Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja właśnie mam problem, bo prowadzę DG, płacę stawki, jak normalnie ludzie na etapie, a okazuje się, że skoro nie mam pracownika, to nic nie dostanę. A zatrudnienie pracownika będzie mnie kosztować więcej niż zasiłek. Straszne chamstwo.
NaPISZ DO MNIE NA PRIV PORADZE CI :pp
bYŁAM NAWET Z TYM U PRAWNIKA :d JESZCZE SIE ZAŁAPIESZ:d:d HEHEpolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam się i tutaj DO teraz pisałam w wątku wrześniowym. Wiedziałam, że mi się owulacja przesunęła i tak podejrzewałam, że wypadnie na październik
Dzisiaj miałam wizytę, widziałam moją pszczółkę/bączka z bijącym serduszkiem. Ma 5mm Termin na 1 październikaFreshMm, estrella, Nynusia, Kajtka, Magnosia, Kaśku, polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Aanaa jeszcze dwie dziewczyny mają ten sam termin Patrzyłam w tabelce Ale jeśli patrzec na termin OM, to pewnie tak.
Pewnie już bym się zamartwiała gdyby nie fakt, że dokładnie wiem, że owu się przesunęła.
U nas wpadka:) Raz się nie zabezpieczyliśmy i to już dłuuugo po terminie spodziewanej owu -
Ursa,
właśnie sprawdziłam na liście, że 29.01 miałaś mały pęcherzyk, a dziś dzieciaczka Jaką to pozytywną nadzieję daje, że i ja w poniedziałek coś zobaczę... chociaż wolę się nie nastawiać, jeśli dzidziuś będzie jeszcze mały i schowany witam
haha, zaglądnęłam do wątku październikowych Mamusi z 2014 r. i sprawdziłam, jakie myśli miały na początku lutego 2014 r... - takie podobne myśli, takie same kłopoty jak my... mały przyrost bety, czy coś zobaczą itp... a teraz mają juz swoje małe dzieciaczki na zdjęciachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:15
-
FreshMm nic się nie martw tak na prawdę teraz 24h to baaardzo dużo dla rozwoju naszych bobasków. Wierzę, że zobaczysz już swojego maluszka W zeszłej ciąży w 6t2d też widziałam już serducho tylko zarodek był znacznie mniejszy Wyglądał jak mały robaczek i prawie cały składał się z tego bijącego serca.
Dzisiaj maluch wyglądał jak Pszczółka Maja. Okrąglutka główka i brzuszek.
Ja tą ciążę zaplanowałam bez stresu przeżyć Na przekór wszystkim Bety nie zrobiłam ani razu. Na to dzisiejsze USG poszłam tylko dlatego, że na ostatnim nie było widać serducha.FreshMm lubi tę wiadomość
-
Ursa, to naprawdę niesamowite, że w 24h cały czas tak duuużo się dzieje w naszych brzuchach
Mam betę z dzisiaj i to pewnie moja ostatnia 9331
też fajny kalkulator, mogłam zobaczyć, jak się prezentuje betka na wykresie:
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculatorWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:00
-
Hej kobitki! Nim się nadrobi cały dzień na forum trochę mija. Ja dzisiaj strasznie głodna jestem i śpiąca, ale to pewnie tygodniowe zmęczenie ;/
ss ja w przedszkolu pracuje
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Cześć dziewczyny. Małgorzatko kuruj się i zdrowej nam ;* Ja też się chciałam pochwalić, że byłam dziś na usg i widziałam moją małą fasolinkę i jej serduszko, które biło 148 uderzeń )) Jestem taka szczęśliwa, bo jak narazie jest wszystko w porządeczku, jedynie martwi mnie to, że lekarz nie podał mi wymiarów dzidka ;(
FreshMm, Kaśku, zakocona, paula1, Nynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość