Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wyczują twardnienie brzucha to Cię na pewno zostawią.
Leżąc w szpitalu dostawałam dawkę 3x1 nospa forte (ew. 3x2 nospa zwykła). Może zwiększ dawkę?
Postaraj się nie nosić ciasnych ubrań. Najlepiej same majty i koszulka.polkosia lubi tę wiadomość
-
Glupi ma szczescie;) Facet mi wlasnie wyslal mejla, ze jutro wypadla mu konferencja i nie zdazy przyjechac. Moge ze spokojem jechac na ip i sie nie zastanawiac co zrobie jak mnie zatrzymaja.
agu258, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Natka88, jeśli będą Cię chcieli zatrzymać, to się nie zastanawiaj. Szpital to nie tylko "oferowanie" leków, ale też obserwacja i błyskawiczna reakcja, gdy coś jest nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:49
agu258, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Natka88 wrote:Glupi ma szczescie;) Facet mi wlasnie wyslal mejla, ze jutro wypadla mu konferencja i nie zdazy przyjechac. Moge ze spokojem jechac na ip i sie nie zastanawiac co zrobie jak mnie zatrzymaja.
Jedź,jedź Natka! No i daj znać co tam,trzymam kciuki! -
Nynusia wrote:Kurcze dziewczynki stres jest
a tu jak zwykle poślizg i trzeba czekać wrr...
Poczekalnia to najgorsza rzecz jaką ktoś wymyślił
Nynusia,ja też zawsze mam stresa w poczekalni i jak jest poślizg to jeszcze większego!
Teraz pewnie już weszłaś do gabinetu.. kciuki zaciśnięte! -
Kurcze trochę się bałam tym napiętym brzuchem co jakiś czas, ale patrzcie co napisali:
"Skurcze Braxtona-Hicksa, zwane inaczej nieskoordynowaną czynnością skurczową macicy pojawiają się już po 20. tygodniu ciąży....... Mięsień macicy "trenuje" w ten sposób do porodu. Skurcze mają za zadanie przystosować macicę do porodu: rozpocząć proces jej skracania i rozwierania."
-
Linka, ok po 20tc, na te skurcze jest troche za wcześnie. Ja je malam w pierwszej ciąży pojawily sie okolo 25-28 Tc i charakteryzowały sie lekkim twardnieniem brzucha.
Arielka straszn ci zazdroszczę, mnie to bardzo stresje, mimo, ze mam frme od dwóch lat, ale ja nie specjalnie mam jakas masę faktr itd, bo jestem psychologem, a pacjenci faktur nie chcą -
Tyle żeście naskrobały od rana, że siedzę od godziny i nadrabiam.
Małgorzatka Kochana dobrze, że już jesteśMartwiliśmy się o Was, ale teraz będzie już tylko dobrze
Trzymam kciuki
Gratuluje udanych wizyt
A ja dzisiaj miałam ochotę na frytki, ale takie domowe, nie mrożone i zrobiłam. Zjadłam troszku dużo i jeszcze bym zjadła, ale to by było już obżarstwo. Ale lepsze jest to, że otworzyłam lodówkę, żeby schować sos czosnkowy i moim oczom ukazała się ....BITA ŚMIETANA. Nie mogłam się oprzećTakiego połączenia frytek z bitą śmietaną jeszcze nigdy nie miałam
Mam tylko nadzieję, że nic mi po tym nie będzie.
Pozdrawiam i miłego wieczorku
Trzymam kciuki za kolejne wizytujące mamusieszczesliwa_mamusia21, Lexie, agu258 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dziewczyny dlaczego ja teraz odkryłam ten kalendarz ! Nigdy nie wiedzialam o co chodzi myslalam , ze kazda ma zapisane gdzies u siebie i mozna to podgladnac.
Teraz juz bede wiedziec kiedy ile kciukasow trzymac danego dnia
http://www.kalendarzonline.com/KalendarzLexie, paula1, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
mniam gofry
:D
ja zbieram sie do lekarza... trzymajcie kciuki...szczesliwa_mamusia21, aanaa, polkosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Nal_alia trzymam mocno ! :*
Ale juz sobie poradzilam szybko do lodowki i patrze dzemik brzoskwiniowy , wiec robie nalesniory a coTez chce cos prawie tak dobrego jak gofry
Z drugiej strony dobrze ze piszemy co jemy ja zawsze mam inspiracje i moje malenstwo je same pysznosci dzieki dobrym ciocia :*polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieję, że teraz już będę mogła podczytywać Was regularnieW końcu remont skończony, internet chyba już będzie
U nas dziś na usg nie było widać siusiaka, więc wszystko wskazuje na dziewczynkęLekarz nie daje 100% pewności, ale sama widziałam na bardzo wyraźnym usg, że "nic tam nie ma", wiec już nastawiam się raczej na Malwinkę
W moim przypadku było mi obojętne, czy to chłopiec, czy dziewczynka, chociaż wszyscy mówili dotąd o chłopcu
Lexie, aanaa, paula1, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, agu258, polkosia, estrella, Lucy7, lili_madlen, Katarzyna87 lubią tę wiadomość