Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku te choroby sa najgorsze takie male dzieciaczki a tak cierpia

Dziewczyny z innej beczki ... co ja dzis przezylam !
Wchodze w forum i jakos weszlam inaczej niz z zakladki tylko normalnie forum ogolne i na pazdziernik i zaczelam czytac a tam ...
Avatary z dziecmi jakies nieznane mi nicki , rozne gadki o dzieciach o chodzeniu mowie jezu co jest
"a moja Amelka to ,a moj Kubus to , moja Julka ..." mowie no nie co sie tu wydarzylo , az wkoncu po 2 minutach chyba zajarzylam ze jestem na pazdziernik 2014 ! Ale co ja tam przezylam to szok , jedna noc i tyle zmian ... no a pozniej sama sie z siebie smialam
Lexie, Ursa, agu258, BATTINKA, Kasia82, Ewcia26, nat_alia, Misiowa, Magnosia lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jejku te choroby sa najgorsze takie male dzieciaczki a tak cierpia

Dziewczyny z innej beczki ... co ja dzis przezylam !
Wchodze w forum i jakos weszlam inaczej niz z zakladki tylko normalnie forum ogolne i na pazdziernik i zaczelam czytac a tam ...
Avatary z dziecmi jakies nieznane mi nicki , rozne gadki o dzieciach o chodzeniu mowie jezu co jest
"a moja Amelka to ,a moj Kubus to , moja Julka ..." mowie no nie co sie tu wydarzylo , az wkoncu po 2 minutach chyba zajarzylam ze jestem na pazdziernik 2014 ! Ale co ja tam przezylam to szok , jedna noc i tyle zmian ... no a pozniej sama sie z siebie smialam
Rozbawiłas mnie!
szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
jeśli któraś z Was jest z Warszawy i chciałaby chodzić do szkoły rodzenia na żelazną to są już terminy dla nas. Już zapisują
koleżanki mi mówiły, żeby zapisywać się jak najwcześniej, bo później nie ma miejsc. No i jeśli któraś z Was nie jest tu zameldowana, ale rozlicza podatki w wawie to też ma za darmo:)
więc jeśli jesteście zainteresowane to telefony w dłoń !
ja się zapisałam na ten od 5.08
http://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/szkola-rodzenia-zosienka/szkola-rodzenia-kursy-bezplatne-5-tygodni
Powodzenia dzisiejszym wizytującym!!
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Uf 2,5 godziny w kuchni i pierogi gotowe. Zapraszam serdecznie jeśli komuś po drodze bo ulepiłam całkiem sporo.
Miodu miałam mało więc na słodko zrobiłam z twarogiem i jeżynami z kompotu
Kręgosłup mi odpada.
Zdjęcia zrobię za chwilę jak już je ugotuję, na razie czekają na ugotowanie podściereczką bo ja najadłam się samym farszem
aanaa, aniacicha, Nynusia, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByle było z czego oddawać! Mi ZUS dalej nie zapłacił, a okazało się, że to dlatego że biuro księgowe pomyliło się w jakiś kodach w deklaracji i teraz muszę do 3 maja czekać na rozstrzygnięcie... Do tego czasu 2 miesiące na jednej pensji, no dobrze że mam męża, bo inaczej zęby w ścianę! grrr...
-
szczęśliwa_mamusia - no to ładny szok
ale za kilka miesięcy tak będzie 
ja już się nie mogę doczekać
.
Ursa - dawaj zdjęcie tych pierogów
, ja przyznam się - jeszcze nigdy sama nie robiłam
, zawsze mama lub teściowa lub babcia
. Muszę się nauczyć bo mój M uwielbia ruskie
i ja też wszystkie rodzaje
.
-
Mi zawsze ciasto nie wychodzi zbytnio na pierogi zawsze sie tego obawiam i nigdy nie jest takie idealne eh

a co do podatku to też muszę oddać ale w funtach bo w tamtym roku byłam w anglii jeszcze i dostałam właśnie list że 100f to zwrotu nie majątek ale mogli by mi to dać a nie ja im eh -
Ola ja tez nie robilam jeszcze a uwielbiam ruskie pierogi

jesli ktoras z was moze to wklejcie przepis na dobry farsz ruski bo kiedys robilam do nalesnikow ale nie wyszedl taki jak bym chciala
Onka ja wole o zusie nic nie mowic wlasnie zaczelam z nim batalie zobaczymy jak sie skonczy.. -
Dokladnie z tym zusem to tak jest, prowadzisz działalność, placisz składki i w momencie kiedy ty cos chcesz od nich, jest nagle działalność fikcyjna. Ja w sumie rozumiem ZUS, bo dużo jest dziewczyn, które te firmy fikcyjnie zakladaja, ale tym co prowadza juz pare lat mogliby darowac