Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Kochane !
Wiec cytologia i wyniki testu PAPA super.
Dzidziuś śliczny duży juz wiec gin zmierzył główkę i brzusio stwierdził że cudownie wszystko się rozwija
Ale tutaj news:
Noszę w brzuszku wstydzioszka
Dzidzia się odwróciła pupcia do mamci i nie było szans podejrzeć czy to chłopczyk czy dziewczyneczka
Kolejna wizyta to polowkowe i 26.05
Aha no zdjatka nie mam bo dzidzia za duża na zdj
Nynusia nareszcie... cały czas odświeżałam temat i zaglądałam czy już coś napisałaś
Cieszę się bardzo,że jest wszystko w najlepszym porządku!
Szkoda tylko,że wstydzioszek się nie odwróciłagu258, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Moje wojskowe siły lądowe walczą w chwili obecnej z ziemniakiem i frytownica, ale i tak na froncie jestem na pozycji wygranej, bo dopielam swego i ksiezniczkuje
ahh jak ja go kocham
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, polkosia, paula1, Lexie, Lucy7, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
też już wrociłam...
z maleństwem wszystko w porzadku nie ma się czym martwić ma 218g
jeśli chodzi o twardy brzuch to lekarz kazał mi znowu brać luteine jak nie przejdzie skontaktować się z nim i trzeba przyjść do kontroli bo mnożliwe że coś z szyjką jest nie tak... ale nie ma co martwić sie na zapas... w moczu wyszły mi jakieś drożdżaki więc musze wziąć jakiś srodek - zapomnialam nazwy - kosztuje podobno ok 30 zl ale uzywa sie go tylko raz i nie trzeba sie faszerowac przez pare dni...
pytałam rónież o to czy mam powody do niepokoju jeśli nie czuje ruchów... powiedział że ogólnie chude dziewczyny szybciej odczuwaja ruchy więc teoretycznie powinnam już czuć ale jak nie to mam dać sobie jeszcze 2 tyg, jeśli do tego czasu nic nie poczuje należy się do niego zgłosić ...
no i chyba bedzie chłopak ....teraz szukam imienia ...
Nynusia fajnie że wszystko okagu258, szczesliwa_mamusia21, paula1, Lexie, Aguś26, Lucy7, Nynusia, polkosia, Muffinka1019, ss, linka220, aanaa, Arielka, estrella, Blondik, miska2503, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
gosiek77 wrote:Troszke sie gubie
ale nie moge dopisac sie do listy w podanym na 1 stronie listy, i jak umiescic suwaczek
Hej Gosiek Co do suwaczka to kliknij na któryś suwaczek otworzy Ci się strona i tam ustaw według swoich upodobań i danych , na samym końcu pojawią się kody url skopiuj jeden z nich (spróbuj wszystkie w razie czegoś) i wklej go w ustawieniach społeczności---->podpis na belly
Co do listy google to ona się czasem wiesza ale jeśli podasz mi datę porodu dopiszę Cię do tej na pierwszej stronie ... Dzisiaj ją aktualizowałam po długim czasie według danych z tej internetowej -
nat_alia wrote:też już wrociłam...
z maleństwem wszystko w porzadku nie ma się czym martwić ma 218g
jeśli chodzi o twardy brzuch to lekarz kazał mi znowu brać luteine jak nie przejdzie skontaktować się z nim i trzeba przyjść do kontroli bo mnożliwe że coś z szyjką jest nie tak... ale nie ma co martwić sie na zapas... w moczu wyszły mi jakieś drożdżaki więc musze wziąć jakiś srodek - zapomnialam nazwy - kosztuje podobno ok 30 zl ale uzywa sie go tylko raz i nie trzeba sie faszerowac przez pare dni...
pytałam rónież o to czy mam powody do niepokoju jeśli nie czuje ruchów... powiedział że ogólnie chude dziewczyny szybciej odczuwaja ruchy więc teoretycznie powinnam już czuć ale jak nie to mam dać sobie jeszcze 2 tyg, jeśli do tego czasu nic nie poczuje należy się do niego zgłosić ...
no i chyba bedzie chłopak ....teraz szukam imienia ...
Nynusia fajnie że wszystko ok
Nat_alia dobrze,że z maleństwem w porządkuJestem słusznej postury więc na to wygląda nie mam sie co matwić odnośnie braku czucia ruchów..
No i nareszcie wieści o chłopcunat_alia lubi tę wiadomość
-
No a ja dzis chyba poczulam syncia, bylo to dokladnie takie uczucie jakby zamknac motylka w dloni, takie laskotanie skrzydelkami, bardzo mile,nigdy wczesniej tego nie czulam.czekam na wuecej, zeby miec pewność
nat_alia, Nynusia, Lexie, aanaa lubią tę wiadomość
-
Jak tak czytam to i ja się teraz nie mogę soboty doczekać
Mój lekarz mi odpisał (ale ma zapłon), że mam się zgłosić na wizytę, bo trzeba mnie zbadać. Dobre sobie - najbliższy termin 5.05...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn