Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Anastazjaaa powiem Ci że na prawdę musi ci brakowac przytulania
My się powstrzymujemy od niedzieli i musimy wytrzymać do 14.02 a potem zobaczymy co pan doktor powie i czy pozwoli ... ale snów erotycznych jeszcze nie mamAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa jechałam po 5 do pracy byłam mega wesoła, w pracy chodziłam wkurzona, wróciłam do domu smutna, teraz jestem wesoła i kładę się spać z takim optymistycznym nastawieniem, czekając na jutrzejszy telefon od mojego gina, który powie mi, że wszystko jest okej i fasolka rośnie
Kaśku lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mersiak wrote:Anastazjaaa jechałam po 5 do pracy byłam mega wesoła, w pracy chodziłam wkurzona, wróciłam do domu smutna, teraz jestem wesoła i kładę się spać z takim optymistycznym nastawieniem, czekając na jutrzejszy telefon od mojego gina, który powie mi, że wszystko jest okej i fasolka rośnie
Czekam na dobre wieści razem z tobą -
Podglądnęłam wątek sierpnióweczek i dziewczyny wrzucają zdjęcia brzuszków Jeszcze trochę i też będziemy pokazywać jak nam rosną Już się nie mogę doczekać
Pierwsze czekasz na te dwie kreseczki, teraz czekasz na USG, potem na widoczny brzuszek, pierwsze kopniaki i poród Ale się naczekamy...Kaśku, polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
soraya wrote:Umówiłam się na wizytę i Usg na 19.02 to będzie 7 tydzień, na razie mam zlecone badania z krwi i moczu. Czy robicie toksoplazmozę? i Hiv?
Tak soraya robiłam i jeszcze VDRL i różyczkę i jeszcze parę innychWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:12
-
nick nieaktualnytomania2806 wrote:jeszcze raz Ci Estrella gratuluję bety
może bliźniaki się tam kryją
dzięki ojj raczej bliźniaków nie ma... nie sądzę, tak jakoś tylko ta beta rośnie
Muffinka ja też jestem cały czas głodna ostatnio... czyżby fasolka ciągle się o jedzenie dopominała?