Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluś piękna masz betę Ona się już nie będzie podwajać tak jak wcześniej według tego kalkulatora wychodzi w normie
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php
Nie nerwuj się :*
Zakocona rozne rzeczy się dzieją to do następnej wizyty heheFreshMm, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Kurcze zaczynam serio myśleć, że on tam jest. Ale to przecież niemożliwe, żeby dr nie powiedział o drugim ?
ola, a sprawdzałaś na kalkulatorze przyrostu swoją betę? Ja sobie sprawdzam Zerknij sobie
Choć jestem pewna, że wszystko jest ok!ola.321 lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Kurcze zaczynam serio myśleć, że on tam jest. Ale to przecież niemożliwe, żeby dr nie powiedział o drugim ?
ola, a sprawdzałaś na kalkulatorze przyrostu swoją betę? Ja sobie sprawdzam Zerknij sobie
Choć jestem pewna, że wszystko jest ok! -
Ja liczyłam na kalkulatorze belly i wyszło że jest poniżej normy dlatego się zmartwiłam .
Małgorzatka - dziękuję za ten kalkulator, rzeczywiście na nim jest ok :*
Po 6000 może się podwajać w czasie dłuższym niż 4 dni, mam nadzieję że mój wynik jednak nie świadczy o niczym złym... do tej pory przyrosty były super...
no nic, muszę wyluzować bo pozostaje jedynie czekać i wierzyć,
buziaki dla Was :*
-
Dziewczynki 0,54cm ale kazał mi wrócić za 2 tyg bo z usg wychodzi 4tydz 3 dzień a z cylku 5tydz i 3 dzień.
Zakocona Twój pęcherzyk faktycznie był duży chociażby w porównaniu do mojego może faktycznie 2 fasolki suuuper!Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Ja liczyłam na kalkulatorze belly i wyszło że jest poniżej normy dlatego się zmartwiłam .
Małgorzatka - dziękuję za ten kalkulator, rzeczywiście na nim jest ok :*
Po 6000 może się podwajać w czasie dłuższym niż 4 dni, mam nadzieję że mój wynik jednak nie świadczy o niczym złym... do tej pory przyrosty były super...
no nic, muszę wyluzować bo pozostaje jedynie czekać i wierzyć,
buziaki dla Was :*
Tak widziałam ale właśnie o to chodzi że po tej wartości 6000 już nie rośnie tak dynamiczne a belly opiera się na przyroście głównie % .
Jeśli nie konsultowałaś tego wyniku z gin to to zrób dla swojego spokoju ale myslę że to tylko formalność liczy się też to co widziałaś na usgola.321 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny trochę mnie nie było, ponieważ miałam plamienia i nie chciałam na forum przynosić paniki i strachu. Miałam robione badanie moczu i powiedzieli mi tylko tyle że w normie....
Plamienia ustały ale mam złe przeczucia, boje się strasznie.
W każdej wolnej chwili leze lub śpię, staram się nie przemeczac.
Wybaczcie ze nie doczytam co u was ale za długo mnie nie było, teraz postaram się być na bierzaco.
Witam nowe mamusie, widzę ze lista juz całkiem sporaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Kurcze nie mogę się doczekać kolejnego USG jeszcze bardziej teraz
Anastazja, wcale byś nie siała paniki, tylko byśmy cię wspierały kochana! Dobrze, że wyniki wyszły ok. Odpoczywaj!
Nynusia, piękny! Jeszcze raz gratulacje!
ola, wszystko będzie dobrze, zobaczysz !Anastazjaaa, Małgorzatka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Hej dziewczyny trochę mnie nie było, ponieważ miałam plamienia i nie chciałam na forum przynosić paniki i strachu. Miałam robione badanie moczu i powiedzieli mi tylko tyle że w normie....
Plamienia ustały ale mam złe przeczucia, boje się strasznie.
W każdej wolnej chwili leze lub śpię, staram się nie przemeczac.
Wybaczcie ze nie doczytam co u was ale za długo mnie nie było, teraz postaram się być na bierzaco.
Witam nowe mamusie, widzę ze lista juz całkiem spora
Dobrze robisz uważaj na siebie a my trzymamy mocno kciuki za Was :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:02
Anastazjaaa, paula1, Ewalika lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Niestetu u nas nie ma prywatnych klinik ani polskich ani holenderskich wiec czekam bo nic innego nie mogę zrobić.
Piękne macie te zdjęcia usg, niech bobaski rosną zdrowo -
Dla zabicia czasu i myśli Zapisałam się do programu matki dla matek, i.... Oddaje mocz do produkcji leków, konkretnie pregnylu, niech choć tyle pomogę kobietom z problemami z zajściem. Na początku śmiesznie mi było siusiac do wiadereczka ale już się przyzwyczaiłam
Małgorzatka lubi tę wiadomość