X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka to niestety nie kulinaria ale tatus sie postaral o przekaske :)
    A w tle buleczki z rzodkiewka i ogoreczkiem , tez jego robota :D

Dzis ksiezniczkuje :)

Małgorzatka, Lucy7 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że jestem najedzona :) ale kilka razy ślinkę przełknęłam patrząc na to zdjęcie :) ja na kolacje jadłam warzywka z patelni mniaaam :)

Małgorzatka, Lucy7 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    onka to niestety nie kulinaria ale tatus sie postaral o przekaske :)
    A w tle buleczki z rzodkiewka i ogoreczkiem , tez jego robota :D

Dzis ksiezniczkuje :)

zazdroszcze, na szczescie kanapka z szynka i ogorkiem kiszonym szczelnie wypelnia moj zoladek, wiec nie cierpie ;) chociaz maslaneczke z truskawkami bym przyjela chetnie...
    mojego M jeszcze nie ma w domu, nie poksiezniczkuje ;)

szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja mam USG co dwa tygodnie z powodu wcześniejszych poronień. Lepiej teraz trzymać rękę na pulsie :)

Oczywiscie ze tak ! Kazdy ma tyle ile potrzebuje , najwazniejsze jest malenswto wiec trzeba sprawdzac czy wszystko dobrze :)

aanaa ciesze sie ze jestes najedzona ! :D ooo warzywka sobie zrobie w sobote ja zawsze dodaje zupke chinska ( makaron) i ryz a do tego warzywka , dla mnie suuuper , a Ty jak robisz ? :)

Onka- tez super ze jestes najedzona , bede miala czyste sumienie i mozna spac spokojnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:48

onka, Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście zjadłam przed chwilą tonę truskaweczek ;)

szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka, agu258 lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka- tez super ze jestes najedzona , bede miala czyste sumienie i mozna spac spokojnie :D

jestes niesamowita, zawsze znajdziesz cos pozytywnego, az sie sama zaczelam cieszyc, ze jestem najedzona :D

Małgorzatka, aanaa, miska2503, Kasia82, agu258 lubią tę wiadomość

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Na szczęście zjadłam przed chwilą tonę truskaweczek ;)

Ufff :D to tez mozna spac spokojnie :) Zaraz uciekam do wyrka , dzis mamy noc thrillerow (tylko takie ogladam) wiec trzeba wczesniej zaczac zeby pare obejrzec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:53

Małgorzatka, Muffinka1019, Kasia82, Mona90 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    jestes niesamowita, zawsze znajdziesz cos pozytywnego, az sie sama zaczelam cieszyc, ze jestem najedzona :D

Ja teraz tez sie usmiecham ! :D Dobrze ze nas ciesza takie małe rzeczy , przynajmniej szybciutko sie rozweselimy ! :)
    A moj patrzy na mnie i mowi " Co ty tam piszesz ze sie tak cieszysz " no czyli na prawde sie smieje sama do ekranu :D

onka, aanaa, agu258 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez sie usmiecham ! :D Dobrze ze nas ciesza takie małe rzeczy , przynajmniej szybciutko sie rozweselimy ! :)
    A moj patrzy na mnie i mowi " Co ty tam piszesz ze sie tak cieszysz " no czyli na prawde sie smieje sama do ekranu :D

dobrze, ze mojego nie ma, bo zaraz by zaproponowal wycieczke do domu bez klamek za to smianie sie do ekranu :P

aanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

• Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia Pyszotka:-) a ja jadlam ogorki kiszone, a pozniej chalwę...ale Twojndeserek tez bym wcisnela:-)

onka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy zapraszam serdecznie :) u mnie zapas truskawek wiec możemy szalec :D

Onka Jak to przeczytałam odwróciłam się do mojego i mowie "jejku te dziewczyny są niesamowite " i usmiecha się razem ze mną , może to i lepiej bo tez by mnie zabrał do domku bez klamek ufff :D

Super tu z wami ale muszę wylaczyc tableta i oglądać trochę filmu :D
    Buziaki dziewczyny zajrze później ale pewnie będziecie juz spać , wiec od razu życzę miłej nocki dla was i malkuchow , wyspijcie się jutro jak najdluuuuuzej :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:03

onka, Lucy7 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dziewczyny jakie dobre wiadomosci... beda kolejni chlopcy ... super :)
    gratuluje wszystkim pociech :D i udanych wizyt...

szczesliwa_mamusia.... no no pyszności :D wypiłaby taki koktajl :D

ja się chyba dziś przemęczyłam tym sprztaaniem... tak mnie strasznie kregosłup boli że nie wiem co zrobic... nie umie sie schylic, nic podniesc, obrocic... chyba przesadziłam... ciekawe czy jutro wstane z łózka...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzbogacam moje warzywka parówką, bo ostatnio po zjedzeniu całego talerza samych warzyw byłam bardziej glodna niż przed jedzeniem :) i czasem wciskam kilka ząbków czosnku :) teraz próbuje opanować chęć na lody...kto to widział jeść lody przed snem ;)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mnie tak bolały dzis plecy po chodzeniu po galerii. Ale nie kręgosłup tylko po bokach nad tyłkiem. Nawet kucnąć nie mogłam. Pomogło leżenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:07

iv09hdge6yql001e.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem lody przed snem, np. podczas wieczornego filmu czy serialu. :) Tylko muszę uważać, bo sporadycznie kończy się to zapaleniem gardła.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam takie pytanie jestem w 15 tygodniu ciąży i zawsze rano mam dużo sluzu on jest taki wodnisty ale biały czy nam się martwić?

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat_alia, AAnaa, ja mam tak, że jak usiądę po dłuższym czasie chodzenia, to mam wrażenie że mi kręgosłup wypadnie. Jak poleżę pół godzinki na płasko to przechodzi :)

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hey, u mnie wizyta z 15na 17:30 przeciągneła się, niestety przyjeła gin tylko ciężarne bo na szybko i włączyła mi serduszko <3 jejku niestety płeć 14.05 poznam dopiero :)

Na swoje bóle podbrzusza dostałam tableteczki i to tyle. Przepraszam że tylko o sobie ale jestem zmęczona bardzo i brzuszek boli więc uciekam lulu

Gratulacje za udane wizyty o! A co chociaż tyle :*:*:* całuski

Małgorzatka, paula1, onka, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, agu258, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Mamusie ja też się już kładę , pograłam z Dziewczynami i dzień szybko zleciał ;)
    Szczęsliwa Mamusia wygląda znakomicie :) :) :) aż sama sobie chyba na kolację zrobię koktajl , truskawek nie mam ale jabłka banany powinny wystarczyć :D

Ewa jest to raczej normalne u większości kobiet w ciąży :) Jeśli nie zmienia koloru lub nie odczuwasz przykrych dolegliwości możesz spać spokojnie ;) zaniepokoić Cię powinien świąd , pieczenie czy ból lub gdyby wydzieliny było coraz więcej płynnej przeźroczystej to wtedy do lekarza ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:32

onka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    ooo dziewczyny jakie dobre wiadomosci... beda kolejni chlopcy ... super :)
    gratuluje wszystkim pociech :D i udanych wizyt...

szczesliwa_mamusia.... no no pyszności :D wypiłaby taki koktajl :D

ja się chyba dziś przemęczyłam tym sprztaaniem... tak mnie strasznie kregosłup boli że nie wiem co zrobic... nie umie sie schylic, nic podniesc, obrocic... chyba przesadziłam... ciekawe czy jutro wstane z łózka...

To odpoczywaj teraz i nie szalej :* :*

nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
‹‹ 742 743 744 745 746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ