Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia ja mam na szczęście dzisiaj spokój z plamieniem. Mam nadzieję, że już ustały, ale dopiero we wtorek dowiem się czy wszystko jest ok, bo wyniki bety dopiero w poniedziałek ;(
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Hej kobitki! Nim się nadrobi cały dzień na forum trochę mija. Ja dzisiaj strasznie głodna jestem i śpiąca, ale to pewnie tygodniowe zmęczenie ;/
ss ja w przedszkolu pracuje
No i zachciało się bigosu, mąż mówi ze tak kwaśny ze ryjek wykreca a dla mnie pycha.... Chyba mi kupki smakowe się poprzestawialy... -
w końcu przeczytałam zaleglości z rano... dużo czytania..
małgosia trzymaj się............
rzodkiewka super ze słyszałaś juz serduszko
ja bylam dzisiaj u lekarza...
ciąża prawidłowo sie rozwija, przyrost bety superowy, widziałam pecherzyk ciążowy o wielkości 11mm w nim ciałko żółte... lekarz powiedział że do 2 dni bedzie slychać serduszko, ale bez sensu żeby przychodziła bo wszystko ok i widzimy sie dopiero za 2 tygodnie 20.02...
powiedzieliśmy dzisiaj z męzem o nowym czlonku rodziny babci z która mieszkamy - byla bardzo zadowolona, w weekend powiadomimy resztę rodziny...
ogólnie czuję się dobrze... nie mam mdłości, piersi mnie jakoś super nie bolą, nie plamię ( ale cały czas biore luteine 2x1 ), nie mam zachcianek no i przestał mnie boleć brzuch...polkosia, FreshMm, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Małgorztatko trzymam kciuki mocno, z dzidzią musi być dobrze :*
czy ja wiem, czy objawy pojawiaja się w 6tc? u mnie już leci 7, a czuję się rewelacyjnie
Za to rozłożyło mi męża i sieje mi zarazki w domu. Gin kazał mi go unikać jak tylko mogę w związku z tym, że mam go w domu może na kontrolę wybiorę się jednak za 12 a nie 17 żeby razem posłuchać serducha
rzodkiewko zazdroszczę, że już słyszałaś bicie serca, na pewno cudny dźwięk
natalia powodzenia przy informowaniu reszty rodziny, na pewno się ucieszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:24
nat_alia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Gosiu trzymam mocno kciuki,musisz myśleć pozytywnie, że z dzidzią będzie wszystko dobrze.
A u mnie już wiedzą w rodzinie, bo jak powiedzieliśmy synkowi to już wszyscy wiedzieli, bo tak się cieszył, że się powstrzymać nie mógł, żeby nie wygadać Chociaż babci powiedziałam sama, bo po tym jak zmarła Mamcia to ją traktuje jak mamę...aż się kobicina popłakała i powiedziała, że coś widziała, że się zmieniam i w ogóleNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.