Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie cala nasmarowana bio-oil em
u mnie juz najwyszy czas zaczac sie smarowc, bo brzuch i piersi mam juz napradwe duze, a wy? Juz zaczelyscie systematycznie smarowc brzuszki?
Aaa.. i dzidzia od dwoch dni mnie ldnie kopie i pewnie juz tak zostanie
moj Eddi
(Wszyscy mowia, ze bedzie synuś, oby
przekonam sie 12 maja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:55
szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Polkosia tak już te połówkowe - prenatalne. Ale dopiero trzecie USG w ciągu całej ciąży.
Nenka2 ja też smaruję się już od około miesiąca codziennie wieczorem po kąpieli bio oilem i czasami masłem z Palmersa. Jak na razie brzuch, boki i piersi od 6go miesiąca zacznę pupkę i uda. Brzucho rośnie, nie jest przesadnie duży, ale piersi już rozmiar E, a non stop pieką i swędzą więc chyba rosną. Nie chcę być Milką !!!
A do tego zaczyna mi się pojawiać taka leciuteńka kreska na brzuchu. Jakoś się to tam nazywa... Jak się schylacie też odczuwacie taki dyskomfort w brzuchu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 22:05
Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Jak tak czytam to i ja się teraz nie mogę soboty doczekać

Mój lekarz mi odpisał (ale ma zapłon), że mam się zgłosić na wizytę, bo trzeba mnie zbadać. Dobre sobie - najbliższy termin 5.05...
Polkosia tez mam wizytę 5.05
polkosia lubi tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Ja wlasnie cala nasmarowana bio-oil em
u mnie juz najwyszy czas zaczac sie smarowc, bo brzuch i piersi mam juz napradwe duze, a wy? Juz zaczelyscie systematycznie smarowc brzuszki?
Aaa.. i dzidzia od dwoch dni mnie ldnie kopie i pewnie juz tak zostanie
moj Eddi
(Wszyscy mowia, ze bedzie synuś, oby
przekonam sie 12 maja.
Nenka2 smaruję się juz praktycznie od 2 miesięcy olejem kokosowym ale narazie nie codziennie.. tak jak Polkosia.. jak mi się przypomni
-
Muffinka1019 wrote:Polkosia tak już te połówkowe - prenatalne. Ale dopiero trzecie USG w ciągu całej ciąży.
Nenka2 ja też smaruję się już od około miesiąca codziennie wieczorem po kąpieli bio oilem i czasami masłem z Palmersa. Jak na razie brzuch, boki i piersi od 6go miesiąca zacznę pupkę i uda. Brzucho rośnie, nie jest przesadnie duży, ale piersi już rozmiar E, a non stop pieką i swędzą więc chyba rosną. Nie chcę być Milką !!!
A do tego zaczyna mi się pojawiać taka leciuteńka kreska na brzuchu. Jakoś się to tam nazywa... Jak się schylacie też odczuwacie taki dyskomfort w brzuchu?
Mam podobnie-piersi już E,kreseczka jest,dyskomfort jest.. czasem żeby cos podnieść to muszę najpierw ukucnąć!Masakra.. a co będzie dalej?!
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt, jak również córek i synków
ja do czwartku czekam
w sumie to chyba,bo jutro zadzwonie czy przypadkiem w srode nie miałam przyjść 
I widzę, że nie ja jedna z twardniejącym brzuszkiem mam problem, zobaczymy czy wszystko dobrze za dwa dni.
Dobranoc
estrella lubi tę wiadomość
-
miło się czyta takie fajne relacje z wizyt, ja mam 5 maja i oczywiście od rana będę w nerwach

wczoraj się cieszyłam, że mineły mdłości i wymioty, a dziś od rana znowu...eh..
migrena od wczoraj daje mi w kośc, chyba też wrócę do łóżka
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
witajcie i ja się czuję dziś okropnie mdłości rano ból głowy i do tego krew z nosa jestem mega słaba
wcisnełam w siebie śniadanie które oddałam i wracam do łóżka bo nie mam na nic kompletnie siły a wieczorem wybieram się do mojej przyjaciółki o ile siła wróci
Gratuluję dobrych wiadomości z wczorajszych wizyt
ja mam nadzieję że jutro również usłyszę super wiadomości
-
Witajcie !
Gratuluje dziewczyny wczorajszych wizyt i widze , ze robi sie przewaga dziewczynek
Kobiety gora !!!
Ja osobiscie wolalabym chlopca ,ale najwazniejsze ,zeby bylo zdrowe .Czekam na wizyte 7 maja i moze moj lekarza zrobi mi szybie usg i zobaczymu co tam sie kryje
Ja wczoraj cwiczylam 50 min. i troche mnie brzuch pobolewal , a dzisiaj czuje plecy . Chyba ten zestaw gimnastyki nie dla mnie . Jutro wyprobuje inny zestaw .
Dzisiaj chyba nikt nie wizytuje , wiec dlonie dzisiaj wolne od trzymania kciukow
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
nat_alia wrote:też już wrociłam...
z maleństwem wszystko w porzadku nie ma się czym martwić ma 218g
jeśli chodzi o twardy brzuch to lekarz kazał mi znowu brać luteine jak nie przejdzie skontaktować się z nim i trzeba przyjść do kontroli bo mnożliwe że coś z szyjką jest nie tak... ale nie ma co martwić sie na zapas... w moczu wyszły mi jakieś drożdżaki więc musze wziąć jakiś srodek - zapomnialam nazwy - kosztuje podobno ok 30 zl ale uzywa sie go tylko raz i nie trzeba sie faszerowac przez pare dni...
pytałam rónież o to czy mam powody do niepokoju jeśli nie czuje ruchów... powiedział że ogólnie chude dziewczyny szybciej odczuwaja ruchy więc teoretycznie powinnam już czuć ale jak nie to mam dać sobie jeszcze 2 tyg, jeśli do tego czasu nic nie poczuje należy się do niego zgłosić ...
no i chyba bedzie chłopak ....
teraz szukam imienia ...
Nynusia fajnie że wszystko ok
Super wieści kochana To się uspokoilam I tez biore luteine więc spokojnie czekam do jutra na wizytę
W końcu chłopak dla tych wszystkich dziewczynek które mają przewagę hihi
Nynusia super że wizyta udana
a co do płci to ze spokojem może na następną wizytę może się uda Ale chyba to dziewczynka skoro się już wstydzi i chowa 
nat_alia, aanaa, Małgorzatka, Nynusia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny