Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaczęłam się budzić w nocy ostatnio, w dzień chodzę jakbym miała całą noc w plecy. Nie mogę się skupić na pracy...
A jeśli chodzi o humory to mnie wczoraj dopadło. Wczoraj o mało nie zamordowałam ekspedienta na rybnym, bo mnie pominął w kolejce. A wieczorem się popłakałam, bo taka smaczna rybka była na kolację mój mąż płakał obok, ale ze śmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:34
polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Ja też mam problem ze spaniem w nocy budzę się średnio 3razy w nocy a nad ranem śpie jak zabita a jak dzwoni budzik to mam ochotę wyrzucić tel przez okno taaak mi się chce spać...
Co do palmers moja szwagierka używała i o dziwo na brzuszku po rozstępach nie ma śladu.
U mnie do wizyty pozostało 12dni
FreshMm cieszę się, że się odezwałaś bo w sumie to się zastanawiałam czemu nie dajesz o sobie znać
Fatim udanego wyjazdu!
Miłego dnia dziewczyny -
aanaa wrote:Ja zaczęłam się budzić w nocy ostatnio, w dzień chodzę jakbym miała całą noc w plecy. Nie mogę się skupić na pracy...
A jeśli chodzi o humory to mnie wczoraj dopadło. Wczoraj o mało nie zamordowałam ekspedienta na rybnym, bo mnie pominął w kolejce. A wieczorem się popłakałam, bo taka smaczna rybka była na kolację mój mąż płakał obok, ale ze śmiechu
Ja wczoraj wpadłam w taki histeryczny płacz, że nie umiałam się uspokoić chyba z godzinę, w sumie to po niczym strasznym...w normalnej sytuacji całkowicie bym to olałapolkosia lubi tę wiadomość
-
No u mnie powinno być minimum 250 Okaże się. Ale jakoś tak jestem pozytywnie do tego wszystkiego nastawiona Wczoraj minął termin @, a jeszcze miesiąc temu jak mężowi się żaliłam, że się źle czuję, to mówił: "Przez kolejne 9 miesiący nie będziesz musiała już cierpieć, zobaczysz!" To się śmiałam wtedyKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ana, weź wrzuć swój suwak w podpis, bo ciągle ktoś cytując ciebie cytuje również i suwak bezsensu.
Dzięki !
U mnie termin @ minął 27.01:) dziś jest 38dcWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:23
aanaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny to u mnie chyba aż tak jaku Was hormony nie szaleją. Płakać mi się nie chce chodzę zadowolona i szczęśliwa nawet mniej się czepiam męża Co prawda w nocy kilka razy się budzę ale zawsze tak miałam do toalety tez częściej nie chodzę. Jedyne co to jestem około południa zmeczona ale rano w miarę wyspana wstaje i wieczorem siły tez wracają... mam nadzieję że taki stan będzie trwał i trwal
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
A mi stuknęło dziś pełne 6 tyg i 0 dni
Mi się ostatnio lepiej śpi. Nie dam rady co prawda usnać przed 24/1 w nocy ale za to mogę sobie wstawać o 9 albo później. W mmiędzy czasie mam tylko jedną pobutkę wiadomo na coaanaa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie mam problem, bo prowadzę DG, płacę stawki, jak normalnie ludzie na etapie, a okazuje się, że skoro nie mam pracownika, to nic nie dostanę. A zatrudnienie pracownika będzie mnie kosztować więcej niż zasiłek. Straszne chamstwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:23
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja musiałam kierowniczce powiedzieć, żeby się wymiksować z konferencji. Występ przed pięćdziesięcioma osobami to dla mnie straszny stres i wolałam nie ryzykować zdrowiem fasolki. Do kadr papierka jeszcze nie zanosiłam bo jeszcze w ciąży ginekologa na oczy nie widziałam
-
Kaśku wrote:Cześć dziewczyny
A mi stuknęło dziś pełne 6 tyg i 0 dni
Mi się ostatnio lepiej śpi. Nie dam rady co prawda usnać przed 24/1 w nocy ale za to mogę sobie wstawać o 9 albo później. W mmiędzy czasie mam tylko jedną pobutkę wiadomo na co
o 20.30 to już płaczę ziewając, ledwo dociągam do 21 żeby serial skończyć...
Kaśku, ja też dziś zaczęłam 7 tydzieńKaśku lubi tę wiadomość
-
Ja tez dopiero 6 tydzien i nie mam jakotako zadnych objawow. Jedynie piersi mi urosly i bola jakby sie mialy urwac, szczegolnie wieczorem. W poprzednich ciazach wymiotowalam jak kot wiec moze jeszcze wszystko przede mna? Temperature mierze caly czas (z przyzwyczajenia), utrzymuje sie na poziomie 37 -37,2 stopnie. Telepie mnie z zimna ze moge w domu siedziec w kurtce przy kaloryferze i nadal mi zino. Mam wyschniete spojowki az pieka mnie oczy. W przyszly piatek trzynastego bede miala pierwsze USG i troche jestem tym przejeta, majac nadzieje ze wszystko bedzie OK.
Dziewczyny co sie dzieje z Malgosia? Ma ktos z nia kontakt? Czy wszystko u Niej OK?