Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja właśnie mam problem, bo prowadzę DG, płacę stawki, jak normalnie ludzie na etapie, a okazuje się, że skoro nie mam pracownika, to nic nie dostanę. A zatrudnienie pracownika będzie mnie kosztować więcej niż zasiłek. Straszne chamstwo.
NaPISZ DO MNIE NA PRIV PORADZE CI :pp
bYŁAM NAWET Z TYM U PRAWNIKA :d JESZCZE SIE ZAŁAPIESZ:d:d HEHE
polkosia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam się i tutaj
DO teraz pisałam w wątku wrześniowym. Wiedziałam, że mi się owulacja przesunęła i tak podejrzewałam, że wypadnie na październik 
Dzisiaj miałam wizytę, widziałam moją pszczółkę/bączka z bijącym serduszkiem. Ma 5mm
Termin na 1 października
FreshMm, estrella, Nynusia, Kajtka, Magnosia, Kaśku, polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Aanaa jeszcze dwie dziewczyny mają ten sam termin
Patrzyłam w tabelce
Ale jeśli patrzec na termin OM, to pewnie tak.
Pewnie już bym się zamartwiała gdyby nie fakt, że dokładnie wiem, że owu się przesunęła.
U nas wpadka:) Raz się nie zabezpieczyliśmy i to już dłuuugo po terminie spodziewanej owu
-
Ursa,
właśnie sprawdziłam na liście, że 29.01 miałaś mały pęcherzyk, a dziś dzieciaczka
Jaką to pozytywną nadzieję daje, że i ja w poniedziałek coś zobaczę... chociaż wolę się nie nastawiać, jeśli dzidziuś będzie jeszcze mały i schowany
witam 
haha, zaglądnęłam do wątku październikowych Mamusi z 2014 r. i sprawdziłam, jakie myśli miały na początku lutego 2014 r... - takie podobne myśli, takie same kłopoty jak my... mały przyrost bety, czy coś zobaczą itp... a teraz mają juz swoje małe dzieciaczki na zdjęciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:15

-
FreshMm nic się nie martw tak na prawdę teraz 24h to baaardzo dużo dla rozwoju naszych bobasków. Wierzę, że zobaczysz już swojego maluszka
W zeszłej ciąży w 6t2d też widziałam już serducho tylko zarodek był znacznie mniejszy
Wyglądał jak mały robaczek i prawie cały składał się z tego bijącego serca.
Dzisiaj maluch wyglądał jak Pszczółka Maja. Okrąglutka główka i brzuszek.
Ja tą ciążę zaplanowałam bez stresu przeżyć
Na przekór wszystkim
Bety nie zrobiłam ani razu. Na to dzisiejsze USG poszłam tylko dlatego, że na ostatnim nie było widać serducha.
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Ursa, to naprawdę niesamowite, że w 24h cały czas tak duuużo się dzieje w naszych brzuchach

Mam betę z dzisiaj i to pewnie moja ostatnia
9331 
też fajny kalkulator, mogłam zobaczyć, jak się prezentuje betka na wykresie:
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculatorWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:00

-
Hej kobitki! Nim się nadrobi cały dzień na forum trochę mija. Ja dzisiaj strasznie głodna jestem i śpiąca, ale to pewnie tygodniowe zmęczenie ;/
ss ja w przedszkolu pracuje

Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Cześć dziewczyny. Małgorzatko kuruj się i zdrowej nam ;* Ja też się chciałam pochwalić, że byłam dziś na usg i widziałam moją małą fasolinkę i jej serduszko, które biło 148 uderzeń
)) Jestem taka szczęśliwa, bo jak narazie jest wszystko w porządeczku, jedynie martwi mnie to, że lekarz nie podał mi wymiarów dzidka ;(
FreshMm, Kaśku, zakocona, paula1, Nynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość