Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW takim razie wątrobke faktycznie lepiej odstawic ale jajecznicy nie będę sobie odmawiać... i tak lubię ścieta Co do zielonej herbaty to ja dużo pilam przed ciążą a później mi ochota przeszła. Nawet się jakiś tydzień temu zdziwiłam ze wypilam filiżankę bo nic innego w pracy nie miałam i zrobiło mi się niedobrze... ale tak niedobrze ze myślałam że zwymiotuje. Widać fasolka tak zareagowala
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Estrella wiesz, że ja miałam tak samo ?! Wypiłam dosłownie 3/4kubka zielonej herbaty i myślałam, że zwymiotuję, no i od tego czasu nie dotknęłam już.
Małgorzatka to dobrze, że powoli Ci przechodzi, wracaj szybko do zdrówka!Małgorzatka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
estrella wrote:Hehe chyba tak moja chyba dodatkowo chciała mi dać znać ze tam jest bo tym razem nie czekałam jak co miesiąc wysylala mi takie subtelne znaki a ja głupia na @ czekałam
estrella lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Estrella wiesz, że ja miałam tak samo ?! Wypiłam dosłownie 3/4kubka zielonej herbaty i myślałam, że zwymiotuję, no i od tego czasu nie dotknęłam już.
Małgorzatka to dobrze, że powoli Ci przechodzi, wracaj szybko do zdrówka! -
Małgorzatka, to zdrówka życzę
A co do jedzenia, to jak raz się zje wątróbkę, to się od tego nie umrze. To samo dotyczy innych posiłków Wiadomo, że lepiej trochę zdrowiej się odżywiać, ale są też badania, że radykalnie diety zmieniać nie należy, bo organizm świruje.Małgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
estrella wrote:Szkoda ze bardziej dobitnie mi znać nie dała bo w pt i sobotę trochę sobie popilam i teraz się martwię czy nic maluchowi przez to nie będzie... mam tylko nadzieje ze jeszcze byla chroniona i nic do fasolki nie trafiło
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia to oznacza ze nasze fasolki nie sa fanami zielonej herbaty a macie ochotę na jakieś konkretne rzeczy? Bo ja ostanio ciągle o pizzy mysle ale fast goody trzeba ograniczać wiec jedna w tym tygodniu mi wystarczy
Małgorzatka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgorzatka wrote:Na pewno Mi też się zdarzyło wypić alkohol i nie zamartwiam się bo tak samo zażywałam różne leki i jakbym miała teraz myśleć czy to nie zaszkodziło albo tamto to świra bym dostała
Tez tak myślę trzeba myśleć pozytywnie i wszystko będzie dobrzeMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Estrella taaak! dokładnie
Ja na słodycze i soczki, co wcześniej mnie do tego nie ciągnęło.
Baardzo chętnie też jadam zupy(co wcześniej siłą mnie zmuszali do zupy) codziennie mój M po mojej pracy czeka z gorącą zupką na mnie hihi
Co najlepsze przestała mi kompletnie smakować cola (to akurat dobrze)a wcześniej uwielbiałam.estrella lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj najadłam się rosołu aż za bardzo, ale po nim czułam że mi czegoś mało. Pomimo najedzenia. No to zjadłam pączka i garść michałków. Pączki jadałam tylko w tłusty czwartek, a cukierki maksymalnie kilka na miesiąc, więc to chyba juz zachcianki mi się na słodkie włączają
Nynusia lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:W takim razie wątrobke faktycznie lepiej odstawic
Mi w poprzedniej ciazy gin kazal jesc watrobke, bo mam sklonnosci do anemii i zawsze hemoglobine na minimalnej granicy normy. Rozsadek- to jedyna wytyczna jedzenia (i picia) Nie zadreczajmy sie dziewczyny kazdym lykiem coli czy kawy i kazdym kesem, bo zaraz zaczniemy sie zastanawiac czym nie doprawiac miesa
Rzadko sie udzielam, ale czytam na biezaco
Małgorzatka, estrella, Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola.321 wrote:Z tego co pamietam Twój pęcherzyk miał 8mm i patrz co znalazłam
https://parenting.pl/portal/5-tydzien-ciazy
i najważniejsze:
Powyższa tabela zawiera wartości uśrednione. Nieraz się zdarza, że zarodek pojawia się w obrazie USG dopiero, gdy pęcherzyk ciążowy mierzy ponad 20 mm. Co więcej, takie opóźnienie „pojawienia się” zarodka nie świadczy wcale, że ciąża rozwija się nieprawidłowo.
OLA.321 dzięki jesteś kochana Małgorzatka tak samo dzięki dziewuszki :*Małgorzatka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny