Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FreshMm wrote:Cześć Dziewczyny
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieję, że teraz już będę mogła podczytywać Was regularnieW końcu remont skończony, internet chyba już będzie
U nas dziś na usg nie było widać siusiaka, więc wszystko wskazuje na dziewczynkęLekarz nie daje 100% pewności, ale sama widziałam na bardzo wyraźnym usg, że "nic tam nie ma", wiec już nastawiam się raczej na Malwinkę
W moim przypadku było mi obojętne, czy to chłopiec, czy dziewczynka, chociaż wszyscy mówili dotąd o chłopcu
Dobrze,że na usg wszystko w porządku! Malwinka to śliczne imięGratulacje!
FreshMm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
wpadam tylko na chwilkę powiedzieć, że i ja miałam dziś wizytęWszystko jest dobrze, dzidzia rośnie i na 95% będzie to córeczka
FreshMm, aanaa, lili_madlen, paula1, agu258, polkosia, Lexie, Natka88, Lucy7, miska2503, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Polkosia, ale narobiłaś mi ochoty na gofry
Natalia trzymam mocno kciuki
FreshMm i estrella gratuluje córeczekNo to chyba teraz rzeczywiście już jest przewaga dziewczynek
polkosia, estrella, FreshMm lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hej!
Alu tutaj dziś dziewczynek się pojawiło! Gratulacje dziewczyny!
Arielka a Tobie gratuluję chłopczyka!
Jeszcze czekamy na Nynusie i na Natalie!
Małgorzatko, super, że się pojawiłaś, myślałam o Tobie. Oszczędzaj się i gratuluję kolejnej kobietki w Twojej rodzinie
Kurcze byłam dziś u znajomych i ich pies ( Golden Retriever ) skoczył mi na brzuch, tak łapami w lewe okolice pępkaMam nadzieję, że nic się nie stało... Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 19:45
szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
Muffinka nie martw sie , jesli nie boli Cie brzuch wszytsko bedzie dobrze , dzidzia nie jest od razu pod skora tylko troszke ja tam chroni , takze na pewno do niej nic nie doszlo , moze ja pokylsalo tylko , bedzie dobrze :*
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja, super ze masz dobre wiesci ! :*
Muffinka nie ma za co, najwazniejsze ze Ci ulzylo i nie bedziesz sie martwić
Ale dziś było wizyt ! Ja sie ciesze z wami tak jakbym to ja była na tych wiztach
polkosia, Muffinka1019, agu258, FreshMm lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziewczyny super , ze wszytsko dobrze ! Gratulacje córeczek
Chyba dziewczynki biora gore w październiku !
Szczęśliwa mamusia to samo chciałam napisać ze chyba większość będzie dziewczynek:)
Zadzwoniłam dzis do alergologa i polecił mi na katar alergiczny Budherin lek sterydowy ale działa miejscowo. Wiec w czw. idę do rodzinnego po receptę. Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi:)
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Wejdz w któryś z naszych suwaczkow, jak skonczysz go tworzyć to skopiuj link i w ustawieniach wklej go w miejscu podpis
a na pierwszej stronie to masz tam link, zeby się dopisać, jeśli nie będziesz mogła, to tam można wpisać takie dane jak - data porodu, imię, wiek i płeć dzidziusia, a także np kiedy słychać było serduszko i możesz napisać na forum, ja Cie dopisze
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Kochane !
Wiec cytologia i wyniki testu PAPA super.
Dzidziuś śliczny duży juz wiec gin zmierzył główkę i brzusio stwierdził że cudownie wszystko się rozwija
Ale tutaj news:
Noszę w brzuszku wstydzioszka
Dzidzia się odwróciła pupcia do mamci i nie było szans podejrzeć czy to chłopczyk czy dziewczyneczka
Kolejna wizyta to polowkowe i 26.05
Aha no zdjatka nie mam bo dzidzia za duża na zdjagu258, Lexie, FreshMm, aanaa, polkosia, szczesliwa_mamusia21, Ewalika, nat_alia, paula1, Małgorzatka, Lucy7, Aguś26, Muffinka1019, ss, estrella, Blondik, linka220, lili_madlen, Katarzyna87 lubią tę wiadomość