Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Dla zabicia czasu i myśli Zapisałam się do programu matki dla matek, i.... Oddaje mocz do produkcji leków, konkretnie pregnylu, niech choć tyle pomogę kobietom z problemami z zajściem. Na początku śmiesznie mi było siusiac do wiadereczka ale już się przyzwyczaiłam
-
Nynusia wrote:Dostałam jeszcze luteine 2x2 bo miałam raz kropelkę krwi, więc zapobiegawczo gin mi kazał stosować. Następna wizyta 18.02 chyba zwariuje do tego czasu
Anastazja fajnie, że się odezwałaś. Trzeba być dobrej myśli, będzie wszystko dobrzeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witajcie U mnie OVU wskazuje na 15 października Mam na imię Agnieszka, jestem z okolic Warszawy, rocznikowo 28 lat, po dwóch poronieniach i prawie 3 latach starań w końcu się udało i beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli i tak nieśmiało się wpisuję
Kaśku, zakocona, Małgorzatka, Anastazjaaa, tomania2806, paula1, Ewalika, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny, ja mam chyba problem. U nas w pracy ostatnio były duże cięcia, zostały tylko osoby z biura ( ja wśród nich ) oraz parę produkcyjnych. Ostatnio osoby z produkcji nie wyrabiają, my im pomagamy przez parę godzin dziennie, bo nie ma kto. Tylko że na produkcji jest bardzo dużo wypalanych produktów, idą z nich silne opary ( są to produkty na których wypalany jest jakiś obrazek, myszki komputerowe itp ). Boję się, że te opary zaszkodzą mojemu maleństwu Nie wiem co robić. Zaczęłam nosić maskę, sama od siebie, szefostwo wielce zdziwione. Wiem, że rozmowa z nimi nic nie da. Co mam robić?
-
polkosia wrote:Witajcie U mnie OVU wskazuje na 15 października Mam na imię Agnieszka, jestem z okolic Warszawy, rocznikowo 28 lat, po dwóch poronieniach i prawie 3 latach starań w końcu się udało i beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli i tak nieśmiało się wpisuję
Witamy Cię w naszym gronie!! i mocno trzymamy kciuki za to żeby wszystko było dobrzepolkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Witajcie U mnie OVU wskazuje na 15 października Mam na imię Agnieszka, jestem z okolic Warszawy, rocznikowo 28 lat, po dwóch poronieniach i prawie 3 latach starań w końcu się udało i beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli i tak nieśmiało się wpisuję
polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Dziewczyny, ja mam chyba problem. U nas w pracy ostatnio były duże cięcia, zostały tylko osoby z biura ( ja wśród nich ) oraz parę produkcyjnych. Ostatnio osoby z produkcji nie wyrabiają, my im pomagamy przez parę godzin dziennie, bo nie ma kto. Tylko że na produkcji jest bardzo dużo wypalanych produktów, idą z nich silne opary ( są to produkty na których wypalany jest jakiś obrazek, myszki komputerowe itp ). Boję się, że te opary zaszkodzą mojemu maleństwu Nie wiem co robić. Zaczęłam nosić maskę, sama od siebie, szefostwo wielce zdziwione. Wiem, że rozmowa z nimi nic nie da. Co mam robić?
-
polkosia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję :* 17.02 mam pierwsze USG, dziś jest 33 dc i mam betę 131 (wzrosła od poniedziałku z 56).
A powiedzcie mi, macie może takie kłucie w okolicach jajnika czasami?Małgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Muffinka1019 wrote:Dziewczyny, ja mam chyba problem. U nas w pracy ostatnio były duże cięcia, zostały tylko osoby z biura ( ja wśród nich ) oraz parę produkcyjnych. Ostatnio osoby z produkcji nie wyrabiają, my im pomagamy przez parę godzin dziennie, bo nie ma kto. Tylko że na produkcji jest bardzo dużo wypalanych produktów, idą z nich silne opary ( są to produkty na których wypalany jest jakiś obrazek, myszki komputerowe itp ). Boję się, że te opary zaszkodzą mojemu maleństwu Nie wiem co robić. Zaczęłam nosić maskę, sama od siebie, szefostwo wielce zdziwione. Wiem, że rozmowa z nimi nic nie da. Co mam robić?
polkosia lubi tę wiadomość