X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam się budzić w nocy ostatnio, w dzień chodzę jakbym miała całą noc w plecy. Nie mogę się skupić na pracy...
    A jeśli chodzi o humory to mnie wczoraj dopadło. Wczoraj o mało nie zamordowałam ekspedienta na rybnym, bo mnie pominął w kolejce. A wieczorem się popłakałam, bo taka smaczna rybka była na kolację :) mój mąż płakał obok, ale ze śmiechu :D

f2w3yx8dums1owuw.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:34

polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

Ja też mam problem ze spaniem w nocy budzę się średnio 3razy w nocy a nad ranem śpie jak zabita a jak dzwoni budzik to mam ochotę wyrzucić tel przez okno taaak mi się chce spać...:/

Co do palmers moja szwagierka używała i o dziwo na brzuszku po rozstępach nie ma śladu.

U mnie do wizyty pozostało 12dni <3

FreshMm cieszę się, że się odezwałaś bo w sumie to się zastanawiałam czemu nie dajesz o sobie znać :)

Fatim udanego wyjazdu! :)

Miłego dnia dziewczyny :P

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia i FreshMm życzę Wam dobrych a nawet baardzo dobrych wyników :)

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja zaczęłam się budzić w nocy ostatnio, w dzień chodzę jakbym miała całą noc w plecy. Nie mogę się skupić na pracy...
    A jeśli chodzi o humory to mnie wczoraj dopadło. Wczoraj o mało nie zamordowałam ekspedienta na rybnym, bo mnie pominął w kolejce. A wieczorem się popłakałam, bo taka smaczna rybka była na kolację :) mój mąż płakał obok, ale ze śmiechu :D

f2w3yx8dums1owuw.png

Ja wczoraj wpadłam w taki histeryczny płacz, że nie umiałam się uspokoić chyba z godzinę, w sumie to po niczym strasznym...w normalnej sytuacji całkowicie bym to olała :)

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie powinno być minimum 250 :) Okaże się. Ale jakoś tak jestem pozytywnie do tego wszystkiego nastawiona :D Wczoraj minął termin @, a jeszcze miesiąc temu jak mężowi się żaliłam, że się źle czuję, to mówił: "Przez kolejne 9 miesiący nie będziesz musiała już cierpieć, zobaczysz!" ;) To się śmiałam wtedy :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana, weź wrzuć swój suwak w podpis, bo ciągle ktoś cytując ciebie cytuje również i suwak bezsensu.
    Dzięki :)!

U mnie termin @ minął 27.01:) dziś jest 38dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:23

aanaa lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona chyba 27.01. ;)
    u mnie termin @ minął 21 stycznia, dzisiaj mam 43 dc

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak ;)

paula1 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) to u mnie chyba aż tak jaku Was hormony nie szaleją. Płakać mi się nie chce chodzę zadowolona i szczęśliwa nawet mniej się czepiam męża :-) Co prawda w nocy kilka razy się budzę ale zawsze tak miałam do toalety tez częściej nie chodzę. Jedyne co to jestem około południa zmeczona ale rano w miarę wyspana wstaje i wieczorem siły tez wracają... mam nadzieję że taki stan będzie trwał i trwal :-)

polkosia lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwe objawy to zaczynają się od 6 tygodnia, więc wszystko przed nami, kobietki :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o godzinie 14 ziewam jak głupia taaak mi się spać chce.

U mnie termin @ minął 23.01 więc dziś mam 41dc
    Martwię się jedynie tym przesunięciem w USG staram się o tym nie myśleć ale mam nadzieje, że wszystko ok z moją fasolką <3

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia masz rację...aż się boję pomyśleć co może się dziać zwłaszcza, że cały mój dzień spędzam w pracy

l22nhdgeccid541p.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam wczoraj 6 tydz. Nadal zero mdłości i oby tak zostało :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczęłam 6 tydzień i tak jak pisałam na razie jest ok :-) od wczoraj tylko częściej mnie brzuch pobolewa i ten ciągły gloooood :-)

• Kaśku Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

A mi stuknęło dziś pełne 6 tyg i 0 dni :-D

Mi się ostatnio lepiej śpi. Nie dam rady co prawda usnać przed 24/1 w nocy ale za to mogę sobie wstawać o 9 albo później. W mmiędzy czasie mam tylko jedną pobutkę wiadomo na co :-)

aanaa lubi tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :) witam tez wszystkie nowe mamusie coraz wiecej nas jest ;)
    mnie wczoraj dopadly wieczorne mdlosci okropne :(
    kaśku zazdroszcze ze tylko raz wstajesz w nocy.. ja to ze 3 razy wstaje..
    Dziewczyny powiedzialyscie juz pracodawcy o ciazy?

relgrl68722yz04m.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam problem, bo prowadzę DG, płacę stawki, jak normalnie ludzie na etapie, a okazuje się, że skoro nie mam pracownika, to nic nie dostanę. A zatrudnienie pracownika będzie mnie kosztować więcej niż zasiłek. Straszne chamstwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:23

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musiałam kierowniczce powiedzieć, żeby się wymiksować z konferencji. Występ przed pięćdziesięcioma osobami to dla mnie straszny stres i wolałam nie ryzykować zdrowiem fasolki. Do kadr papierka jeszcze nie zanosiłam bo jeszcze w ciąży ginekologa na oczy nie widziałam :)

iv09hdge6yql001e.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku wrote:
    Cześć dziewczyny

A mi stuknęło dziś pełne 6 tyg i 0 dni :-D

Mi się ostatnio lepiej śpi. Nie dam rady co prawda usnać przed 24/1 w nocy ale za to mogę sobie wstawać o 9 albo później. W mmiędzy czasie mam tylko jedną pobutkę wiadomo na co :-)

o 20.30 to już płaczę ziewając, ledwo dociągam do 21 żeby serial skończyć...
    Kaśku, ja też dziś zaczęłam 7 tydzień :)

Kaśku lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dopiero 6 tydzien i nie mam jakotako zadnych objawow. Jedynie piersi mi urosly i bola jakby sie mialy urwac, szczegolnie wieczorem. W poprzednich ciazach wymiotowalam jak kot wiec moze jeszcze wszystko przede mna? Temperature mierze caly czas (z przyzwyczajenia), utrzymuje sie na poziomie 37 -37,2 stopnie. Telepie mnie z zimna ze moge w domu siedziec w kurtce przy kaloryferze i nadal mi zino. Mam wyschniete spojowki az pieka mnie oczy. W przyszly piatek trzynastego bede miala pierwsze USG i troche jestem tym przejeta, majac nadzieje ze wszystko bedzie OK.

Dziewczyny co sie dzieje z Malgosia? Ma ktos z nia kontakt? Czy wszystko u Niej OK?

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ