Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie, ktoras z was zamawiala koszulki z nadrukiem ciazowe.moge link prosic?jestescie zadowolone? Jest to bluzka ciążowa? Czyli z miejscem na brzuszek?bo ja zamowilam niby ciazowa z aplikacja a przyszla zwykla cienka koszulka ktora napewno ciążową nie jest.wysle wam link jak bede na kompie.jeszcze w niej pochodze bo brzuszek jeszcze maly ale jak podrosnie to niestety bedzie musiala lezec i wykorzystam jako pizanke po ciąży;)
-
Wiem że mnie rozumiecie odnosnie teściówki....szkoda, że mimo rozmów z moim R on nadal nie rozumie dlaczego jej nie trawie...
Ja koszule kupowałam na targu w mieścieone są rozpinane jakoś pod karmienie. Jedną mam bo została po poprzedniej ciąży, druga mięciusia bawełniana w pamiątkach po Córci leży...w sumie w szpitalu do porodu dali mi szate gdzie pupe było widać i wykrój między piersiami jak na nie wiadomo jakie cyce
Właśnie też musze zakupić detektor bo już najwyższa poraidę sprzątać bo popołudnie szykuje się pracowite...
-
hej Dziewczynki,
ja też nie miałam zleconego HIV - nie pytałam nawet mojej gin ale chodziło mi to po głowie. Jak coś to zrobię później.
A co do apetytu, mi już najgorsza faza na jedzenie minęła!! ale w najgorszych momentach siedziałam na stronach kulinarnych i ślinka mi ciekła na sam widok dań obiadowych tak pięknie przygotowanych!!!ojj długo to trwało ale na szczęście teraz jestem się w stanie skupić też na innych rzeczach niż tylko na jedzonku
.
agu - zdrówka życzę i wychodź szybko z tego szpitala!!
lexie - gratuluję synka
Ja jeszcze wizytę mam dokładnie za tydzień i wątpię żebym się dowiedziała przez ten śedni sprzęt mojej gin, ale 6 maja na połówkowych już na 100% się dowiem - taką mam nadzieję
.
Lexie, agu258 lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki
Ja wczoraj miałam usg prenatalne. Ogólnie wszystko wyszło dobrze, ale gin namówiła mnie jeszcze na test PappA więć aktualnie czekam na wyniki. Tylko moja dzidzia mała- 5,6 cm, wygląda na to że jest młodsza o 6 dni! Termin przesunął mi się na 27.10. Grunt, że nadal październik
A swoją drogą wygląda na to, że będzie mała Majaaanaa, ola.321, Nynusia, Ursa, Natka88, Lexie, Lucy7, aniacicha, agu258, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Zdam relacje ze spania na rogalu;)Mąż średnio zadowolony bo trudniej ma sie do nas przytulic jak leże taka zakamuflowana;p ale musze przyznac ze bardzo wygodne, z tym ze musze sie przyzwyczaic bo do tej pory spalam na profilowanej poduszce z gąbki i ona jest niska a to jest wyzsze i w nocy na chwile musialam wysunac to z pod glowy bo troche bolal mnie kark.ale teraz mnie nie boli wiec mysle ze bedzie dobrze;)
-
kasiulka87 wrote:cześć kobietki
Ja wczoraj miałam usg prenatalne. Ogólnie wszystko wyszło dobrze, ale gin namówiła mnie jeszcze na test PappA więć aktualnie czekam na wyniki. Tylko moja dzidzia mała- 5,6 cm, wygląda na to że jest młodsza o 6 dni! Termin przesunął mi się na 27.10. Grunt, że nadal październik
A swoją drogą wygląda na to, że będzie mała Maja -
Hej kochane
Szczesliwa Mamusia napisałam do Ciebie na priv
Kasia u mnie w szpitalu gdzie mam zamiar rodzić musi być zrobione badanie na HIV i nawet je gin zostawił u siebie w papierach.
Natalia ja mialam na drugi dzień wyniki.
Paulla współczuję... nie wiem co Ci doradzić, może spróbuj jeszcze z Twoim mężem porozmawiać, weź go gdzieś w ustronne miejsce nie w domu i pogadaj szczerze o tym co Cię boli może to coś pomoże?
Ss to Paula1 zamawiała tutaj masz linka
http://allegro.pl/tunika-ciazowa-prezent-dla-mamy-dzien-kobiet-hit-i5256315328.html
Katarzynka najważniejsze, że z dzidzią okgratuluję
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Ola moja gin też ma słaby sprzęt, zobacz jakie zdjęcia są słabe. Ale mąż od razu od drzwi zasygnalizował po co pojawił się w gabinecieWięc moja Pani Doktor wiedziała, że musi się postarać przyjrzeć okolicy między nóżkami. Okazało się to dziecinnie łatwe bo mój dzidziuś nie wie co to skromnośc
Pewnie nie podejmie się ocenie jeśli to będzie dziewczynka ale chłopca będzie widać. Sama widziałam świetnie siusiaka
PauLLa bo ja koniec końców mam termin na wrzesień. Na pierwszym USG termin miałam na 3 października. Potem na 1 października. A na prenatalnych zrobił mi się 23 wrzesień !!
A ponieważ we wrześniówkach większość dziewczyn regularnie piszących ma termin na koniec sierpnia i w pewnym momencie było tak, że ja jeszcze zarodka nie widziałam a pierwsza z nich już miała prenatalne to nie mogłam się tam odnaleźć. Tutaj jest zdecydowanie więcej mam na moim etapie
Aniacicha to zawsze smuci najbardziejGdy odchodzi dziecko o całe życie za wcześnie.
Kasiulka już w 13 tygodniu różnice w cm wynikają z różnic osobniczych a nie odchyłów w rozwojuWięc może będziesz miała filigranową córeczkę
Czy ty jesteś osobą wysoką?
Ja już śpię na mojej poduszce 3 noc i ja jestem zakochana. Moja też jest wysoka jak Twoja Ss ale mi to odpowiada bardzoTo jest niesamowite ale wstaję tylko na siusiu
ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
wpadlam napisac ze wlasnie dzwonila do mnie ginka z wynikami testu pappa i wszystko jest dobrze
kamien spadl mi z serca... Mam jeszcze dzis dzwonic zeby sie na polowkowe umowic
Co do hiv to ja mialam wyniki na drugi dzien..Lexie, ola.321, Lucy7, Nynusia, agu258, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Agatka ja już normalnie słuchałam tętna od 11 tygodnia. Ciężko znaleźc ale jak znajdziesz to słychać bardzo dobrze. Pierwszym razem szukałam z 5 minut i myślałam, że z frustracji wyrzucę ten detektor za okno ale wszytsko mi przeszło jak posłuchałam serduszka. Musisz szukac baaaardzo nisko u mnie dzidziuś był tuż nad włoskami łonowymi, lekko po lewej stronie.
I tak jak dziewczyny już napisały żel można dostac w każdej większej aptece. Myślę, że najlepiej szukac w sieciówkach bo one mają stały asortyment.
-
Nynusia dziekuje:) a tu jest ta co ja zamowilam.
http://allegro.pl/showitem/description/5248812454.html
wcale nie ma dluzszego przodu tak jak na zdjeciach, a bawelna nie jest taka rewelacyjna jak mowi opis, wokol szyi juz jest naciagniete a jeszcze w niej nie chodzilam i nawet nie pralam.wybralam wzor 48.Nynusia lubi tę wiadomość
-
Witam i ja. Z rana bylam u dentysty, potem do pracy i tu juz sajgon, telefonow multum, spraw nie do rozwiazanoa tez a co za tym idzie stres i niepotrzebne nerwy. Chyba nie do konca dobrze mi tobi ta praca nawet kilka godzinek, ale musze to jakos poogarynac, bo nie wiem czy dostane przrdluzenie zwolnienia, a jak nie to wrocilabym do takiego balaganu, ze szkoda slow. Wole byc na bieżąco i zostawic sobie wolna droge.
Trzymam kciuki za wizyty.