Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie jakieś sposoby na wzdęcia?

16uddqk3x9bbni2d.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie klucie i ciagniecie to podobno przez rozciaganie sie tam wszystkiego.moja gin mowi ze warto sie przyzwyczaic bo do konca ciazy jeszcze nie raz to beczie dokuczac;) jak sie nic nie dzieje to chyba normalne, odpocxnij sobie i bedzie dobrze:)

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na wzdecia juz kiedys pisalam na mnie dziala rewelacyjnie rennie i mozna gobrac w ciazy:)

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze ja to się już chyba przyzwyczaiłam do tego ciągnięcia i kłucia i nawet czasami nie zwracam na to uwagi.

Lucy7 lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A mnie odrzuciło całkowicie od herbaty. Nie mogę pic żadnej, nawet owocowej. Pozostała mi woda z cytryną albo jakieś soki.

Mam to samo.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dluzy mi sie ten dzien wizyta dopiero o 18:00 :/ nie wiem co ze soba zrobic, na dodatek przed chwila prawie zemflalam a teraz czuje tkie uczucie w glowie jakby byla niedotleniona,, takie minimalne mrowki w glowie ehh :/ i jeszcze sama do lekarza autobusem oby nic sie nie dzialo...

• aanaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, ja zauważyłam że omdlenia zdarzają mi się tylko gdy stoję w dusznym miejscu. Podczas chodzenia czy siedzenia nie. Otwórz sobie okno, a w autobusie domagaj się miejsca siedzącego :)

iv09hdge6yql001e.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni ;) troche mnie Pani dr nastraszyla, po powiedziała nt 2, wiem w normie, ale juz mi serce zabilo, ale ogólnie nt 1,8 kość nosowa jest, dla Pani dr wszystko wygląda pięknie. Czy wasze dzieci tez byly takie spokojne. Praktycznie tylko lezal ;) Mąż lekko zalamany info o dziewczynce ;)

Katarzyna87, Magnosia, agania, nick nieaktualny, Lucy7, nat_alia, aniacicha, Kaśku, ola.321, paula1, Lexie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni ;) troche mnie Pani dr nastraszyla, po powiedziała nt 2, wiem w normie, ale juz mi serce zabilo, ale ogólnie nt 1,8 kość nosowa jest, dla Pani dr wszystko wygląda pięknie. Czy wasze dzieci tez byly takie spokojne. Praktycznie tylko lezal ;) Mąż lekko zalamany info o dziewczynce ;)

Mój mąż też marzy o chłopcu, ale ja o brzuchu mówię "Majeczka" więc powoli się przyzwyczaja, mimo że oficjalnego info jeszcze nie było :)

U mnie NT 1,4, nie orientowałam się czy to dobrze czy źle, skoro gin uznała, że jest tak jak powinno być to nie szukam problemów ;)

Mój Świstaczek machał nogami, ale po za tym leżał spokojnie w czasie badania, może przez to że obrócił się do nas dupką i nie chciał się pokazać :)

Lexie lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

super agatka :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka super wieści :) Moje dzidzi też było takie spokojne :) Cały czas leżało tylko od czasu do czasu rączką machnął albo nóżką :) Dzisiaj na wizytę zabieram ferero roche i butelkę zimnej wody :D Może będzie bardziej żywy :)

Ja gratuluję Ci ogromnie dziewczynki. Mąż się przyzwyczai :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się cieszę, ze będę miała druga dziewczynkę, dziewczynki są proste w obsłudze ;) NT prawidłowe jest do 2,5

Ursa, Katarzyna87, Kaśku lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

u mnie wręcz przeciwnie - młode fikało, obracało się, pokazywało pupę, nogi, plecy, byle nie kark i kość nosową ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa ja przed wizytą miesiąc temu celowo zjadłam batona. I było gorzej niż myślałam. Młody tak fikał że nic się nie dało zobaczyć ;p
    Przemyśl sprawę ;D

Ursa lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi to pooglądamy jak fika :D Ostatecznie dzisiaj żadnych pomiarów robic nie będzie :)

aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój bez czegokolwiek zawsze tak fika, że trudno go zmierzyć;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio przed samą wizytą sobie przypomniałam, że chciałam zjeść coś słodkiego żeby pooglądać fikanie. I wtedy do poczekalni weszła kobieta z synkiem. Synek miał w łapce snickersa. Mąż mówi, że pożerałam wzrokiem tego snickersa :D

nat_alia, Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna jeśli u nas będzie dziewczynka też będzie Maja :) tak nam się to imię bardzo podoba
    Agatka super wiadomość :)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Superowo, że część z Was zna już płeć. Ja obawiam się, poznam dopiero na połówkowym. Moja gin na wizytach ma słaby sprzęt. Mogłabym umówić się wcześniej na USG do lekarza, u którego robiłam prenatalne, ale nie wiem. Może wytrzymam do połówkowych. (Na prenatalnych usłyszałam, że 51% na dziewczynkę... ;) )

Dziś naszła mnie przeogromna ochota na oglądanie dziecięcych ubranek. Dla mnie to coś zupełnie nowego. Przed ciążą zupełnie nie interesowały mnie takie rzeczy, a dziś pieję z zachwytu, heh... ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty !

Co do kupowania to ja ju zaczelam , pomalutku ale lepiej po troszke niz pozniej wszytsko na raz z wielkim brzuchem , a takie pierdolki jak pieluchy , ubranka czy dodatki przeciez juz mozna smialo kupowac :)

Moja dzidzia tez spokojna , choc jadlam slodkie przed badaniem to nie fikala !

Wozek chyba kupimy ten choc codziennie jakiegos szukam , wolalabym ''lzejsza'' spacerowke ale niestety samej gondoli nie da sie kupic :)

http://allegro.pl/3w1-wozek-riko-nano-kiddy-fotelik-rozkladany-i5176358984.html

A ten mi sie ZAWSZE marzyl , ale zobaczylam w sklepie na zywo i gondolka okazala sie nie plaska tylko ruchoma ze dziecko jak lezy to jakby ''leci'' w dol , wiec zrezygnowalam

http://allegro.pl/wozek-symbio-graco-4w1-torba-spiwor-baza-shp-i5251842713.html

A lozeczko na pewno to , tylko czekam zeby klikac kup hehe : http://allegro.pl/lozeczko-buk-haft-moskitiera-materac-16el-darland-i5122352615.html

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ