Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
soraya ja przed ciążą robiłam cytologię, toxo, cmv, różyczkę, żółtaczkę i ogólnie morfologię
polkosia na tym etapie ja bym nic nie kupowała jeszcze, ale używanie ciążowych kosmetyków i owszem, trzeba zacząć nacierać brzuch
kwiatuszku witaj na fioletowej stronie (mocy:P)
battinko a jednak, wiedziałam, że będzie dobrze13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Alescie naskrobaly ale doczytałam
Kasku, gratuluję serdecznie!!
Och jak bardzo ja już chcę 17.02!
Witam wszystkie nowe mamuśki i gratuluję oczywiście
Gratulacje też super bet, dla tych, które robiły!
Ja po kolejnym dniu mega sprzątania znowu padam na twarz. Ale wreszcie mieszkanie jest gotowe do wynajęcia
Dzisiaj powiedzieliśmy o ciąży mojej babci i wujostwu. Strasznie się ucieszyli
Co do fot brzuszków, to ja wczoraj pierwsze zrobiłam i będę powtarzać co tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:27
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a te smarowidla Palmers kupujecie w aptece czy w rossmannie tez sa do dostania?
Zastanawiam sie nad zakupem, ale wielu dermatologow i kosmetologow twierdzi, ze nie ma potrzeby kupna typowo ciazowych kremow, bo wystarcza DOBRE balsamy/kremy nawilzajace. Takze teraz sie zastanawiam
A mi dzis przez pol dnia towarzyszy zapach wymiocin -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Dziewczyny siedzę cicho, ale czytam Was codziennie i zanim doczytam do ostatniej strony, to staje się ona przedostatnią... szybko piszecie xD
Czekam na jutrzejszą kolejną betę, w poniedziałek znów USG, dlatego tam cichaczem się snuję
Pozdrówkapaula1, aanaa lubią tę wiadomość
-
witam z rana
Polkosia i FreshMm czekamy na wyniki, ale na pewno będzie dobrze wszystko i będą ładne wzrosty
A mi dzisiaj znowu bezsenność dokuczała: po 22 usunęłam, obudziłam się chwilę po 24 ( łazienka), później koło 3.30 i o 5.30, a zazwyczaj budzik mnie o 6 zawsze budził. Ale jutro pośpię dłużej z ranka trochę, to nadrobię
Fatim, ale masz fajnie z tymi górami, uwielbiam góry...
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 05:55
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
I ja witam Jak samopoczucia Wasze?
Paula, to wstawanie rzeczywiście jest męczące. Ja jakoś dziś do 6 pospałam, ale jeszcze spróbuję się zdrzemnąć. Na krew też później pojadę, bo wyniki tak czy siak o 14.
Fatim, nas z mężem w góry wysyłała rodzina już od pół roku, że niby tam wszyscy w ciążę zachodzą Na szczęście udało się w mazowieckim A to wypad na urlop jakiś?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny