Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:A jeszcze co do mężów i partnerów, to mój tak się troszczy, że aż mnie to denerwuje Nawet zaczął mi kanapki robić (co on nigdy nic nie umiał, nawet chleba ukroić) Ale potem pyta ile masła, ile szynki, jaki ser, jakie warzywo, czy z sałatą czy bez, czy mam ochotę na kwaszeniaka czy konserwiaka Co pół godziny pyta jak się czuję, a jak sikałam na testy to siedział obok mnie w łazience i czekał Na szczęście teraz na 3 dni wyjechał służbowo za granicę, więc mogę sobie błogo leżeć na kanapie i nie słuchać miliona pytań
-
ss wrote:Witam przyszle mamusie;) dolaczam do was, w pn ide na 1 wizyte do gin.pewnie poczekalabym jeszcze z nia ale niestety jestem swiezo po przebytej anginie, wysoka temp, antybiotyk no i teraz bole w dole brzucha i trzeba sprawdzic czy z dzidzia wszystko ok.jutro odbieram wyniki badan, bo ginka w zaistnialej sytuacji zlecila mi juz teraz wszystkie wykonac...
Napisz imię i datę porodu to dopiszę Cię do naszej listy -
mersiak wrote:Hej kobietki! ja dzisiaj robiłam betę, ale wyniki mam dopiero jutro i wszystko będzie wiadomo. Humor strasznie mi się zmienia, plamienia ustały, śluz nie jest do końca czysty ale w porównaniu z tym co było to jestem dobrej myśli. Wczoraj czułam pustkę, a dzisiaj juz jest fajnie. W pracy to mam takiego nerwa na dzieci, że masakra...
-
Oj, to chyba mogą dać wycisk takie dzieciaczki... Ja pracowałam kilka lat jako niania i jak miałam 2 pod opieką, to było ciężko, a co dopiero cała grupa. Wtedy to nie myślałam w ogóle o dzieciach... Ale swoje to chyba co innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:22
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Małgorzatka wrote:Hej to zaczynam pierwsza i zapraszam wszystkie Październikowe Mamusie Dzisiaj dowiedziałam się o moim szczęściu Już trzecim bo mam 2 Córeczki Może tym razem się uda Chłopczyk
To zaczynam listę
Zrobiłam oprócz tutaj na stronie , internetową listę także kopiujcie link i same wpisujcie dane )
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FT0aq20GhBwqXh5ovn85SX4qTANj1vu7MykKXmomR9Q/edit?usp=sharing
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2. DzwionaBeatatermin-01 Październik
3. Monika_89Monika termin-01 Październik
4.KaśkuKasia termin 01 Październik
5.Asieńka_86Asiatermin-01 Październik
6. Ewalikatermin-01 Październik
7.RzodkiewkaJustyna termin-01 Październik
8.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
9.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
10.Beti_85Beata termin-02 Październik
11.aanna Anna termin-02 Październik
12.just_me Agnieszka termin-02 Październik
13.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
14.Ola.321 Aleksandra termin -03 Październik
15.Ania24 Ania termin-03 Październik
16.mersiak Marcelina termin-03 Październik
17.Marribell Ania termin-03 Październik
18.Bree Sybilla termin-04 Październik
19.Nynusia Justyna termin-04 Październik
20.Nat_alia Natalia termin-05 Październik
21.Freshmn Marta termin-05 Październik
22.Zakocona Klaudia termin-06 Październik
23.Tomania2806 Ania termin-06 Październik
24.Mo_niczka Monika termin-06 Październik
25.Pap86 Paulina termin-06 Październik
27.adaa termin-07 Październik
28.Ale.ale Ania termin-08 Październik
29.Natka88 Natalia termin-09 Październik
30.melenaxoxoxo termin-10 Październik
31.Estrella termin-10 Październik
32. Fatim Paulina termin-11 Październik
33.DodinkaDorota termin-11 Październik
34.Magnosia Małgosia termin-13 Październik
35.Soraya Gosia termin-14 Październik
36.Polkosia Agnieszka termin-15 Październik
Tu Jak dasz NAJSTARSZE, to wchodzi pierwsza strona.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Tomania ekstra!
Mersiak to tylko się cieszyć, że plamienia ustały. Nooo z taką gromadką dzieci można mieć dość
Polkosia mój M też co chwile dzwoni do mnie do pracy i pyta się jak się czuję i czy mnie nic nie boli....a zapomina, że jestem w pracy i nie zawsze mam czas odbierać tel i z nim gadać a w domu błoooga cisza :)Widocznie martwi się o mnie tylko jak jestem w pracy:P
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Która się jeszcze bada dzisiaj ??
Hej dziewczyny!!1
ss witaj wsód nas
Mersiak super że dziś już lepiej!! Uważaj na siebie
A teraz muszę się pochwalić. Mnie lekarz poprosił pilnie o kontakt jak zobaczył wyniki morfologii. Nawet się nie zestresowałam o dziwo Zresztą rozmawiałam z położną i powiedziała że wyniki są w normie więc może lekarz poprostu chce mnie zobaczyć.
I wiecie co !! widziałam serduszko !!! tysie tyciutkie ale pikało do mnie!!
I mam już kartę ciąży
tomania2806, Małgorzatka, Natka88, ss, aanaa, monika_89, Anastazjaaa, Muffinka1019, estrella, paula1, Nynusia, zakocona lubią tę wiadomość
-
A zapomniałabym. Czekając na wizytę trafiłąm do empiku i nabyłam książkę o jedzeniu w ciąży. Przejrzałam ja tylko na razie ale znalazłam cały rozdział o kaszy jaglnaej i tam jest napisane że ona może zapobiegać poronieniu!!
Nie wiem jak wy ale ja od dziś wcinam kaszę jaglaną bo i tak ją lubię
Znalazłam też inforamcję że sezam jest bardzo zdrowy i polecany dla przyszłych mam.
Ciąg dalszy ciekawostek nastąpi oczywiście jak przeczytam książkę
Edit: tak tak ... wcześniej napisałam że kasza jaglana może "zapobiegać ciąży" absolutnie nie to autor miał na myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 17:03
aanaa, estrella lubią tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Hej dziewczyny!!1
ss witaj wsód nas
Mersiak super że dziś już lepiej!! Uważaj na siebie
A teraz muszę się pochwalić. Mnie lekarz poprosił pilnie o kontakt jak zobaczył wyniki morfologii. Nawet się nie zestresowałam o dziwo Zresztą rozmawiałam z położną i powiedziała że wyniki są w normie więc może lekarz poprostu chce mnie zobaczyć.
I wiecie co !! widziałam serduszko !!! tysie tyciutkie ale pikało do mnie!!
I mam już kartę ciąży
Ale z tą kaszą to chyba nie o zapobieganiu ciążypolkosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Kaśku, super wiadomości A powiedz, USG podaje Ci ten sam wiek ciąży co suwaczek? Szybko to serduszko się pojawiło Może i ja już coś zobaczę Dużą masz betę?
Kaśku lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
pokosia nie mierzyliśmy się dziś. Okazało się że lekarz chciał mnie zobaczyć w związku z tym plamieniem które mi się przytrafiło w niedzielę. Powiedziął że jak się zobaczymy w 14.02 to będzie miał inny sprzet i wtedy się pomierzymy bo i dzidziuś będzie większy i sprzęt dokładniejszy.
A plamnienie mi minęło i wszystko wygląda dobrze.
Moja beta ze środy to 3189. Dziś robiłam powtórkę (zestresowałam się po tym plamieniu i chciałam sprawdzić czy wszystko ok) jak będę miałą wyniki to się pochwalę
Ale wiesz ja miałam owulację napewno 8.01 bo robiłam testy (a to u mnie był dokładnie 14 dzien cyklu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 17:12
Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość