Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie drugi raz , myslalam ze wstane o 7 i juz nie zasne , odprawialam mojego do pracy , polozylam sie wzielam kanapke z rzodkiewka i sola wlaczylam miodowe lata i mowie ogladne odcinek i wstaje ... taaa w zyciu !
Wlasnie niedawno wstalam , on niedlugo wraca z pracy a ja w czarnej kropce , ilez mozna spac !!! Troche mnie to doluje -
Oczywiscie mocne kciukasy dla wszystkich dziewczyn wizytujacych !
ktos pisal o tesciowej ale juz nie chce cofac stron , powiem tylko tyle ze wspolczujewiem co to znaczy okropna tesciowa i nawet nie wiem co powiedziec bo one sie raczej nie zmieniaja wiec napisanie ze bedzie dobrze malo tu da
Tylko po co i skad u nich ta wednosc... -
nick nieaktualnyLexie, bardzo gratuluję synka. Powiedz, planujesz rodzić w Poznaniu? Robię rozeznanie.
Ursa, ja też mam przesunięcie terminu już na wrzesień (i też miałam najpierw 3.10, potem 1.10, teraz 29.09), ale masz rację, że do dziewczyn z przełomu sierpnia i września jest taka różnica, że można się zestresować
Co do HIV, to ja miałam wyniki po kilku dniach. Oprócz tego, z tego rodzaju chorób, to miałam jeszcze badanie na kiłę i wirusowe zapalenie wątroby typu C.
Ola321, to mamy połówkowe tego samego dnia
Aniacicha, ja też bym nie mogła spać, to strasznie przykra historia...Ursa, Lexie, ola.321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySs, ja właśnie też nie przesuwam już, bo teraz to chyba musiałabym przy każdej wizycie zmieniać, za każdym razem trochę inaczej jest
co do Twojej koszulki, to bardzo ładny wzór wybrałaś (w przeciwieństwie do paru innych na tej stronie
), ale nie jesteś zadowolona z jakości? Też chciałabym sobie kupić taką koszulkę, ale nie chcę kupić słabej jakości rzeczy - szczególnie że ciuchy które dostałam od Siostry są z Mothercare i po nich naprawdę widać, że są dobrej jakości i warto może zainwestować.
Aha, i jeszcze chciałam Wam powiedzieć, że sprawdziłam kwestię wagi dziecka, o którą Was ostatnio pytała. Okazuje się, że te 140 g to jest waga dziecka samego (nie z łożyskiem), więc suwaczek w 15 tc ma raczej nieaktualne informacje o tych 28 gramachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:57
-
Tak zdecydowanie nie polecam.Nie znam się na gramaturach bawełny ale wydawalo mi sie ze 205 jest ok.jak myslicie czy bawelna o tej gramaturze przeswituje? ? Jest tak cieniutka ze jak ubiore ja to biustonosz widac jak na dloni.na metce nigdzie nie znalazlam gramatury ale w opisie aukcji napisali ze 205g.zastanawiam sie czy do nich nie napisac ze cos sie nie zgadza...
-
nick nieaktualny
-
Ja to już tak się wściekłam na te różnice w pomiarach USG, że suwak mam od prenatalnych ustawiony z powrotem na termin z OM. A z OM termin mam na 26 września. I najprawdziwszą prawdą jest to, że urodzę 26 września +/- 2 tygodnie
I tego się trzymam i nie patrzę więcej na wyliczenia USG
Misiowa lubi tę wiadomość
-
Jest jest ja sie chyba z 2 tygodnie z tym meczylam , czytalam jak to zrobic i nic
Oj ale mi narobilas smaka az mi brzuch zaburknal
Ide po kanapeczki z ogorem i rzodkiewka i soląJakos mi podpasowaly ostanio taka letnia wersja
Nynusia lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Ja mam usg genetyczne u mojego lekarza 21 kwietnia, to będzie 12t5d. Nie decydowałam się na te dokładne badania prenatalne. Tak zdecydowaliśmy z mężem.
-
onka wrote:Lexie, bardzo gratuluję synka. Powiedz, planujesz rodzić w Poznaniu? Robię rozeznanie.
Ursa, ja też mam przesunięcie terminu już na wrzesień (i też miałam najpierw 3.10, potem 1.10, teraz 29.09), ale masz rację, że do dziewczyn z przełomu sierpnia i września jest taka różnica, że można się zestresować
Co do HIV, to ja miałam wyniki po kilku dniach. Oprócz tego, z tego rodzaju chorób, to miałam jeszcze badanie na kiłę i wirusowe zapalenie wątroby typu C.
Ola321, to mamy połówkowe tego samego dnia
Aniacicha, ja też bym nie mogła spać, to strasznie przykra historia...
Onka,tak,planuje rodzić w Klinice św.Rodziny,słyszałam o niej dużo dobrego,większość moich koleżanek tam rodziła i szczerze polecają -
Ja zaraz idę lepic pierogi
Bo za mna chodzą od wczoraszego kuszenia Szczęśliwej Mamusi
Zrobię dwie wersję: ruskie (ulubione mojego męża) i z twarogiem i miodem
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Lexie gratulacje synka:)
Ja pół nocy nie przespałam słuchajcie złą wiadomości dostałam wręcz okropną zmarła mała dziewczynka u mnie w rodzinie dalekiej bo dalekiej ale jednak rodzina i mieliśmy kontakt miała 2latka( tak mi weszła ta wiadomość do głowy że nie mogłam usnąć teraz też nie mogę spać eh
-
Ja z pomysłami na obiad nie mam problemu bo wymyśla i gotuje teściówka, no chyba że zgłoszę jakąś zachciewajkę
za to co dzień po obiedzie mój mąż okazuje zaniepokojenie co zjemy na kolację. Pomysłów mi brakło, więc posiedziałam teraz na internecie, i wymyśliłam boczniaki w panierce. Uwielbiamy kanie, i mam nadzieję że to będzie smakować podobnie
Co do obiadków, to gdy nie byłam jeszcze szczęściarą, której ktoś gotuje często wspierałam się stronką http://www.kuba-pichci.pl/przepisy-wg-rodzaju/dania-glowne . Miśka, może tam coś znajdziesz? Za mną chodzi spaghetti z tuńczykiem, dawno nie robiłam a jest smaczne jak cholera
miska2503 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexie wrote:Onka,tak,planuje rodzić w Klinice św.Rodziny,słyszałam o niej dużo dobrego,większość moich koleżanek tam rodziła i szczerze polecają
Ja też mam dwie koleżanki, które św. Rodzinę bardzo polecały. Dwie kolejne były zadowolone z porodu w Raszei. Z kolei od mojej lekarki usłyszałam opinię taką, że jeśli bardzo wcześniak - Polna, mniejszy wcześniak - Lutycka, brak komplikacji - św. Rodzina albo RaszeiLexie lubi tę wiadomość