X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ranyyy to ciekawe jak u mnie będzie bo z om 22.10 a ostatnie usg pokazało 24/25.10,

Dziękuje za otuche odnośnie teściowej :*
    Ahhh ja już obiad mam za sobą bo usmażyłam jakieś kluski ;p

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku te choroby sa najgorsze takie male dzieciaczki a tak cierpia :(

Dziewczyny z innej beczki ... co ja dzis przezylam !
    Wchodze w forum i jakos weszlam inaczej niz z zakladki tylko normalnie forum ogolne i na pazdziernik i zaczelam czytac a tam ...
    Avatary z dziecmi jakies nieznane mi nicki , rozne gadki o dzieciach o chodzeniu mowie jezu co jest
    "a moja Amelka to ,a moj Kubus to , moja Julka ..." mowie no nie co sie tu wydarzylo , az wkoncu po 2 minutach chyba zajarzylam ze jestem na pazdziernik 2014 ! Ale co ja tam przezylam to szok , jedna noc i tyle zmian ... no a pozniej sama sie z siebie smialam :D

Lexie, Ursa, agu258, BATTINKA, Kasia82, Ewcia26, nat_alia, Misiowa, Magnosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Jejku te choroby sa najgorsze takie male dzieciaczki a tak cierpia :(

Dziewczyny z innej beczki ... co ja dzis przezylam !
    Wchodze w forum i jakos weszlam inaczej niz z zakladki tylko normalnie forum ogolne i na pazdziernik i zaczelam czytac a tam ...
    Avatary z dziecmi jakies nieznane mi nicki , rozne gadki o dzieciach o chodzeniu mowie jezu co jest
    "a moja Amelka to ,a moj Kubus to , moja Julka ..." mowie no nie co sie tu wydarzylo , az wkoncu po 2 minutach chyba zajarzylam ze jestem na pazdziernik 2014 ! Ale co ja tam przezylam to szok , jedna noc i tyle zmian ... no a pozniej sama sie z siebie smialam :D

Rozbawiłas mnie! ;) :)

szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie sama jak o tym pomysle to zaczynam sie smiac :D :) taka przygoda :)

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D a jaki szok dla Ciebie zanim sie zorientowałaś że nie ten rocznik , mina zapewne bezcenna :D

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    jeśli któraś z Was jest z Warszawy i chciałaby chodzić do szkoły rodzenia na żelazną to są już terminy dla nas. Już zapisują:) koleżanki mi mówiły, żeby zapisywać się jak najwcześniej, bo później nie ma miejsc. No i jeśli któraś z Was nie jest tu zameldowana, ale rozlicza podatki w wawie to też ma za darmo:)
    więc jeśli jesteście zainteresowane to telefony w dłoń !:)
    ja się zapisałam na ten od 5.08 :)

http://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/szkola-rodzenia-zosienka/szkola-rodzenia-kursy-bezplatne-5-tygodni

Powodzenia dzisiejszym wizytującym!!

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz bylam na szkole rodzenia w pierwszej ciąży, teraz juz mi się nie chce ;)

km5st5odymuuq2ts.png

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa dokladnie , myslalam ze to sen byl :D no mina byla niezla a teraz smiech za kazdym razem !

No to lece napic sie herbatki i jade po odbior rozliczenia z podatku ciekawe co tam wyszlo az sie boje ... Milego dnia dziewczyny :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a w Poznaniu znacie jakies dobre bezpłatne / tanie szkoły rodzenia?

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz też widnieje na wykazie i jeszcze na tej kartce co dostałam od niego z prenatalnych tez pisze, że ma uprawnienia do wykonywania tych badań.

Ja mam 1200zł podatku do zapłacenia :/

l22nhdgeccid541p.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf 2,5 godziny w kuchni i pierogi gotowe. Zapraszam serdecznie jeśli komuś po drodze bo ulepiłam całkiem sporo.

Miodu miałam mało więc na słodko zrobiłam z twarogiem i jeżynami z kompotu :) Kręgosłup mi odpada.

Zdjęcia zrobię za chwilę jak już je ugotuję, na razie czekają na ugotowanie podściereczką bo ja najadłam się samym farszem :D

aanaa, aniacicha, Nynusia, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Ja mam 1200zł podatku do zapłacenia :/
    Nynusia, ja mam 2 500 ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusinka to też nieźle :/ masakra... tyle kasy oddawać ... :/

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle było z czego oddawać! Mi ZUS dalej nie zapłacił, a okazało się, że to dlatego że biuro księgowe pomyliło się w jakiś kodach w deklaracji i teraz muszę do 3 maja czekać na rozstrzygnięcie... Do tego czasu 2 miesiące na jednej pensji, no dobrze że mam męża, bo inaczej zęby w ścianę! grrr...

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa_mamusia - no to ładny szok :) ale za kilka miesięcy tak będzie :):) ja już się nie mogę doczekać :).

Ursa - dawaj zdjęcie tych pierogów :), ja przyznam się - jeszcze nigdy sama nie robiłam :), zawsze mama lub teściowa lub babcia :). Muszę się nauczyć bo mój M uwielbia ruskie :D i ja też wszystkie rodzaje :).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze ciasto nie wychodzi zbytnio na pierogi zawsze sie tego obawiam i nigdy nie jest takie idealne eh :/
    a co do podatku to też muszę oddać ale w funtach bo w tamtym roku byłam w anglii jeszcze i dostałam właśnie list że 100f to zwrotu nie majątek ale mogli by mi to dać a nie ja im eh

201510287051.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja tez nie robilam jeszcze a uwielbiam ruskie pierogi :D
    jesli ktoras z was moze to wklejcie przepis na dobry farsz ruski bo kiedys robilam do nalesnikow ale nie wyszedl taki jak bym chciala ;)
    Onka ja wole o zusie nic nie mowic wlasnie zaczelam z nim batalie zobaczymy jak sie skonczy..

relgrl68722yz04m.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja także chętnie skorzystam z przepisu na dobry farsz :D

l22nhdgeccid541p.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie z tym zusem to tak jest, prowadzisz działalność, placisz składki i w momencie kiedy ty cos chcesz od nich, jest nagle działalność fikcyjna. Ja w sumie rozumiem ZUS, bo dużo jest dziewczyn, które te firmy fikcyjnie zakladaja, ale tym co prowadza juz pare lat mogliby darowac

km5st5odymuuq2ts.png
  • Ewcia26 Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was bierze clexane?

Ewcia26
‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ