Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie cala nasmarowana bio-oil em
u mnie juz najwyszy czas zaczac sie smarowc, bo brzuch i piersi mam juz napradwe duze, a wy? Juz zaczelyscie systematycznie smarowc brzuszki?
Aaa.. i dzidzia od dwoch dni mnie ldnie kopie i pewnie juz tak zostaniemoj Eddi
(Wszyscy mowia, ze bedzie synuś, obyprzekonam sie 12 maja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:55
szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Polkosia tak już te połówkowe - prenatalne. Ale dopiero trzecie USG w ciągu całej ciąży.
Nenka2 ja też smaruję się już od około miesiąca codziennie wieczorem po kąpieli bio oilem i czasami masłem z Palmersa. Jak na razie brzuch, boki i piersi od 6go miesiąca zacznę pupkę i uda. Brzucho rośnie, nie jest przesadnie duży, ale piersi już rozmiar E, a non stop pieką i swędzą więc chyba rosną. Nie chcę być Milką !!!
A do tego zaczyna mi się pojawiać taka leciuteńka kreska na brzuchu. Jakoś się to tam nazywa... Jak się schylacie też odczuwacie taki dyskomfort w brzuchu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 22:05
Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Jak tak czytam to i ja się teraz nie mogę soboty doczekać
Mój lekarz mi odpisał (ale ma zapłon), że mam się zgłosić na wizytę, bo trzeba mnie zbadać. Dobre sobie - najbliższy termin 5.05...
Polkosia tez mam wizytę 5.05polkosia lubi tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Ja wlasnie cala nasmarowana bio-oil em
u mnie juz najwyszy czas zaczac sie smarowc, bo brzuch i piersi mam juz napradwe duze, a wy? Juz zaczelyscie systematycznie smarowc brzuszki?
Aaa.. i dzidzia od dwoch dni mnie ldnie kopie i pewnie juz tak zostaniemoj Eddi
(Wszyscy mowia, ze bedzie synuś, obyprzekonam sie 12 maja.
Nenka2 smaruję się juz praktycznie od 2 miesięcy olejem kokosowym ale narazie nie codziennie.. tak jak Polkosia.. jak mi się przypomni -
Muffinka1019 wrote:Polkosia tak już te połówkowe - prenatalne. Ale dopiero trzecie USG w ciągu całej ciąży.
Nenka2 ja też smaruję się już od około miesiąca codziennie wieczorem po kąpieli bio oilem i czasami masłem z Palmersa. Jak na razie brzuch, boki i piersi od 6go miesiąca zacznę pupkę i uda. Brzucho rośnie, nie jest przesadnie duży, ale piersi już rozmiar E, a non stop pieką i swędzą więc chyba rosną. Nie chcę być Milką !!!
A do tego zaczyna mi się pojawiać taka leciuteńka kreska na brzuchu. Jakoś się to tam nazywa... Jak się schylacie też odczuwacie taki dyskomfort w brzuchu?
Mam podobnie-piersi już E,kreseczka jest,dyskomfort jest.. czasem żeby cos podnieść to muszę najpierw ukucnąć!Masakra.. a co będzie dalej?!Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt, jak również córek i synkówja do czwartku czekam
w sumie to chyba,bo jutro zadzwonie czy przypadkiem w srode nie miałam przyjść
I widzę, że nie ja jedna z twardniejącym brzuszkiem mam problem, zobaczymy czy wszystko dobrze za dwa dni.
Dobranoc
estrella lubi tę wiadomość
-
miło się czyta takie fajne relacje z wizyt, ja mam 5 maja i oczywiście od rana będę w nerwach
wczoraj się cieszyłam, że mineły mdłości i wymioty, a dziś od rana znowu...eh..
migrena od wczoraj daje mi w kośc, chyba też wrócę do łóżkaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
witajcie i ja się czuję dziś okropnie mdłości rano ból głowy i do tego krew z nosa jestem mega słaba
wcisnełam w siebie śniadanie które oddałam i wracam do łóżka bo nie mam na nic kompletnie siły a wieczorem wybieram się do mojej przyjaciółki o ile siła wróci
Gratuluję dobrych wiadomości z wczorajszych wizytja mam nadzieję że jutro również usłyszę super wiadomości
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Witajcie !
Gratuluje dziewczyny wczorajszych wizyt i widze , ze robi sie przewaga dziewczynekKobiety gora !!!
Ja osobiscie wolalabym chlopca ,ale najwazniejsze ,zeby bylo zdrowe .Czekam na wizyte 7 maja i moze moj lekarza zrobi mi szybie usg i zobaczymu co tam sie kryje
Ja wczoraj cwiczylam 50 min. i troche mnie brzuch pobolewal , a dzisiaj czuje plecy . Chyba ten zestaw gimnastyki nie dla mnie . Jutro wyprobuje inny zestaw .
Dzisiaj chyba nikt nie wizytuje , wiec dlonie dzisiaj wolne od trzymania kciukowMałgorzatka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nat_alia wrote:też już wrociłam...
z maleństwem wszystko w porzadku nie ma się czym martwić ma 218g
jeśli chodzi o twardy brzuch to lekarz kazał mi znowu brać luteine jak nie przejdzie skontaktować się z nim i trzeba przyjść do kontroli bo mnożliwe że coś z szyjką jest nie tak... ale nie ma co martwić sie na zapas... w moczu wyszły mi jakieś drożdżaki więc musze wziąć jakiś srodek - zapomnialam nazwy - kosztuje podobno ok 30 zl ale uzywa sie go tylko raz i nie trzeba sie faszerowac przez pare dni...
pytałam rónież o to czy mam powody do niepokoju jeśli nie czuje ruchów... powiedział że ogólnie chude dziewczyny szybciej odczuwaja ruchy więc teoretycznie powinnam już czuć ale jak nie to mam dać sobie jeszcze 2 tyg, jeśli do tego czasu nic nie poczuje należy się do niego zgłosić ...
no i chyba bedzie chłopak ....teraz szukam imienia ...
Nynusia fajnie że wszystko ok
Super wieści kochana To się uspokoilam I tez biore luteine więc spokojnie czekam do jutra na wizytęW końcu chłopak dla tych wszystkich dziewczynek które mają przewagę hihi
Nynusia super że wizyta udanaa co do płci to ze spokojem może na następną wizytę może się uda Ale chyba to dziewczynka skoro się już wstydzi i chowa
nat_alia, aanaa, Małgorzatka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny