podstawie wszystkich tych ocenia się wagę.
Któraś z Was pisała wczoraj, że teraz to już nie ma za bardzo co porównywać dzieci i chyba się z tym zgodzę - moj synek (jeszcze się trochę boję z całą pewnością tak mówić) na każdym usg ma coraz bardziej nieoczekiwane wymiary
np. główkę i brzuszek miał wczoraj na 16t1d, a kość udową na 15t4d.