Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie ze slonecznego, choc wietrznego pomorza.
Do pracy ide dopiero na 11. Zastanawiam sie czy w sobote dostane dalsze zwolnienie, bo bez tego moge pomarzyc o krotszej pracy jak teraz, a poki co nie daje rady wiecej, bo brzuch zaczyna bolec jak za dlugo na nogach jestem.
Co do mezow naszych, to moj super romantykiem nie jest, ale i tak sie zmienil w przeciagu tych jedenastu lat malzenstwa, bo przez piwrwsze piec to byla tragedia pod tym wzgledem.
Jesli chodzi o mnie to ja bardzo romantyczna jestem i ci rusz robie mu jakaś niespodzianke, ale sprawia mi to ogromna przyjemnosc.
Co do tesciowych to juz kiedys pisalam ze moja zmarla niespelna dwa lata temu i juz nie mowie o niej zle, ale duzo napsula za zycia, co odczuwam czasem do dzis.
Zbieram sie pomalutku, bo przed praca musze jeszcze ogarnac prazent urodzinowy dla mezusia i jedynej przyjaciolki, bo maja dzien po dniu.
Spokojnego dnia kochane i udanych wizytLucy7 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja na swojego męża narzekać nie mogę
Kwiaty bez okazji dostaję kilka razy w miesiącu, często przelewa mi kasę (chociaż mam swoją) i podpisuje: "Dla kochanej żony na nowe ciuchy"
Do restauracji zaprasza mnie regularnie, a teraz właśnie jedziemy do kina, bo ma dziś wolne
To już 3,5 roku razem, a zapał nadal jest
Co prawda sporadycznie robi niespodzianki prezentowe, ale to dlatego, że on ma specyficzny gust i prezenty sama sobie wybieram
Spodnie ciążowe już noszę od miesiąca, bo jednak tłuszcz mi wysadziło i brzuch mam naprawdę duży. Kupiłam kilka par i legginsy też z pasem.
Polkosia, 3,5 roku to niedługo. Zapał jeszcze długo się utrzymuje.nenka2 lubi tę wiadomość
-
Lucy7 wrote:aagatkaa mój mężuś uwielbia kulinarne niespodzianki np.jak wraca z pracy i czeka na niego ulubiona domowa pizza, a że ja lubię pichcic więc jest to obustronna przyjemność
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ! Dzis sie z wami witam jak dla mnie wczesniej ! 9:45 rekord , z budzikiem ale zawsze
Arielko spoznione zyczenia ! Duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziulka i spokojnej ciązy !:*
Gratuluje wizyty i synka super ze wszystko dobrze :*
Wczoraj tesciowe dziś faceciaanaa, Magnosia, Arielka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Oczywiście, nie jest to staż 20-letni
Ale z poprzednich związków wiem, że niektórym to już po 3,5 miesiąca nie chce się starać
Z tym to nie ma reguły. Wiele zależy od tego, jak głębokie jest uczucie. Czasami po roku ludzie na siebie warczą, a inni po 20 latach są jak gołąbki.BATTINKA, Magnosia, polkosia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Eee no może z tymi gołąbkami to bez przesady, ale my po 13 latach nadal bardzo się kochamy, jestesmy najlepszymi przyjaciółmi, możemy na siebie liczyć, nie nudzimy sie ze sobą. Po co mi ciągle kwiaty i prezenty, skoro wiem, ze nie ma do tego głowy i nie jest to najważniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:06
Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy razem 17 lat, w tym 13 po ślubie i nie narzekam
Czasem oczywiście są gorsze chwile i kłótnie w stylu włoskim... Nigdy jednak nie mieliśmy cichych dni, wszystko staramy się wyjaśnić od razu, nawet jeśli to wyjaśnianie jest bardzo burzliwe.
Co do niespodzianek... Jak poruszymy ten temat, to za jakiś czas dostaję prezentTrzeba chłopom przypominać
Ja mu ostatnio kupiłam koszulkę w biedronce, hi hi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:19
Kasia82, Misiowa lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
witajcie dziewczyny
ja rano byłam na badaniach krwi - jutro wyniki
powoli zabieram sie do pracy ( pracuję teraz w domu w miarę czasu i chęci )
co do mężów ja na mojego nie mogę narzekać ... super romantykiem to nie jest ale czasami sie postara
i właśnie w przyszły poniedziałek mamy 10 lat jak jesteśmy razem i zastanawiam sie jaką mogę mu zrobić niespodziankę... macie jakieś pomysły? czasu mam mało... -
Cześć dziewczyny
my już po badaniu. Dzidziuś ma 62,7 mm, wszystkie kosteczki i organy na miejscu, serducho pięknie bije. Przezierność karkowa (NT) 1.5 mm. Wszystko dobrzeale szalało
skakało, lekarz nie mógł go zbadać
nóżki skrzyżowane
może dziewczynka, że taki wstydzioch
nie wstawię zdjęcia, bo nic na nim nie widać, bo takie szaleństwo było w brzuszku
EDIT:
Wg usg 13+0Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:37
nat_alia, aniacicha, aanaa, Magnosia, Nynusia, Lexie, polkosia, Lucy7, Kasia82, BATTINKA, miska2503, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny!
na początku gratuluję wszystkich udanych wizyt!!
bardzo się cieszę że wszystko poszło dobrze
Pewnie dziś też mamy jakieś wizyty więc trzymam kciuki!!
A mój Mąż często robi mi prezenty, już wiele razy dostałam kwiaty, owoce, słodycze przez pocztę kwiatową
. Po poronieniach też dostawałam wielkie bukiety kwiatów pocztą kwiatową, do domu lub pracy... ale mój M często jest za granicą więc nie zawsze może być ze mną w ważnych chwilach.
Miłego dnia wszystkim życzę!
agu258, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Arielka, spóźnione najlepsze życzenia
Co do wielkości brzuchów, to ja odkąd nie mam skurczów mam nawet jakby mniejszy? dziwna sprawa, no ale. oczywiście w związku z tym od razu stres, że coś jest nie tak i dlatego wczoraj zamówiłam detektor
Nasza kota miała wczoraj sterylizację i chodzi teraz bidula taka oszołomiona, wczoraj jak na nią patrzyłam to się prawie popłakałamno i dzisiaj znów będzie z nią dzień prawie jak z niemowlęciem, cały czas trzeba jej pilnować, czy nie skacze, czy się nie liże po ranie...
Arielka lubi tę wiadomość
-
Moj kupil bilety do teatru tak bez okazji, my bardzo rzadko chodzimy do teatru wiec to takie wielkie wyjscie bedzie;) nat_alia jak lubicie teatr to moze zrob mu taka niespodzisnke;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:08
nat_alia lubi tę wiadomość