X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dla zabicia czasu i myśli Zapisałam się do programu matki dla matek, i.... Oddaje mocz do produkcji leków, konkretnie pregnylu, niech choć tyle pomogę kobietom z problemami z zajściem. Na początku śmiesznie mi było siusiac do wiadereczka ale już się przyzwyczaiłam :)
    Heh to dobrze :-) :-) nawet nie wiedziałam że jest coś takiego

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mersiak no taakk ale mnie z cyklu wychodzi 5tydz i 3dzień więc o to mi trochę chodzi czy na pewno jest wszystko ok

l22nhdgeccid541p.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie wiedziałam, polozna mnie poinformowała. Ponos naturalne hcg jest najlepsze do produkcji leku ;)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • paula1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Dostałam jeszcze luteine 2x2 bo miałam raz kropelkę krwi, więc zapobiegawczo gin mi kazał stosować. Następna wizyta 18.02 chyba zwariuje do tego czasu
    Nynusia ja mam wizytę 19.02., więc będziemy razem wyczekiwać na wizytę :)

Anastazja fajnie, że się odezwałaś. Trzeba być dobrej myśli, będzie wszystko dobrze :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Tez nie wiedziałam, polozna mnie poinformowała. Ponos naturalne hcg jest najlepsze do produkcji leku ;)
    :-)

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam wątpliwości że naturalne HCG najlepsze :-)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula noo dokładnie to będą 2 dłuugie tygodnie :)

paula1 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow Anastazja super sprawa! Ciekawe czy w PL też jest coś takiego, bo ja chętnie dam też swoje siuśki, żeby pomóc innym :)
    Ja chcę też (o ile będę miała tyle) dawać mleko do banku mleka :)

Małgorzatka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) U mnie OVU wskazuje na 15 października ;) Mam na imię Agnieszka, jestem z okolic Warszawy, rocznikowo 28 lat, po dwóch poronieniach i prawie 3 latach starań w końcu się udało i beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli i tak nieśmiało się wpisuję :D

Kaśku, zakocona, Małgorzatka, Anastazjaaa, tomania2806, paula1, Ewalika, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja mam chyba problem. U nas w pracy ostatnio były duże cięcia, zostały tylko osoby z biura ( ja wśród nich ) oraz parę produkcyjnych. Ostatnio osoby z produkcji nie wyrabiają, my im pomagamy przez parę godzin dziennie, bo nie ma kto. Tylko że na produkcji jest bardzo dużo wypalanych produktów, idą z nich silne opary ( są to produkty na których wypalany jest jakiś obrazek, myszki komputerowe itp ). Boję się, że te opary zaszkodzą mojemu maleństwu :( Nie wiem co robić. Zaczęłam nosić maskę, sama od siebie, szefostwo wielce zdziwione. Wiem, że rozmowa z nimi nic nie da. Co mam robić?

wnid9vvjodizjocx.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Paula noo dokładnie to będą 2 dłuugie tygodnie :)
    to będą bardzo dłuuuuuuuuugie dwa tygodnie...ale damy radę, bo kto, jak nie my październikówki ;)

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Witajcie :) U mnie OVU wskazuje na 15 października ;) Mam na imię Agnieszka, jestem z okolic Warszawy, rocznikowo 28 lat, po dwóch poronieniach i prawie 3 latach starań w końcu się udało i beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli i tak nieśmiało się wpisuję :D

Witamy Cię w naszym gronie!! i mocno trzymamy kciuki za to żeby wszystko było dobrze :)

polkosia, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Witamy :-) i dobrze że jesteś dobrej myśli to najważniejsze :-*

polkosia, paula1 lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Ja chcę też (o ile będę miała tyle) dawać mleko do banku mleka :)
    Ooo o tym nie słyszałam, tez fajna sprawa

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Dziewczyny, ja mam chyba problem. U nas w pracy ostatnio były duże cięcia, zostały tylko osoby z biura ( ja wśród nich ) oraz parę produkcyjnych. Ostatnio osoby z produkcji nie wyrabiają, my im pomagamy przez parę godzin dziennie, bo nie ma kto. Tylko że na produkcji jest bardzo dużo wypalanych produktów, idą z nich silne opary ( są to produkty na których wypalany jest jakiś obrazek, myszki komputerowe itp ). Boję się, że te opary zaszkodzą mojemu maleństwu :( Nie wiem co robić. Zaczęłam nosić maskę, sama od siebie, szefostwo wielce zdziwione. Wiem, że rozmowa z nimi nic nie da. Co mam robić?
    Nie wiem co Ci doradzić ja bym pogadała z położną przede wszystkim że jesteś narażona na właśnie różne opary itd . A szefostwo wie że jesteś w ciąży?

oar83e3krqgkccev.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Witaj trzymam za was kciuki

polkosia lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ja miałam okazję oddać kilka razy w szpitalu a mleko było dla wcześniaków :-)

oar83e3krqgkccev.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :* 17.02 mam pierwsze USG, dziś jest 33 dc i mam betę 131 (wzrosła od poniedziałku z 56).

A powiedzcie mi, macie może takie kłucie w okolicach jajnika czasami?

Małgorzatka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka a może jednak udałoby się porozmawiać z szefostwem? Takie opary raczej nie są dla Ciebie zbyt korzystne...

Paula dokładnie damy radę!!! Wszystkie damy radę!!

l22nhdgeccid541p.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Oj kochana ciężka sprawa, ja jestem po 2 stratach wiec dla mnie dzidzia najważniejsza, skoro dyrekcja ci nie pójdzie na rękę ja bym pobiegła na l4, trudno się mówi, ale opary są niebezpieczne

polkosia lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ