X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam się budzić w nocy ostatnio, w dzień chodzę jakbym miała całą noc w plecy. Nie mogę się skupić na pracy...
    A jeśli chodzi o humory to mnie wczoraj dopadło. Wczoraj o mało nie zamordowałam ekspedienta na rybnym, bo mnie pominął w kolejce. A wieczorem się popłakałam, bo taka smaczna rybka była na kolację :) mój mąż płakał obok, ale ze śmiechu :D

f2w3yx8dums1owuw.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:34

polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

Ja też mam problem ze spaniem w nocy budzę się średnio 3razy w nocy a nad ranem śpie jak zabita a jak dzwoni budzik to mam ochotę wyrzucić tel przez okno taaak mi się chce spać...:/

Co do palmers moja szwagierka używała i o dziwo na brzuszku po rozstępach nie ma śladu.

U mnie do wizyty pozostało 12dni <3

FreshMm cieszę się, że się odezwałaś bo w sumie to się zastanawiałam czemu nie dajesz o sobie znać :)

Fatim udanego wyjazdu! :)

Miłego dnia dziewczyny :P

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia i FreshMm życzę Wam dobrych a nawet baardzo dobrych wyników :)

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja zaczęłam się budzić w nocy ostatnio, w dzień chodzę jakbym miała całą noc w plecy. Nie mogę się skupić na pracy...
    A jeśli chodzi o humory to mnie wczoraj dopadło. Wczoraj o mało nie zamordowałam ekspedienta na rybnym, bo mnie pominął w kolejce. A wieczorem się popłakałam, bo taka smaczna rybka była na kolację :) mój mąż płakał obok, ale ze śmiechu :D

f2w3yx8dums1owuw.png

Ja wczoraj wpadłam w taki histeryczny płacz, że nie umiałam się uspokoić chyba z godzinę, w sumie to po niczym strasznym...w normalnej sytuacji całkowicie bym to olała :)

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie powinno być minimum 250 :) Okaże się. Ale jakoś tak jestem pozytywnie do tego wszystkiego nastawiona :D Wczoraj minął termin @, a jeszcze miesiąc temu jak mężowi się żaliłam, że się źle czuję, to mówił: "Przez kolejne 9 miesiący nie będziesz musiała już cierpieć, zobaczysz!" ;) To się śmiałam wtedy :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana, weź wrzuć swój suwak w podpis, bo ciągle ktoś cytując ciebie cytuje również i suwak bezsensu.
    Dzięki :)!

U mnie termin @ minął 27.01:) dziś jest 38dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:23

aanaa lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona chyba 27.01. ;)
    u mnie termin @ minął 21 stycznia, dzisiaj mam 43 dc

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak ;)

paula1 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) to u mnie chyba aż tak jaku Was hormony nie szaleją. Płakać mi się nie chce chodzę zadowolona i szczęśliwa nawet mniej się czepiam męża :-) Co prawda w nocy kilka razy się budzę ale zawsze tak miałam do toalety tez częściej nie chodzę. Jedyne co to jestem około południa zmeczona ale rano w miarę wyspana wstaje i wieczorem siły tez wracają... mam nadzieję że taki stan będzie trwał i trwal :-)

polkosia lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwe objawy to zaczynają się od 6 tygodnia, więc wszystko przed nami, kobietki :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o godzinie 14 ziewam jak głupia taaak mi się spać chce.

U mnie termin @ minął 23.01 więc dziś mam 41dc
    Martwię się jedynie tym przesunięciem w USG staram się o tym nie myśleć ale mam nadzieje, że wszystko ok z moją fasolką <3

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia masz rację...aż się boję pomyśleć co może się dziać zwłaszcza, że cały mój dzień spędzam w pracy

l22nhdgeccid541p.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam wczoraj 6 tydz. Nadal zero mdłości i oby tak zostało :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczęłam 6 tydzień i tak jak pisałam na razie jest ok :-) od wczoraj tylko częściej mnie brzuch pobolewa i ten ciągły gloooood :-)

• Kaśku Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

A mi stuknęło dziś pełne 6 tyg i 0 dni :-D

Mi się ostatnio lepiej śpi. Nie dam rady co prawda usnać przed 24/1 w nocy ale za to mogę sobie wstawać o 9 albo później. W mmiędzy czasie mam tylko jedną pobutkę wiadomo na co :-)

aanaa lubi tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :) witam tez wszystkie nowe mamusie coraz wiecej nas jest ;)
    mnie wczoraj dopadly wieczorne mdlosci okropne :(
    kaśku zazdroszcze ze tylko raz wstajesz w nocy.. ja to ze 3 razy wstaje..
    Dziewczyny powiedzialyscie juz pracodawcy o ciazy?

relgrl68722yz04m.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam problem, bo prowadzę DG, płacę stawki, jak normalnie ludzie na etapie, a okazuje się, że skoro nie mam pracownika, to nic nie dostanę. A zatrudnienie pracownika będzie mnie kosztować więcej niż zasiłek. Straszne chamstwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:23

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musiałam kierowniczce powiedzieć, żeby się wymiksować z konferencji. Występ przed pięćdziesięcioma osobami to dla mnie straszny stres i wolałam nie ryzykować zdrowiem fasolki. Do kadr papierka jeszcze nie zanosiłam bo jeszcze w ciąży ginekologa na oczy nie widziałam :)

iv09hdge6yql001e.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku wrote:
    Cześć dziewczyny

A mi stuknęło dziś pełne 6 tyg i 0 dni :-D

Mi się ostatnio lepiej śpi. Nie dam rady co prawda usnać przed 24/1 w nocy ale za to mogę sobie wstawać o 9 albo później. W mmiędzy czasie mam tylko jedną pobutkę wiadomo na co :-)

o 20.30 to już płaczę ziewając, ledwo dociągam do 21 żeby serial skończyć...
    Kaśku, ja też dziś zaczęłam 7 tydzień :)

Kaśku lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dopiero 6 tydzien i nie mam jakotako zadnych objawow. Jedynie piersi mi urosly i bola jakby sie mialy urwac, szczegolnie wieczorem. W poprzednich ciazach wymiotowalam jak kot wiec moze jeszcze wszystko przede mna? Temperature mierze caly czas (z przyzwyczajenia), utrzymuje sie na poziomie 37 -37,2 stopnie. Telepie mnie z zimna ze moge w domu siedziec w kurtce przy kaloryferze i nadal mi zino. Mam wyschniete spojowki az pieka mnie oczy. W przyszly piatek trzynastego bede miala pierwsze USG i troche jestem tym przejeta, majac nadzieje ze wszystko bedzie OK.

Dziewczyny co sie dzieje z Malgosia? Ma ktos z nia kontakt? Czy wszystko u Niej OK?

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ