Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku te choroby sa najgorsze takie male dzieciaczki a tak cierpia
Dziewczyny z innej beczki ... co ja dzis przezylam !
Wchodze w forum i jakos weszlam inaczej niz z zakladki tylko normalnie forum ogolne i na pazdziernik i zaczelam czytac a tam ...
Avatary z dziecmi jakies nieznane mi nicki , rozne gadki o dzieciach o chodzeniu mowie jezu co jest
"a moja Amelka to ,a moj Kubus to , moja Julka ..." mowie no nie co sie tu wydarzylo , az wkoncu po 2 minutach chyba zajarzylam ze jestem na pazdziernik 2014 ! Ale co ja tam przezylam to szok , jedna noc i tyle zmian ... no a pozniej sama sie z siebie smialamLexie, Ursa, agu258, BATTINKA, Kasia82, Ewcia26, nat_alia, Misiowa, Magnosia lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jejku te choroby sa najgorsze takie male dzieciaczki a tak cierpia
Dziewczyny z innej beczki ... co ja dzis przezylam !
Wchodze w forum i jakos weszlam inaczej niz z zakladki tylko normalnie forum ogolne i na pazdziernik i zaczelam czytac a tam ...
Avatary z dziecmi jakies nieznane mi nicki , rozne gadki o dzieciach o chodzeniu mowie jezu co jest
"a moja Amelka to ,a moj Kubus to , moja Julka ..." mowie no nie co sie tu wydarzylo , az wkoncu po 2 minutach chyba zajarzylam ze jestem na pazdziernik 2014 ! Ale co ja tam przezylam to szok , jedna noc i tyle zmian ... no a pozniej sama sie z siebie smialam
Rozbawiłas mnie!szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
jeśli któraś z Was jest z Warszawy i chciałaby chodzić do szkoły rodzenia na żelazną to są już terminy dla nas. Już zapisująkoleżanki mi mówiły, żeby zapisywać się jak najwcześniej, bo później nie ma miejsc. No i jeśli któraś z Was nie jest tu zameldowana, ale rozlicza podatki w wawie to też ma za darmo:)
więc jeśli jesteście zainteresowane to telefony w dłoń !
ja się zapisałam na ten od 5.08
http://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/szkola-rodzenia-zosienka/szkola-rodzenia-kursy-bezplatne-5-tygodni
Powodzenia dzisiejszym wizytującym!![/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Uf 2,5 godziny w kuchni i pierogi gotowe. Zapraszam serdecznie jeśli komuś po drodze bo ulepiłam całkiem sporo.
Miodu miałam mało więc na słodko zrobiłam z twarogiem i jeżynami z kompotuKręgosłup mi odpada.
Zdjęcia zrobię za chwilę jak już je ugotuję, na razie czekają na ugotowanie podściereczką bo ja najadłam się samym farszemaanaa, aniacicha, Nynusia, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByle było z czego oddawać! Mi ZUS dalej nie zapłacił, a okazało się, że to dlatego że biuro księgowe pomyliło się w jakiś kodach w deklaracji i teraz muszę do 3 maja czekać na rozstrzygnięcie... Do tego czasu 2 miesiące na jednej pensji, no dobrze że mam męża, bo inaczej zęby w ścianę! grrr...
-
szczęśliwa_mamusia - no to ładny szok
ale za kilka miesięcy tak będzie
ja już się nie mogę doczekać
.
Ursa - dawaj zdjęcie tych pierogów, ja przyznam się - jeszcze nigdy sama nie robiłam
, zawsze mama lub teściowa lub babcia
. Muszę się nauczyć bo mój M uwielbia ruskie
i ja też wszystkie rodzaje
.
-
Mi zawsze ciasto nie wychodzi zbytnio na pierogi zawsze sie tego obawiam i nigdy nie jest takie idealne eh
a co do podatku to też muszę oddać ale w funtach bo w tamtym roku byłam w anglii jeszcze i dostałam właśnie list że 100f to zwrotu nie majątek ale mogli by mi to dać a nie ja im eh -
Ola ja tez nie robilam jeszcze a uwielbiam ruskie pierogi
jesli ktoras z was moze to wklejcie przepis na dobry farsz ruski bo kiedys robilam do nalesnikow ale nie wyszedl taki jak bym chciala
Onka ja wole o zusie nic nie mowic wlasnie zaczelam z nim batalie zobaczymy jak sie skonczy.. -
Dokladnie z tym zusem to tak jest, prowadzisz działalność, placisz składki i w momencie kiedy ty cos chcesz od nich, jest nagle działalność fikcyjna. Ja w sumie rozumiem ZUS, bo dużo jest dziewczyn, które te firmy fikcyjnie zakladaja, ale tym co prowadza juz pare lat mogliby darowac