Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:onka to niestety nie kulinaria ale tatus sie postaral o przekaske
A w tle buleczki z rzodkiewka i ogoreczkiem , tez jego robota
Dzis ksiezniczkuje
zazdroszcze, na szczescie kanapka z szynka i ogorkiem kiszonym szczelnie wypelnia moj zoladek, wiec nie cierpiechociaz maslaneczke z truskawkami bym przyjela chetnie...
mojego M jeszcze nie ma w domu, nie poksiezniczkujeszczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja mam USG co dwa tygodnie z powodu wcześniejszych poronień. Lepiej teraz trzymać rękę na pulsie
Oczywiscie ze tak ! Kazdy ma tyle ile potrzebuje , najwazniejsze jest malenswto wiec trzeba sprawdzac czy wszystko dobrze
aanaa ciesze sie ze jestes najedzona !ooo warzywka sobie zrobie w sobote ja zawsze dodaje zupke chinska ( makaron) i ryz a do tego warzywka , dla mnie suuuper , a Ty jak robisz ?
Onka- tez super ze jestes najedzona , bede miala czyste sumienie i mozna spac spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:48
onka, Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:Onka- tez super ze jestes najedzona , bede miala czyste sumienie i mozna spac spokojnie
jestes niesamowita, zawsze znajdziesz cos pozytywnego, az sie sama zaczelam cieszyc, ze jestem najedzonaMałgorzatka, aanaa, miska2503, Kasia82, agu258 lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Na szczęście zjadłam przed chwilą tonę truskaweczek
Ufffto tez mozna spac spokojnie
Zaraz uciekam do wyrka , dzis mamy noc thrillerow (tylko takie ogladam) wiec trzeba wczesniej zaczac zeby pare obejrzec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:53
Małgorzatka, Muffinka1019, Kasia82, Mona90 lubią tę wiadomość
-
onka wrote:jestes niesamowita, zawsze znajdziesz cos pozytywnego, az sie sama zaczelam cieszyc, ze jestem najedzona
Ja teraz tez sie usmiecham !Dobrze ze nas ciesza takie małe rzeczy , przynajmniej szybciutko sie rozweselimy !
A moj patrzy na mnie i mowi " Co ty tam piszesz ze sie tak cieszysz " no czyli na prawde sie smieje sama do ekranu
onka, aanaa, agu258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:Ja teraz tez sie usmiecham !
Dobrze ze nas ciesza takie małe rzeczy , przynajmniej szybciutko sie rozweselimy !
A moj patrzy na mnie i mowi " Co ty tam piszesz ze sie tak cieszysz " no czyli na prawde sie smieje sama do ekranu
dobrze, ze mojego nie ma, bo zaraz by zaproponowal wycieczke do domu bez klamek za to smianie sie do ekranuaanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Lucy zapraszam serdecznie
u mnie zapas truskawek wiec możemy szalec
Onka Jak to przeczytałam odwróciłam się do mojego i mowie "jejku te dziewczyny są niesamowite " i usmiecha się razem ze mną , może to i lepiej bo tez by mnie zabrał do domku bez klamek ufff
Super tu z wami ale muszę wylaczyc tableta i oglądać trochę filmu
Buziaki dziewczyny zajrze później ale pewnie będziecie juz spać , wiec od razu życzę miłej nocki dla was i malkuchow , wyspijcie się jutro jak najdluuuuuzej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:03
onka, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
ooo dziewczyny jakie dobre wiadomosci... beda kolejni chlopcy ... super
gratuluje wszystkim pociechi udanych wizyt...
szczesliwa_mamusia.... no no pysznościwypiłaby taki koktajl
ja się chyba dziś przemęczyłam tym sprztaaniem... tak mnie strasznie kregosłup boli że nie wiem co zrobic... nie umie sie schylic, nic podniesc, obrocic... chyba przesadziłam... ciekawe czy jutro wstane z łózka...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ja wzbogacam moje warzywka parówką, bo ostatnio po zjedzeniu całego talerza samych warzyw byłam bardziej glodna niż przed jedzeniem
i czasem wciskam kilka ząbków czosnku
teraz próbuje opanować chęć na lody...kto to widział jeść lody przed snem
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey, u mnie wizyta z 15na 17:30 przeciągneła się, niestety przyjeła gin tylko ciężarne bo na szybko i włączyła mi serduszkojejku niestety płeć 14.05 poznam dopiero
Na swoje bóle podbrzusza dostałam tableteczki i to tyle. Przepraszam że tylko o sobie ale jestem zmęczona bardzo i brzuszek boli więc uciekam lulu
Gratulacje za udane wizyty o! A co chociaż tyle :*:*:* całuskiMałgorzatka, paula1, onka, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, agu258, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dobranoc Mamusie ja też się już kładę , pograłam z Dziewczynami i dzień szybko zleciał
Szczęsliwa Mamusia wygląda znakomicieaż sama sobie chyba na kolację zrobię koktajl , truskawek nie mam ale jabłka banany powinny wystarczyć
Ewa jest to raczej normalne u większości kobiet w ciążyJeśli nie zmienia koloru lub nie odczuwasz przykrych dolegliwości możesz spać spokojnie
zaniepokoić Cię powinien świąd , pieczenie czy ból lub gdyby wydzieliny było coraz więcej płynnej przeźroczystej to wtedy do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:32
onka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:ooo dziewczyny jakie dobre wiadomosci... beda kolejni chlopcy ... super
gratuluje wszystkim pociechi udanych wizyt...
szczesliwa_mamusia.... no no pysznościwypiłaby taki koktajl
ja się chyba dziś przemęczyłam tym sprztaaniem... tak mnie strasznie kregosłup boli że nie wiem co zrobic... nie umie sie schylic, nic podniesc, obrocic... chyba przesadziłam... ciekawe czy jutro wstane z łózka...
To odpoczywaj teraz i nie szalej :* :*nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość