Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Kaśku, super wiadomości A powiedz, USG podaje Ci ten sam wiek ciąży co suwaczek? Szybko to serduszko się pojawiło Może i ja już coś zobaczę Dużą masz betę?
polkosia lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:pokosia nie mierzyliśmy się dziś. Okazało się że lekarz chciał mnie zobaczyć w związku z tym plamieniem które mi się przytrafiło w niedzielę. Powiedziął że jak się zobaczymy w 14.02 to będzie miał inny sprzet i wtedy się pomierzymy bo i dzidziuś będzie większy i sprzęt dokładniejszy.
A plamnienie mi minęło i wszystko wygląda dobrze.
Moja beta ze środy to 3189. Dziś robiłam powtórkę (zestresowałam się po tym plamieniu i chciałam sprawdzić czy wszystko ok) jak będę miałą wyniki to się pochwalę
Ale wiesz ja miałam owulację napewno 8.01 bo robiłam testy.Kaśku lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Gratuluję kochana
Ale z tą kaszą to chyba nie o zapobieganiu ciąży
Tak Małgorzatka masz rację oczywiście że chodziło o zapobieganie poronieniu. Ale tak jak kiedyś pisałam obecnie nie ma szans żebym czegoś nie przekręciła.
Poprawiłąm juz w poprzednim wpisie
FAjnie Małgorzatka że się już lepiej czujesz! ... i dziękuję za czujnośćMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Tak Małgorzatka masz rację oczywiście że chodziło o zapobieganie poronieniu. Ale tak jak kiedyś pisałam obecnie nie ma szans żebym czegoś nie przekręciła.
Poprawiłąm juz w poprzednim wpisie
FAjnie Małgorzatka że się już lepiej czujesz! ... i dziękuję za czujnośćKaśku lubi tę wiadomość
-
ja tam akurat rozumiem polkosię. Wydaje mi się (polkosiu jeśli się mylę to mnie popraw), że zamiast się cieszyć z naszych ciąż to ten nasz wątek na fioletowej, w końcu radosnej stronie, jest taki trochę depresyjny P.S. z mężem mam to samo
witam nowe mamusie i gratuluję reszcie pięknych bet i zazdroszczę podglądania dzieciaczków na usg, ja idę dopiero 17.02
przewinął się temat kiedy powiedzieć. Rodzice męża dowiedzą się 18.02 w urodziny teściowej więc moim w zależności od sytuacji powiemy dzień wcześniej/później. Wszystko z nakazem trzymania języka za zębami ale pewnie i tak się rozejdzie po rodziniepolkosia lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ooo dostałam już swoje dzisiejsze wyniki bety.
25dpo 3.189
28dpo 5.275
No tak jakby zwolniło jej się. Podwaja się mniej więcej co 100h ..hmmm. Nie robię więcej bety! foch i już.
Lekarz napisał że jest ok ... i tego się będę trzymać.
monika_89, polkosia to tak apropo waszej uwagi o depresyjnym charakterze naszego wątku
monika_89, Anastazjaaa, polkosia lubią tę wiadomość
-
Kaśku gratulacje bety. Tak, robiłam dzisiaj, ale po pracy stąd wynik jutro będzie. Zapewne mój gin będzie dzwonił do mnie z info... ale jestem dobrej myśli, jestem spokojna jak przed i po każdej becie, czuję że coś we mnie jest, więc będzie dobrze
Kaśku lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny