Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, a ja się trochę zmartwiłam, bo zauważyłam dziś na bieliźnie brązowe upławy, takie jakby ze śluzem. Czy to może być powód do niepokoju? Dzisiaj dość szybko szłam z koleżankami na przystanek po odprowadzeniu córy do szkoły. Może za szybko i organizm zastrajkował? Nie jest to plamienie bardzo obfite, ale trochę mnie zaniepokoiło. Czy też Wam się coś takie zdarzało? Poza tym czuję się dobrze. Jutro mam usg prenatalne, więc chyba nie ma sensu od razu siać paniki i jechać na IP, prawda?
Kasiu ja myślę, że nie ma co panikować. Ale jeśli masz kontakt do ginekologa to dźwoń, powiedz jaka jest sytuacja. Jeśli nie masz jak zadźwonic, myślę, że spokojnie leżąc w łóżku możesz poczekac do jutra. Jeśli się nie pogorszy to chyba nie ma co się martwic.Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za podpowiedzi, dziewczynki! Jesteście kochane!!! Ja cały czas biorę Duphaston 3x1 i tak mam brać do 16 tygodnia, ale lekarz wypisał mi jedno opakowanie więcej, więc pewnie do końca 17 będę brać. Może rzeczywiście za szybko szłam i to przez to, niby się nie zmęczyłam, ale kto wie? No nic, słucham Was grzecznie i kładę się do łóżka. Niestety, jeszcze dzisiaj muszę odebrać małą ze szkoły, ale i trzy godzinki odpoczynku są dobre.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja po wizycie dzidziuś ma się dobrze i z dziewczynki chyba zmienia się na chłopca teraz mam drugie prenatalne 21 maja więc może konkretnie dowiem się już jaka płeć bo jak widać na tym etapie się jeszcze wszystko zmienia
Ursa, Kasia82, Magnosia, Katarzyna87, miska2503, ola.321, Lexie, aniacicha, agu258, estrella lubią tę wiadomość
-
Estrella, mogłabyś podać linka do tej strony na fc z pościelą?
Kasiu, myślę, że to przejściowe. Jeśli brązowe i niewiele, to nie powinno być nic złego.Kasia82 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Katarzyna87 wrote:Kasiu ja już tyle razy plamiłam w ciaży, ze nawet nie chcę mówić ;p
Były brązowe upławy, śluzowe i żywa krew, więc nie panikuj - wypoczywaj, będzie dobrze :*
Chyba, że coś Cię boli? To inna sprawa
Kasieńko, no właśnie pamiętam, że Ty się męczyłaś z tymi krwawieniami dość długo. Nie chcę od razu siać paniki, a czuję się bardzo dobrze, mam mnóstwo energii, już zupełnie jak w drugim trymestrze. -
Witam się dziewczyny
po wczorajszej wizycie melduję, że wszystko jest ok, wszystkie wymiary i kosteczki w normie
niestety gin nawet nie podjął próby określenia płci...szkoda...następna wizyta 4.05. Termin z porodu przesunięty na 16.10, czyli dzieciaczek nadrobił
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki!!! powodzenia!!!
Ursa, Kasia82, agania, Magnosia, Katarzyna87, miska2503, ola.321, Lexie, aniacicha, Lucy7, nat_alia, madu, estrella lubią tę wiadomość
-
Ojej dziewczyny ależ mam wilczy apetyt na sajgonki w sosie słodko kwaśnym. Nie wiem skąd ta ochota bo ostatnio jadłam je jeszcze jak mój tata żył i bywaliśmy w chińskiej restauracji, czyli miałam wtedy może 14 może 15 lat.
Oczywiście nie mam skąd wytrzasnąc sajgonek na moim zadupiu więc pewnie będę nieszczęśliwa cały dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:39
-
Ursa ja tez mam ciągłą ochotę na chińskie jedzenie, chociaż nigdy szczególnie za nim nie przepadałam, a teraz mogłabym żywić sie tylko tym. Dziewczyny komunikacja w wawie mnie wykończy, czekam juz 20minut na autobus, wczesniej na inny czekałam tyle samo. I jak tu nie być chorym, jak zimno i trzeba stać i czekac
Ursa lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki, gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne...
Ja też się Wam pożalę, od trzech dni czuje uczucie ciągnięcia w dole brzucha po bokach i nad spojeniem łonowym, czasem ból tylko w prawym boku na dole, czasem na środku, uczucie szczypania, wbijania szpilek...Jestem w 13 tygodniu, czy takie bóle są normalne?w tej sytuacji trzeba brac nospe?od 6 tyg.biore luteinę 2x2, w badaniu moczu wyszly liczne bakterie, posiew jałowy...nie wiem skad to pobolewanie... -
nick nieaktualny
-
Lucy7 wrote:Witam Was dziewczynki, gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne...
Ja też się Wam pożalę, od trzech dni czuje uczucie ciągnięcia w dole brzucha po bokach i nad spojeniem łonowym, czasem ból tylko w prawym boku na dole, czasem na środku, uczucie szczypania, wbijania szpilek...Jestem w 13 tygodniu, czy takie bóle są normalne?w tej sytuacji trzeba brac nospe?od 6 tyg.biore luteinę 2x2, w badaniu moczu wyszly liczne bakterie, posiew jałowy...nie wiem skad to pobolewanie...
Ja tam miałam, przeszło sameLucy7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucy7 wrote:Bez nospy się obyło? Staram sie nie panikowac, wizyta za 6 dni..ale przez to już trzeci dzień na kanapie...Kasiu a dlugo Cię męczyły?
Nie brałam nospy, leżałam i mnie kłuło. Dziwne ale pomógł mi spacer na który wyciągnął mnie mąż i wizyta na działce rodziców (leżenie pod kocykiem na leżaku w słońcu). Tak jakby to było spowodowane napięciem mięśni.
Jak Cię bardzo boli weź nospę :*Lucy7 lubi tę wiadomość