Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Też już mam, właśnie z Lovi
Przy karmieniu piersią to podobno niezbędna rzecz. A czy któraś z Was świadomie już chciałaby karmić mlekiem modyfikowanym? Moja koleżanka powiedziała, że piersią karmić nie będzie, bo "szkoda jej cycków" i od razu wybiera mm... Szok. To droga impreza jest...
Sorki za moj komentarz, ale kurcze ona chciala to dziecko? Przecierz dla dziecka sie poswiecamy.. eee. Dla mnie conajmniej dziwne.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja nie zapisałam się na 5.05, bo jestem planowo umówiona do mojego na 14.05, a w sobotę idę na USG do innego, więc na pewno powie mi, jeśli coś miałoby być nie tak. Nie zmienia to faktu, że skoro mówi, że trzeba mnie zbadać, to mógłby przyjąć mnie na 5 minut między innymi pacjentkami albo na koniec dnia, ale od razu, a nie za tydzień. Drugiej ciąży raczej u niego nie poprowadzę.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Ja nie zapisałam się na 5.05, bo jestem planowo umówiona do mojego na 14.05, a w sobotę idę na USG do innego, więc na pewno powie mi, jeśli coś miałoby być nie tak. Nie zmienia to faktu, że skoro mówi, że trzeba mnie zbadać, to mógłby przyjąć mnie na 5 minut między innymi pacjentkami albo na koniec dnia, ale od razu, a nie za tydzień. Drugiej ciąży raczej u niego nie poprowadzę.
A czasem Ci lekarze to sami nie wiedzą co chcą i co mają robić
polkosia lubi tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Sorki za moj komentarz, ale kurcze ona chciala to dziecko? Przecierz dla dziecka sie poswiecamy.. eee. Dla mnie conajmniej dziwne.
Niby chciała, ale przez wiele, wiele lat nie mogła i w końcu jak zaszła, to opowiada takie głupoty... Że ciąża to koszmar, nigdy by nie chciała być drugi raz w ciąży, że nie chce rodzić naturalnie, bo nie chce mieć "rozerwanej cipy" (dosłownie) i o tym karmieniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:18
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Niby chciała, ale przez wiele, wiele lat nie mogła i w końcu jak zaszła, to opowiada takie głupoty... Że ciąża to koszmar, nigdy by nie chciała być drugi raz w ciąży, że nie chce rodzić naturalnie, bo nie chce mieć "rozerwanej cipy" (dosłownie) i o tym karmieniu...
tacy ludzie nie powinni mieć dzieci serio
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Niby chciała, ale przez wiele, wiele lat nie mogła i w końcu jak zaszła, to opowiada takie głupoty... Że ciąża to koszmar, nigdy by nie chciała być drugi raz w ciąży, że nie chce rodzić naturalnie, bo nie chce mieć "rozerwanej cipy" (dosłownie) i o tym karmieniu...
no to chyba dziewczynę przerósł temat...nenka2, Małgorzatka, Kasia82, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak chcecie to tutaj jest moja Niunia z ostatniego usg minutowy filmik jak pije wody płodowe i pokazała paluszki
https://youtu.be/vjbgjbqittAnenka2, aanaa, lili_madlen, Lexie, onka, ss, FreshMm, Fatim, Kasia82, polkosia, Blondik, jacusianka, miska2503, agu258, Nynusia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polkosia ja w ciazy od 7 tyg cxuje sie fatalnie i tak naprawde to czuje jakbym od 3 miesiecy byla bez przerwy chora.i tak bardzo chcialabym wkoncu poczuc ten piekny stan tak jak niektorzy opowiadsja "w ciąży to ja bym mogla chodzic caly czas".bo ja bym nie mogla na ta chwile tak powiedziec.dzidziusjak najbardziej planowany, i wyczekujemy kazdej wizyty zeby na niego przez chwile popatrzec i uslyszec ze rosnie i ma sie dobrze i odliczamy do pazdziernika.ale przez moje samopoczucie juz nie raz plakalam bo nie wiedzialam jak sobie pomoc.a ta znajoma dobrze znosi ciaze? Bo moze tez zle? Dla wyjasnienia tylko ja karmic piersia chce i bede robic wszystko zeby tak bylo.chcialam tylko powiedziec ze "stan ciązowy " mi nie sluzy i wiem ze to moze roznie wplywac na psychike, i kiedys pewnie bym krytykowala ile wlezie rizne matki bo mi sie w glowie by nie miescilo, a teraz poprostu sie wstrzymuje od komentarza...
-
Małgorzatka wrote:Jak chcecie to tutaj jest moja Niunia z ostatniego usg minutowy filmik jak pije wody płodowe i pokazała paluszki
https://youtu.be/vjbgjbqittA
Jejuuu ale super widać.. i te paluszkiMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ss wrote:Polkosia ja w ciazy od 7 tyg cxuje sie fatalnie i tak naprawde to czuje jakbym od 3 miesiecy byla bez przerwy chora.i tak bardzo chcialabym wkoncu poczuc ten piekny stan tak jak niektorzy opowiadsja "w ciąży to ja bym mogla chodzic caly czas".bo ja bym nie mogla na ta chwile tak powiedziec.dzidziusjak najbardziej planowany, i wyczekujemy kazdej wizyty zeby na niego przez chwile popatrzec i uslyszec ze rosnie i ma sie dobrze i odliczamy do pazdziernika.ale przez moje samopoczucie juz nie raz plakalam bo nie wiedzialam jak sobie pomoc.a ta znajoma dobrze znosi ciaze? Bo moze tez zle? Dla wyjasnienia tylko ja karmic piersia chce i bede robic wszystko zeby tak bylo.chcialam tylko powiedziec ze "stan ciązowy " mi nie sluzy i wiem ze to moze roznie wplywac na psychike, i kiedys pewnie bym krytykowala ile wlezie rizne matki bo mi sie w glowie by nie miescilo, a teraz poprostu sie wstrzymuje od komentarza...
ale wyrażenie tego w taki sposób a taki jak zrobiła tamta dziewczyna no różnica ogromna ... Matce nawet nie wypada użyć takiego zdania jak tamta użyła
rozumiem Cię bo ja teraz też co chwila ryczę i a czemu tak i nie lubię rozmawiać o tym jak jest cudnie
ale wszystko się zmieni jak będziemy tulić Maleństwa
w większości przypadków bynajmniej ... jak się mnie któraś dziewczyna pyta jak jest w ciąży nigdy nie mówię wiesz zarąbiście , wszystko kolorowo bo tak nie jest to samo z porodem jak mogę dziewczynom mówić wiesz poród nie boli albo da się przeżyć haha bo to kłamstwo jest
-
polkosia wrote:Niby chciała, ale przez wiele, wiele lat nie mogła i w końcu jak zaszła, to opowiada takie głupoty... Że ciąża to koszmar, nigdy by nie chciała być drugi raz w ciąży, że nie chce rodzić naturalnie, bo nie chce mieć "rozerwanej cipy" (dosłownie) i o tym karmieniu...
Ja pierd...ludzie niezmiennie mnie szokują!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:46
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Jejku super filmik, moj w pn mial czkawke;) i duzy brzuszek i mowila ze tez moze sie nalykal tych wod i ma wzdecie;) bo 4 tyg wczesniej byl chudzioszkiem wrecz i dziwne zeby az tak przybral.mial ktorejs z waszych dzidziusiow wiekszy brzuszek niz wskaxuje t.c.? Mam nadzieje ze nie ma sie cxym martwic?
Małgorzatka lubi tę wiadomość