WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa a gdzie te jajeczka? Kurde nie mogę rozczytać tych fotek no nie znam się:(

Dziewczyny musze się pochwalić przed chwilą poczułam puknięcie:)) wreszcie, doczekać się nie mogłam!super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:33

~Rewianka~, Ursa, Magnosia, Lexie, paula1, nat_alia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam fajnie dziewczyny, ze czujecie juz dzidzie:) ja póki co nie czuje i nie mam pojęcia czego się spodziewać, ale doczekać się nie mogę:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/9f6c465089d09.jpg.html

Dziewczyny jest zdj.mego mega brzuszka? Kurde słaba jestem z tym wklejaniem...a jak zrobić żeby zamiast linku pokazywalo sie zdjęcie odrazu jak u Ursy np.?

ola.321 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka na drugim zdjęciu jest siusiak powyżej krzyżyka :)

Battinka jaki masz płaściutki brzuszek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:42

~Rewianka~, BATTINKA lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję chłopaków :)

Wy już połówkowe umawiacie, a część dziewczyn dopiero po prenalnych jest ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa ale super :)

Ursa lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Battinka na drugim zdjęciu jest siusiak powyżej krzyżyka :)

Battinka jaki masz płaściutki brzuszek :)

No wiem ze plaski i wiem tez ze urośnie tylko kiedy? Juz bym chciała toczyć przed sobą piłeczkę choć mala i już bym czuła ze to ciąża:)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluję i zazdroszczę, że znacie już płeć. Fajnie mieć świadomość, kto w naszych brzuszkach mieszka. :)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa to Ci powiem ze te jajeczka to porządne jajka, duuze wow.na pewno będzie synuś;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka wejdz w ten link http://naforum.zapodaj.net/ wybierz zdjecie pozniej rozmiar , potwierdz i pozniej masz link na forum wklej do nas zatwierdz i sie wyswietli :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka wydaje mi sie zeja mam wiekszy hehe , a Twoj na tym zdjeciu nie wydaje sie taki duzy :) ale moze to wina zdjecia :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie niczego wlasciwie nie stwierdzil.. zbadal tylko karczek.. walil mi po brzuchu ta glowica zeby maly sie obrocil ale on tylko raczkami ruszal tak jak by sie wystraszyl, szkoda mi go bylo... no i cisnienie mialam 80/40 :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:22

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka, a co z tymi twoimi bolami?

km5st5odymuuq2ts.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    No wiem ze plaski i wiem tez ze urośnie tylko kiedy? Juz bym chciała toczyć przed sobą piłeczkę choć mala i już bym czuła ze to ciąża:)

U mnie też nie ma piłeczki. W szerz mi poszło.

PS. Przytyłam prawie 3kg od ostatniej wizyty.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny aż prawie 2 dni mnie nie było, no ale był powód...

Więc po kolei wczoraj jak zawsze siedzę w pracy...a tu nagle wchodzi Pani i przedstawia się, że jest z Państwowej Inspekcji Pracy... ja stres jeszcze obok mnie głupia stażystka gdzie akurat w niedzielę skończył jej się staż a szef miał wczoraj przyjechać z umową pod koniec dnia.. jeszcze chciała tej babce to powiedzieć, że siedzi i czeka na umowę...
    Ja że z natury jestem histeryczka to od razu spanikowałam... jeszcze ludzie wchodzą ona pyta o wypłaty czy do ręki czy na konto, a po ile godzin pracujemy i to wszystko przy tych klientach, oświadczenia karze pisać a tu ludzie są telefony dzwonią szef smsy pisze a ta WREDNA baba rozsiadła się przy jednym biurku i ją nic nie obchodziło...jeszcze po prostu była taka nie miła, że zrobiła popłoch jakich mało...
    Ja dostałam takiego bólu brzucha, nagle poczułam, że mam mokro.. mówię sobie kurwa.. krwawię...a tu nawet nie miałam jak wyjść z biura...
    W końcu poszła.. wpadłam w taką histerię, że nie mogłam się opanować, na szczęście na wkładce zobaczyłam tylko śluz... resztę dnia po postawieniu wszystkich na nogi łacznie z szefem spędziłam na no spie w domku... nie miałam siły psychicznie na nic...
    Jakby tego było mało.. pod wieczór jak już przeszedł koszmar dostałam smsa od mamy żebym uważała bo moja ciotka chce do mnie dzwonić z pretensjami, że jej synalek(który odwrócił się od naszej całej rodziny i nikogo ani on ani jego żona nie poznają na ulicy)nie został zaproszony na obiad po ślubie (ktory zaznaczam jest zorganizowany dla najblizszych rodzice dziadkowie chrzestni ciotki i tyle)

Tak więc noc z głowy bo znów wszystko do mnie wróciło...

Dziś psychicznie lepiej się czuję brzuch nadal pobolewa ale do zniesienia... dzidzię czuję więc myślę, że u niej wszystko ok... mam się zgłosić do gina jeśliby bóle do piątku nie ustąpiły.

Na poprawę humorku kupiłam przyszłościowo sobie lustrzankę cyfrową i jak na złość nie zrobiłam ani jednego zdjęcia bo się rozładowała wrrr..:/

Nadrobiłam Was właśnie a więc przede wszystkim gratuluję wizyt bobaski śliczniusie i u każdej wszystko w porządku więc to najważniejsze bardzo sie cieszę :)
    Jak ja pozytywnie zazdroszczę mamusiom, które znają płeć cudownie <3

Agatka ja NT też miałam 1,8 wyliczone i gin powiedział, że to super wynik.

PH w moczu 6 więc oby się sprawdziła dziewczyneczka <3

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa , dobrze ze duze , przynajmniej bedzie prawdziwy facet hehe ! :)

Nynusia no to faktycznie mialas stresa ! Az czytalam to jednym tchem jakbym tam byla, ale takie babsko to ah ... mialabym ochote rozszarpac ;/ najgorsze sa takie paniusie co mysla ze wejda i sa takie wazne ze wszystko im wolno do tego jeszcze potraktuja cie z gory ...

a co do slubu ... ja bym powiedziala super cioci ze obiad jest dla najblizszych i tyle niech spada za przeproszeniem ... tylko stresa Ci robi kolejnego jakbys sie nie miala czym przejmowac !

Ale teraz wdech wydech i jakis dobry soczek na wieczor zeby stres minal i dzidzius byl spokojny , oby juz brzuch nie bolal :* trzymaj sie <3

Nynusia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój brzusio :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b822c1a4c4b4.jpg

Lucy7, miska2503, Lexie, Muffinka1019, Katarzyna87, agu258, BATTINKA, Aguś26, ola.321 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia piekny okraglinek ! <3
    \

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:02

Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    gratuluję wizyt i dobrych wieści :) U mnie też wszystko dobrze, tylko trochę bakterii w moczu, więc leczę lekki stan zapalny :)
    Poza tym dziecię rośnie fajnie, płeć jeszcze nieznana.

ola.321, Ursa lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Lexie Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wieczorową porą dziewczyny!

Gratuluję udanych wizyt!!!

Ursa, Kornel to piękne imię,też myśle o nim ale mojemu niezbyt się podoba :( Woli Olafa lub Borysa.. a nawet jeszcze płci nie znamy..

Nynusia, jejku dużo stresu miałaś,biedna.. i jeszcze Ci krewni,którzy uważają,że mają prawo byc na Waszym przyjęciu weselnym!Jak mnie to denerwuje!Moja własna siostra,która miała duże wesele z całą rodziną nie może zrozumieć dlaczego będą u nas tylko rodzice,rodzeństwo,chrzestni i dziadkowie.. i te pytania w stylu " a dlaczego tej ciotki nie zaprosisz", " a dlaczego tego kuzyna nie zaprosisz" Grrrrrr!!! Dostaję wtedy białej gorączki.. To jest w końcu moje życie i zrobię tak jak będę chciała!Ehhh...

Dzisiaj odebrałam wyniki badań na posiew moczu i okazało się,że mam bakterie e.coli.. zadzwoniłam do mojego gina,kazał mi jutro od razu przyjechać.. i następny stres..

Ursa lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
‹‹ 628 629 630 631 632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ