Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiowa witaj !
Agu kochana wracaj szybciutko do zdrowia i do domku :* trzymaj się!
Bursztynowa Lady nie koniecznie musi ciąża być zagrożona, po prostu gin może chce zachować środki ostrożności żeby Wam nic złego się nie stało.
Szczesliwa mamusia jak ja bym chętnie takie pierożki zjadła ale u mnie problem polega na tym, że ciasto mi raczej nigdy nie wychodzi i jest takie twarde. Chętnie wezmę przepis sprawdzony na pierożki
Agatka jakie Ty masz cudowne zdjęcie przy suwaczku
agu258 lubi tę wiadomość
-
Nynusia napisze do Ciebie na priv i na pewno ci Sie uda bo jest bajecznie proste
Apropo suwaczka ja niby mam ustawiony ale mi się nie wyświetlamoże dlatego ze nie mam premium ? Wklejam link zatwierdzam i nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 20:39
-
Udało się, ale wiecie dopiero teraz pojawiło mi się Twój podpis na forum, bo jak pytałam to nie miałam jeszcze takiego pola i nie wiedziałąm właśnie jak to zrobić by był.. może dopiero po jakimś czasie od założenia konta się pojawia taka mozliwość..https://www.maluchy.pl/li-71913.png
-
Dziewczyny ale się najadłam chyba pękne
Paczka biszkoptów popchnięta pistacjami (moja mamusia zrobiła mi prezencik w postaci pół kg pistacji-oczywiście zjadłam tylko połówkę, drugą zostawiłam na jutro
) po czym zjadłam pulpety z ryżem w sosie pomidorowym mniam
szczesliwa_mamusia21, agu258, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Aj jak Wasze suwaczki pięknie się przesunęły!! My zaczynamy właśnie starania, dostałam od lekarza zielone światło po wszystkich przygodach.. Pozdrawiam i wspieram Was!!
aanaa, paula1, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Ewalika, agu258, Ursa, ola.321, Aguś26, Lexie, miska2503, nat_alia, Mo_niczka, Kaśku lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
bursztynowa.lady wrote:Ciążą zagrożona ??
Dziewczyny słuchajcie od samego poczatku ciąży zgłaszałąm bóle podbrzusza samoistne albo pojawiające się po wysiłku lub podczas stosunku oraz uczucie rozrywania miejsc intymnych po zbliżeniu. Lekarka twierdziła, że wszystko jest ok tylko macica się powiększa.
Teraz w 4 miesiącu na ostatniej wizycie znowu zwróciłam jej na to uwagę, mało tego teraz już podczas badania odczyuwałam bóle podbrzusza i pochwy.
Dostaliśmy zakaz seksu, ja mam odpoczywac, dużo leżeć, mało spacerować, ogólnie oszczędzać się. Do tego dostałam luteinę dopochwowo i nospę. Nie było mowy o zagrożonej ciąży jednak z wielu wypowiedzi zauważyłam, że takie rygory wprowadza się właśnie w zagrożonej ciąży. Jak to u was jest ??
Bursztynowa lady to wcale nie musi być zagrożona ciąża...ja tez mam od początku bole brzucha naprawde dokuczliwe i biorę Duphaston (m.in na złagodzenie bólu) ale dr powiedzial ze ciaza jest jak najbardziej w porządku tylko mam takie ukrwienie a nie inne i nic nie poradzę a o bolu spojenia to w ogole szkoda gadac tak cisgnie no ale...tak ma byc...:)nospe tez biorę
Jestem dobrej myśli bo teraz będzie juz tylko lepiej