Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nenka2 wrote:Dziewcyzyny, a jakie laktatory planujecie kupic? Myslalyscie juz o tym?
Ja kupiłam elektryczny Lovi Prolactis z rabatem 50%, kiedy w Super-Pharm ta promocja była, że codziennie coś innego za pół ceny. Wtedy w Lovi dość dużo rzeczy wybrałam, bo akurat na tą markę była zniżkaWyszedł mnie taniej niż w sieci.
nenka2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja tez mam z h&m biustonosz do karmienia i bardzo wygodny,jak bede kupowac nastepny to pewnie tez z h&m;)
U mnie ze smarowaniem niestety kiepsko, kupilam jakis czas temu zwykla oliwke niemowleca i mimo ze zapach delikatny to mnie mdli po nim a do tego mam skore bardzo uczuleniowa i wychodza mi chrostki po niej.musze chyba cos z apteki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Ja kupiłam elektryczny Lovi Prolactis z rabatem 50%, kiedy w Super-Pharm ta promocja była, że codziennie coś innego za pół ceny. Wtedy w Lovi dość dużo rzeczy wybrałam, bo akurat na tą markę była zniżka
Wyszedł mnie taniej niż w sieci.
-
nenka2 : ja planuje zwykły ręczny loaktator około 10 zł w aptece ten tez chce zabrac do szpitala tak doradziła mi z dośiadczenia zawodowego moja kolezanka połozna argumentujac ze kazdy "lepszy" mogę dokupic zawsze a nawet niewiadomo czy bedzie mi potrzebny wiec u mnie na razie taka decyzja:)
-
nick nieaktualnynenka2 wrote:Moze sprobuj cos z ziaja? Oni chyba sie specjalizuja w tych hipoalergicznych
ja sobie ziaję chwalę jako markę - mamy ostatnio coraz więcej rzeczy tej marki i jesteśmy zadowoleni (mydła, szampony, kremy). ale jak miałam mdłości to mi generalnie żaden zapach nie podchodził, łącznie z białym jeleniem, więc nie wiem, jak faktycznie ss poradzisz sobie przy mdłościach. -
nick nieaktualnyJa jestem przekonania, ze kazda kobieta potrzebuje laktator.. bo przeciez kazda ma nawal po porodzie? Jak sobie wtedy poradzic? Ja o tym nie wiedzialam, ani nawet nie myslalam i wylam z bolu, maz pobiegl do apteki i przyniosl z aventa. Wogole moj polog w tym karmienie piersia to byl koszmar...
-
Z doświadczenia moich bliskich znajomych mam też zdecydowałam, że się raczej przyda. Poza tym - chciałabym raz na 2 tygodnie zostawić męża samego z małą i wyskoczyć na manicure, pedicure czy cokolwiek... Więc raz na te 2 tygodnie na pewno użyję
nenka2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciazy nie uzywala laktatora . Nie bylo takiej potrzeby . Karmilam corke 15 miesiecy . Teraz teznie kupje . No chyba , ze zajdzie taka potrzeba . U nas jest mozliwosc wypozyczenia z apteki . Dokupuje sie tylko nakaldki jakies .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Też już mam, właśnie z Lovi
Przy karmieniu piersią to podobno niezbędna rzecz. A czy któraś z Was świadomie już chciałaby karmić mlekiem modyfikowanym? Moja koleżanka powiedziała, że piersią karmić nie będzie, bo "szkoda jej cycków" i od razu wybiera mm... Szok. To droga impreza jest...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry Drogie Panie
Ja sobie pospałam dzisiaj i teraz troszkę ogarnęłam co mogłam , zjadłam i co i leżę cholera ... Włączyłam tv ale w tym pudle nic nie lecii za co płacić
Polkosia współczuję ja ryczę jak nie mam w domu ogórka kiszonego lub kapusty więc rozumiem twoją nerwicęMusisz męża zmobilizować kopniakiem
(żarcik)
Aniacicha to odpoczywaj dużo jak nie masz nic do robienia pilnego to korzystaj
Lojka widzę że aktywna cały czastylko nie przesadzaj
Miska odpoczywaj dużo jak masz aż takie bóle , najważniejsze że z dzidziolem okej ... Bierz leki i będzie dobrze bo musi :* :*
Witaj Agatonsuper podejście , im mniej stresow tym lepiej dla Was
A co do mojego postu to tak jak pisałam , nie chcę być waszym smutkiem , czasem trzeba zwolnić ... Ja serio przesadziłam nie dość że dźwigałam nie raz moją 4 latkę nosząc ją z przedszkola do domu to po prostu nie uważałam co robię ... A druga najważniejsza sprawa nie wiedziałam że łożysko jest przodujące a tutaj ono zadecydowało o tym co się wydarzyło ...
A wodą gazowaną się nie przejmuj , pij jak tylko masz ochotęna pewno woda lepsza niż cola czy inne napoje
Detektory są fajnerównież jestem mega zadowolona z zakupu
Biust też mi się powiększył i również mąż się cieszy
też są nie raz gorące i już zauważyłam siarę
Lili_madlen rozstępy to też sprawa w genach trochę możesz się natłuszczać 10 razy dziennie ale jak mają wyjść to i tak wyjdą ... wiadomo że lepiej to robić bo skora jest bardziej elastycznaja nie smarowałam w poprzednich ciążach i rozstępy pojawiły się delikatne na biodrach
teraz się zmuszam chociaż nie lubię i wiecznie zapominam o balsamie ale jednak to już 3 raz i ta skora już nie jest taka jak powinna
Nenka ja od zawsze używam ręcznego laktatora aventu i zdecydowanie jest lepszy niż elektryczny który miałam na początku ze szpitalaale to dobierasz pod siebie i ten co pasuje nam może nie podejść Tobie
Zaufałam tej marce już dawno i jakoś tak się jej trzymam od kilku lat
Ss dla takiej skóry jaką masz i że reagujesz na zapachy polecam Ci balsam Eucerin lub Emolium ... Cena troszkę droższa ale tego kropla wystarcza i bardzo mocno natłuszcza obydwa są dla skóry z problemami typu alergiczna mocno wrażliwa czy atopowa
nenka2, ss, Lexie, FreshMm, lojkalojka, miska2503, Nynusia lubią tę wiadomość