Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Dziękuję :* 17.02 mam pierwsze USG, dziś jest 33 dc i mam betę 131 (wzrosła od poniedziałku z 56).
A powiedzcie mi, macie może takie kłucie w okolicach jajnika czasami?polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziękuję :* 17.02 mam pierwsze USG, dziś jest 33 dc i mam betę 131 (wzrosła od poniedziałku z 56).
A powiedzcie mi, macie może takie kłucie w okolicach jajnika czasami?
Ja też mam czasem takie klocie, choć teraz już nieco mniej niż na poczatkupolkosia lubi tę wiadomość
-
To się cieszę, bo w takim razie to normalne
U mnie to dopiero początek, w zasadzie to mam dopiero na jutro termin @, mam długie cykle, ale te kłucia nie dawały mi spokoju i dlatego tak wcześnie testowałamMałgorzatka, dodinka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:To się cieszę, bo w takim razie to normalne
U mnie to dopiero początek, w zasadzie to mam dopiero na jutro termin @, mam długie cykle, ale te kłucia nie dawały mi spokoju i dlatego tak wcześnie testowałampolkosia lubi tę wiadomość
-
Porozmawiam z nimi, ale ciężko to widzę. Jestem tak około 3 godzin dziennie. Przeczytałam, żeby jeszcze nosić rękawiczki. Może porozmawiam w ten sposób czy mogłabym pracować w robić w mniej "naparowanym miejscu". Albo rzadziej... Do du*y sprawa Jak mi nie pójdą na rękę to chyba złożę wniosek o pół etatu i poszukam czegoś dorywczego. Nie chcę się narażać, za długo się staraliśmy...
Polkosia cieszę się że do nas dołączyłaś -
Muffinka1019 wrote:Porozmawiam z nimi, ale ciężko to widzę. Jestem tak około 3 godzin dziennie. Przeczytałam, żeby jeszcze nosić rękawiczki. Może porozmawiam w ten sposób czy mogłabym pracować w robić w mniej "naparowanym miejscu". Albo rzadziej... Do du*y sprawa Jak mi nie pójdą na rękę to chyba złożę wniosek o pół etatu i poszukam czegoś dorywczego. Nie chcę się narażać, za długo się staraliśmy...
Polkosia cieszę się że do nas dołączyłaś -
Dobranoc dziewczyny :-*
Fatim według mnie najważniejsze że mieścisz się w normie zażywaj tak jak przepisał lekarz i będzie dobrze on sobie będzie rósł jeszcze także na razie nie ma co zwiększać no chyba że lekarz zdecyduje inaczej ale nie sądzęFatim, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja również idę już spać
czuję się ciut lepiej zjadlam teraz kilka sucharków do jutra przetrzymam na diecie
Śpijcie smacznie i bez stresów :-* :-*ola.321 lubi tę wiadomość
-
Padam z nog, wszystko mnie boli, zacharowalam sie zeby przygotowac wyjazd zorganizowany prsez M a on jeszfze sie obrazil, ze poszlam spac bo jak moge go zvreszta zostawic... Noz k.... I jak tu sie cieszyc z czegokolwiek? Moze poswiecic miesiace staran dla pieprz..... Wyjazdu o ktorym non stop slysze od dwoch miesiecy? Juz mi sie gobodechciewa na sama mysl... Przepraszam ale musialam sie wyzalic.
-
Asieńka ja jeszcze nie mogłam spać bo jakieś emocje mam też z sobie...
:)i chciałam Ci tylko napisać że faceci tacy są. Oni myślą "inaczej" ja wiele razy się o tym przekonałam. Nie chcę generalizować ale są mało życiowi.
Nie denerwuj się , ja czasem też jestem bezsilna ale jakoś trzeba to ogarnąć!
Będzie dobrze i nie stresuj się :*Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Moja nowa przypadłość ciążowa to bezsenność Od paru dni budzę się co godzinę w nocy i wstaję o 4-5 (wyspana!!!) Niekonkecznie mi się to podoba, bo potem przed południem mnie tak zmaga, że muszę znów iść spać
Fatim, dobry jest ten progesteron Ja biorę dupka 3x, ale to ze względu na poprzednie poronienia. Teraz to nawet bez badania mi przepisał.
Asieńka, daj spokój, nie możesz się denerwować Mój mąż teraz też służbowo wyjechał do Londynu i musiałam go pakować, bo przecież sierota nie potrafi Faceci
Ja dziś zdecydowanie w dobrym humorze, oby tak było przez całą ciążę
Małgorzatka, a co Ci było, że sucharki jesz?Małgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja tez codziennue budze sie ok 5. Plus taki ze wyprowadze psa, a minus, ze zasypiam piec minut przed budzikiem o 7 i jestem padnieta. Co do facetow, to pewnie macie racje, ale co się nawkurzamy to nasze
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja na szybko tylko bo idę dalej spać.
Polkosia, nastrój w ciąży potrafi się o 180 st w ciągu pół h zmienić :P
Asienka, ech ci faceci serio...
Ja przeczytałam na OF że zielona herbata może zapobiegać wchłanianiu kwasu foliowego i żeby pić 1 filiżankę dziennie, a ja piłam co najmniej 3 -
Cześć, pierwsze słyszę o ograniczenia dot. zielonej herbaty. Na szczęście ja jestem leniwa i piję tylko jedną herbatę do obiadu, więc głupi ma szczęście
Co do facetów, to ja nie mogę wytłumaczyć mojemu, że z racji ciązy nie powinnam jeść pewnych produktów jak np. wątróbka, jajecznica czy mleko prosto od chłopa ze wsi On mówi że wymyślam, albo jacyś niby naukowcy nie mieli o czym artykułu napisać to wymyślili zakazy dla ciężarówek. Eghhhhhh. Co my z nimi mamy biedne my
Miłego dzionka