X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie jakieś sposoby na wzdęcia?

16uddqk3x9bbni2d.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie klucie i ciagniecie to podobno przez rozciaganie sie tam wszystkiego.moja gin mowi ze warto sie przyzwyczaic bo do konca ciazy jeszcze nie raz to beczie dokuczac;) jak sie nic nie dzieje to chyba normalne, odpocxnij sobie i bedzie dobrze:)

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na wzdecia juz kiedys pisalam na mnie dziala rewelacyjnie rennie i mozna gobrac w ciazy:)

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze ja to się już chyba przyzwyczaiłam do tego ciągnięcia i kłucia i nawet czasami nie zwracam na to uwagi.

Lucy7 lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A mnie odrzuciło całkowicie od herbaty. Nie mogę pic żadnej, nawet owocowej. Pozostała mi woda z cytryną albo jakieś soki.

Mam to samo.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dluzy mi sie ten dzien wizyta dopiero o 18:00 :/ nie wiem co ze soba zrobic, na dodatek przed chwila prawie zemflalam a teraz czuje tkie uczucie w glowie jakby byla niedotleniona,, takie minimalne mrowki w glowie ehh :/ i jeszcze sama do lekarza autobusem oby nic sie nie dzialo...

• aanaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, ja zauważyłam że omdlenia zdarzają mi się tylko gdy stoję w dusznym miejscu. Podczas chodzenia czy siedzenia nie. Otwórz sobie okno, a w autobusie domagaj się miejsca siedzącego :)

iv09hdge6yql001e.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni ;) troche mnie Pani dr nastraszyla, po powiedziała nt 2, wiem w normie, ale juz mi serce zabilo, ale ogólnie nt 1,8 kość nosowa jest, dla Pani dr wszystko wygląda pięknie. Czy wasze dzieci tez byly takie spokojne. Praktycznie tylko lezal ;) Mąż lekko zalamany info o dziewczynce ;)

Katarzyna87, Magnosia, agania, onka, Lucy7, nat_alia, aniacicha, Kaśku, ola.321, paula1, Lexie, estrella lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Juz po, maluch, a raczej jak narazie maluszka jest starsza o 4dni ;) troche mnie Pani dr nastraszyla, po powiedziała nt 2, wiem w normie, ale juz mi serce zabilo, ale ogólnie nt 1,8 kość nosowa jest, dla Pani dr wszystko wygląda pięknie. Czy wasze dzieci tez byly takie spokojne. Praktycznie tylko lezal ;) Mąż lekko zalamany info o dziewczynce ;)

Mój mąż też marzy o chłopcu, ale ja o brzuchu mówię "Majeczka" więc powoli się przyzwyczaja, mimo że oficjalnego info jeszcze nie było :)

U mnie NT 1,4, nie orientowałam się czy to dobrze czy źle, skoro gin uznała, że jest tak jak powinno być to nie szukam problemów ;)

Mój Świstaczek machał nogami, ale po za tym leżał spokojnie w czasie badania, może przez to że obrócił się do nas dupką i nie chciał się pokazać :)

Lexie lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

super agatka :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka super wieści :) Moje dzidzi też było takie spokojne :) Cały czas leżało tylko od czasu do czasu rączką machnął albo nóżką :) Dzisiaj na wizytę zabieram ferero roche i butelkę zimnej wody :D Może będzie bardziej żywy :)

Ja gratuluję Ci ogromnie dziewczynki. Mąż się przyzwyczai :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się cieszę, ze będę miała druga dziewczynkę, dziewczynki są proste w obsłudze ;) NT prawidłowe jest do 2,5

Ursa, Katarzyna87, Kaśku lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

u mnie wręcz przeciwnie - młode fikało, obracało się, pokazywało pupę, nogi, plecy, byle nie kark i kość nosową ;)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa ja przed wizytą miesiąc temu celowo zjadłam batona. I było gorzej niż myślałam. Młody tak fikał że nic się nie dało zobaczyć ;p
    Przemyśl sprawę ;D

Ursa lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi to pooglądamy jak fika :D Ostatecznie dzisiaj żadnych pomiarów robic nie będzie :)

aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój bez czegokolwiek zawsze tak fika, że trudno go zmierzyć;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio przed samą wizytą sobie przypomniałam, że chciałam zjeść coś słodkiego żeby pooglądać fikanie. I wtedy do poczekalni weszła kobieta z synkiem. Synek miał w łapce snickersa. Mąż mówi, że pożerałam wzrokiem tego snickersa :D

nat_alia, Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna jeśli u nas będzie dziewczynka też będzie Maja :) tak nam się to imię bardzo podoba
    Agatka super wiadomość :)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Superowo, że część z Was zna już płeć. Ja obawiam się, poznam dopiero na połówkowym. Moja gin na wizytach ma słaby sprzęt. Mogłabym umówić się wcześniej na USG do lekarza, u którego robiłam prenatalne, ale nie wiem. Może wytrzymam do połówkowych. (Na prenatalnych usłyszałam, że 51% na dziewczynkę... ;) )

Dziś naszła mnie przeogromna ochota na oglądanie dziecięcych ubranek. Dla mnie to coś zupełnie nowego. Przed ciążą zupełnie nie interesowały mnie takie rzeczy, a dziś pieję z zachwytu, heh... ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty !

Co do kupowania to ja ju zaczelam , pomalutku ale lepiej po troszke niz pozniej wszytsko na raz z wielkim brzuchem , a takie pierdolki jak pieluchy , ubranka czy dodatki przeciez juz mozna smialo kupowac :)

Moja dzidzia tez spokojna , choc jadlam slodkie przed badaniem to nie fikala !

Wozek chyba kupimy ten choc codziennie jakiegos szukam , wolalabym ''lzejsza'' spacerowke ale niestety samej gondoli nie da sie kupic :)

http://allegro.pl/3w1-wozek-riko-nano-kiddy-fotelik-rozkladany-i5176358984.html

A ten mi sie ZAWSZE marzyl , ale zobaczylam w sklepie na zywo i gondolka okazala sie nie plaska tylko ruchoma ze dziecko jak lezy to jakby ''leci'' w dol , wiec zrezygnowalam

http://allegro.pl/wozek-symbio-graco-4w1-torba-spiwor-baza-shp-i5251842713.html

A lozeczko na pewno to , tylko czekam zeby klikac kup hehe : http://allegro.pl/lozeczko-buk-haft-moskitiera-materac-16el-darland-i5122352615.html

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ