Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie klucie i ciagniecie to podobno przez rozciaganie sie tam wszystkiego.moja gin mowi ze warto sie przyzwyczaic bo do konca ciazy jeszcze nie raz to beczie dokuczac;) jak sie nic nie dzieje to chyba normalne, odpocxnij sobie i bedzie dobrze:)
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDluzy mi sie ten dzien wizyta dopiero o 18:00
nie wiem co ze soba zrobic, na dodatek przed chwila prawie zemflalam a teraz czuje tkie uczucie w glowie jakby byla niedotleniona,, takie minimalne mrowki w glowie ehh
i jeszcze sama do lekarza autobusem oby nic sie nie dzialo...
-
Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni
troche mnie Pani dr nastraszyla, po powiedziała nt 2, wiem w normie, ale juz mi serce zabilo, ale ogólnie nt 1,8 kość nosowa jest, dla Pani dr wszystko wygląda pięknie. Czy wasze dzieci tez byly takie spokojne. Praktycznie tylko lezal
Mąż lekko zalamany info o dziewczynce
Katarzyna87, Magnosia, agania, onka, Lucy7, nat_alia, aniacicha, Kaśku, ola.321, paula1, Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni
troche mnie Pani dr nastraszyla, po powiedziała nt 2, wiem w normie, ale juz mi serce zabilo, ale ogólnie nt 1,8 kość nosowa jest, dla Pani dr wszystko wygląda pięknie. Czy wasze dzieci tez byly takie spokojne. Praktycznie tylko lezal
Mój mąż też marzy o chłopcu, ale ja o brzuchu mówię "Majeczka" więc powoli się przyzwyczaja, mimo że oficjalnego info jeszcze nie było
U mnie NT 1,4, nie orientowałam się czy to dobrze czy źle, skoro gin uznała, że jest tak jak powinno być to nie szukam problemów
Mój Świstaczek machał nogami, ale po za tym leżał spokojnie w czasie badania, może przez to że obrócił się do nas dupką i nie chciał się pokazaćLexie lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni
super agatka -
Agatka super wieści
Moje dzidzi też było takie spokojne
Cały czas leżało tylko od czasu do czasu rączką machnął albo nóżką
Dzisiaj na wizytę zabieram ferero roche i butelkę zimnej wody
Może będzie bardziej żywy
Ja gratuluję Ci ogromnie dziewczynki. Mąż się przyzwyczai -
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni
u mnie wręcz przeciwnie - młode fikało, obracało się, pokazywało pupę, nogi, plecy, byle nie kark i kość nosową~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio przed samą wizytą sobie przypomniałam, że chciałam zjeść coś słodkiego żeby pooglądać fikanie. I wtedy do poczekalni weszła kobieta z synkiem. Synek miał w łapce snickersa. Mąż mówi, że pożerałam wzrokiem tego snickersa
nat_alia, Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Superowo, że część z Was zna już płeć. Ja obawiam się, poznam dopiero na połówkowym. Moja gin na wizytach ma słaby sprzęt. Mogłabym umówić się wcześniej na USG do lekarza, u którego robiłam prenatalne, ale nie wiem. Może wytrzymam do połówkowych. (Na prenatalnych usłyszałam, że 51% na dziewczynkę...
)
Dziś naszła mnie przeogromna ochota na oglądanie dziecięcych ubranek. Dla mnie to coś zupełnie nowego. Przed ciążą zupełnie nie interesowały mnie takie rzeczy, a dziś pieję z zachwytu, heh...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hej ! Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty !
Co do kupowania to ja ju zaczelam , pomalutku ale lepiej po troszke niz pozniej wszytsko na raz z wielkim brzuchem , a takie pierdolki jak pieluchy , ubranka czy dodatki przeciez juz mozna smialo kupowac
Moja dzidzia tez spokojna , choc jadlam slodkie przed badaniem to nie fikala !
Wozek chyba kupimy ten choc codziennie jakiegos szukam , wolalabym ''lzejsza'' spacerowke ale niestety samej gondoli nie da sie kupic
http://allegro.pl/3w1-wozek-riko-nano-kiddy-fotelik-rozkladany-i5176358984.html
A ten mi sie ZAWSZE marzyl , ale zobaczylam w sklepie na zywo i gondolka okazala sie nie plaska tylko ruchoma ze dziecko jak lezy to jakby ''leci'' w dol , wiec zrezygnowalam
http://allegro.pl/wozek-symbio-graco-4w1-torba-spiwor-baza-shp-i5251842713.html
A lozeczko na pewno to , tylko czekam zeby klikac kup hehe : http://allegro.pl/lozeczko-buk-haft-moskitiera-materac-16el-darland-i5122352615.html