WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu, ja też upatrzyłam sobie te łóżeczka. Ja wybiorę chyba w kolorze buku, by pasowało do mebli w sypialni, bo tam będzie stało na początku ;)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez na poczatek bedzie w sypialni :)
    Widzialam te lozeczka ktore pokazywalas sa sliczne ! :)

Nie wiem czy moj post gdzies zginal chyba ale ostatnio wygralam licytacje karuzeli kupilam ja za 56 zł i bardzo sie ciesze z tego zakupu i z ceny to juz wgl :)

http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misiami-projektor-c0108-i5240273749.html

Magnosia, onka, agu258 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna ta karuzela, urzekają mnie te światełka na suficie ;) Warto się już rozglądać za okazjami ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez urzekła wiec dlatego szukalam wlasnie z projektorem i trafilam ! Dlatego masz racje warto sie rozgladac :)

Magnosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to omdlenie zlapalo kiedy gotowalam, to juz drugi raz przy gotowaniu :/ przespalam sie i troche lepiej ale bylo strasznie nigdy sie tak zle nie czulam serce mi tak strasznie walilo ze juz myslalm ze mnie do szpitala zabiora ehh.. na szczscie zaraz piata, ubieram sie i zmykam na wizyte.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    U nas tez na poczatek bedzie w sypialni :)
    Widzialam te lozeczka ktore pokazywalas sa sliczne ! :)

Nie wiem czy moj post gdzies zginal chyba ale ostatnio wygralam licytacje karuzeli kupilam ja za 56 zł i bardzo sie ciesze z tego zakupu i z ceny to juz wgl :)

http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misiami-projektor-c0108-i5240273749.html
    Siostra ja miala :) Do niej takiewielkie baterie wchodza i byly bardzo drogie i chyba 6 sztuk trzeba

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka ja nieraz tez tak mam jak dlugo stoje na nogach to zaraz serce zaczyna walic i tez mysle co sie dzieje , mialam tak z 3 razy ale tak jak mowisz , sen odpoczynek i bylo lepiej .

Wiem znam ta karuzele , wszystko opanowane juz jest do karuzeli wchodza 4 a do pilota 2 mniejsze paluszki , sama cena nie byla wielka wiec nawet jakbym miala kupowac baterie to nie byloby zle, a koszt tych bateri to 8 zł za 2 sztuki wiec nie jest to duzo :)

Trzymam kciuki za wizyte :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:33

nenka2 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam okazje ja od niej wziac, ale jest okropnie ciezka i duza nie chcialam jej, oddalysmy ja do domu dziecka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam nadzieje ze tobie sie spodoba i przyjmie ;)

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIe wiem jaka mialas , ale ona jest lekka , ma kolsanki melodyjki piekny projektor latwo sie mocuje i pieknie chodzi i gra , dzis przyszla, dobra firma i nowe bardzo drogie :) Wiec na pewno nigdzie jej nie odesle i zostanie z nami dluuuuuugo :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam identyczna, ale moze to byl starszy typ? A wyglad ma ten sam? Niewiem ;) ale wedlug mniebyla ciezka i ciulowo sie trzymala tej ramy od lozeczka chociaz to pokretelko do mocowania bylo fajne.
    Ale ciesze sie ze jestes zadowolona:) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:38

• aniacicha Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwamamusia mi też ten wózek riko-nano się podoba w niedzielę widziałam na mieście chyba z 4 te wózki
    wybieram się do sklepu by mu się przyjrzeć dokładniej

201510287051.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/showitem/description/5241846971.html
    A ja znalazlam nowy wozek itez mi sie bardzo podaoba naprawde ciekawy design
    kojazy mi sie z orka hehehe
    no i 78 kolorow! Naprawde wedlug mnie jest niesamowity i ma swszystko co powienien miec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:54

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczynki wpadam sie pochwalic ze wczoraj poczulam moje Malenstwo <3 niesamowite jak taki maly gest cieszy *.*
    My remontujemy i mawet nie mam kiedy tu zajrzec ale cos brzuszek boli wiec odpoczywam :)

Lexie, aniacicha, nat_alia lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Hej ! Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty !

Co do kupowania to ja ju zaczelam , pomalutku ale lepiej po troszke niz pozniej wszytsko na raz z wielkim brzuchem , a takie pierdolki jak pieluchy , ubranka czy dodatki przeciez juz mozna smialo kupowac :)

Moja dzidzia tez spokojna , choc jadlam slodkie przed badaniem to nie fikala !

Wozek chyba kupimy ten choc codziennie jakiegos szukam , wolalabym ''lzejsza'' spacerowke ale niestety samej gondoli nie da sie kupic :)

http://allegro.pl/3w1-wozek-riko-nano-kiddy-fotelik-rozkladany-i5176358984.html

A ten mi sie ZAWSZE marzyl , ale zobaczylam w sklepie na zywo i gondolka okazala sie nie plaska tylko ruchoma ze dziecko jak lezy to jakby ''leci'' w dol , wiec zrezygnowalam

http://allegro.pl/wozek-symbio-graco-4w1-torba-spiwor-baza-shp-i5251842713.html

A lozeczko na pewno to , tylko czekam zeby klikac kup hehe : http://allegro.pl/lozeczko-buk-haft-moskitiera-materac-16el-darland-i5122352615.html

My też chcemy kupić Riko Nano, ale z fotelikiem Maxi Cosi. Mam zaufanie do tej firmy, a poza tym nie wykluczam, że gdy maluszek wyrośnie z gondoli, to sprzedamy cały wózek, poza fotelikiem, i kupimy spacerówkę. Fotelik Maxi Cosi sprzedamy osobno, trochę później, gdy dzidzia z niego wyrośnie.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Hey dziewczynki wpadam sie pochwalic ze wczoraj poczulam moje Malenstwo <3 niesamowite jak taki maly gest cieszy *.*
    My remontujemy i mawet nie mam kiedy tu zajrzec ale cos brzuszek boli wiec odpoczywam :)

Mnie się wydaję, że w sobotę też poczułam puknięcie, ale od tego czasu mam takie wzdęcia, ze nie rozróżniam bąka idącego przez moje jelita od pukania ;p

Nie wiem czy to nie za wcześnie i sobie nie wmawiam. Co czułaś?

agu258, nat_alia, Kaśku lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też się od kilku dni wydaje, że czuję ruchy maluszka. Są jeszcze rzadkie i przypominają trzepot motylich skrzydeł. Podobnie miałam w pierwszej ciąży, tylko wtedy to był 16 tydzień. Nie jestem na 100 procent pewna, ale wtedy czułam się bardzo podobnie.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po wizycie, wszystko ok, a ja mam się tyle nie stresowac i nie czytac głupot an necie ;) mądry ten mój lekarz ;)

Katarzyna87, miska2503, Magnosia, ola.321, Lucy7, nat_alia, ~Rewianka~, aniacicha, Aguś26, estrella, Kaśku, onka, lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniacicha- to super , jak go obejrzysz koniecznie napisz relacje jak na zywo !

Kasia82 -Ja chce zrobic dokladnie tak samo , spacerowki troche pouzywam a ze bedzie juz fajne lato na spacerowke , wiec kupie chyba quuiny i z nia bede chodzic , zeby bylo wygodniej :)

A co do pukania w brzuchu ja czulam tylko raz ale to chyba byly jakies wzdecia , ale czulam jakby ktos pukal , poczekamy jeszcze troche i wtedy bedziemy pewne ze to malenka stopka wali w brzuchol :)

Kasia82 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik to super wiesci , ze wszytsko z malenstwem dobrze :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ