Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy słyszałyście może o tym, że przed porodem każą zmywać lakier na paznokciach? Co w tym złego? Ja manicure robię regularnie, bo ponad 20 lat obgryzałam paznokcie i to jedyna metoda, żebym ich dalej nie jadła - noszę hybrydowe... Jak mi każą zdjąć, to na bank zanim wyjdę ze szpitala zjem wszystkie!!!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Chodzi o to, że jak coś się złego dzieje to sinieją paznokcie, zawsze w szpitalu musiałam mieć zmyte podczas operacji bądź zabiegu, nie wiem jak jest podczas porodu, ale jest to wielce prawdopodobne. Na pewno nie zaszkodzi zmyć na ten czas a może pomóc lekarzom.
-
Nie wiem, pewnie zależy od lekarza. Jeden przyczepi się drugi nie. Bezbarwny nie rzuca się w oczy więc może i nic nie powiedzą. Zrób eksperyment i wsadź palce do lodowatej wody na jakiś czas i zobacz czy paznokcie sinieją w widoczny sposób pod bezbarwnym
-
polkosia wrote:Czy słyszałyście może o tym, że przed porodem każą zmywać lakier na paznokciach? Co w tym złego? Ja manicure robię regularnie, bo ponad 20 lat obgryzałam paznokcie i to jedyna metoda, żebym ich dalej nie jadła - noszę hybrydowe... Jak mi każą zdjąć, to na bank zanim wyjdę ze szpitala zjem wszystkie!!!
-
polkosia wrote:Fatim, a nie wiesz jak z bezbarwnym?
chodzi głównie o kolor
polkosia lubi tę wiadomość
-
No to zrobię bezbarwną hybrydę przed porodem. Nie mam wyjścia, inaczej zjem do krwi, a potem znów kilka miesięcy walki i nie wiadomo z jakim efektem
To dla mnie bardzo ważne, bo 20 lat ten nałóg mnie wykańczał.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
leze leże i nic... zobaczymy rano - przebrac do pizamy pomogl mi maz bo nie uimialam spodni zdjąć...
ewa jesli nie ma koloru żółtego lub zielonego, nie ma nieprzyjemnego zapachu, nie swędzi Cię nic to wszystko w porządku - w ciąży mamy wiecej śluzu...
z tymi paznokciami to nie słyszałam... musze poczytać
dobranoc kochane -
Fatim wrote:O matko pępek mi się spłycił
możecie sprawdzić czy wam też zaczął się wypychać ?
Co do paznokci to ostatnio jak byłam w szpitalu to pytala mnie pielęgniarka czy mam pomalowane, ale tak, jak dziewczyny mówią - nie powinno się mieć pomalowanych
Dziewczynki, ja do mojego synka jeszcze się nie przyzwyczailam, bo ciągle myslalam, ze nosze córeczkę, ale mój M. ciągle powtarza, ze go syn będzie na imprezy zabierał, ze na sunrise pojedzie z nim, ze na dziewczyny go weźmieja muszę chyba się przespać z tym moim Radosławem, a nie jak dotychczas z Julia i będzie dobrze
Gratulacje wizyt :-*
Buziaki :-*estrella lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyn ja spać nie mogę już, chyba zaczynam się denerwować. Dzisiaj nasz ślub jak ten czas szybko zleciał.
polkosia, paula1, Lucy7, Nynusia, nat_alia, Fatim, aniacicha, Aguś26, onka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Małgorzatka, agu258 lubią tę wiadomość
Zosia
-
Miska, powodzenia! Pięknej pogody i dobrych nastrojów
Ja przed swoim też spać nie mogłam
Dzisiaj się zerwałam, bo dwa lisy mi wpadły na podwórko za kurami... Dobrze, że akurat byłam z psami na siku, to udało mi się je wypędzić.Małgorzatka, miska2503 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Miska gratulacje, będzie dobrze
nie stresuj się Kochana bo nie wiele będziesz pamiętać, a to ma być jeden z najszczesliwszych dni w Twoim życiu.
My w sierpniu będziemy mieli 10 rocznicę ślubu juz
A ja się witam w 19 tygodniu
Wczoraj był wysyp chłopców po wizytach, dwa dni wcześniej dziewczynek - fajnie zaczyna się troszkę wyrownywac. Gratuluję udanych wczorajszych wizyt
Fatim u mnie też już się pępek splycil i mam wydaje mi się sporego brzucholka jak na ten czas- troche podobny do Malgorzatki brzuszka
Co do imienia to u nas trochę się zmieniło, mialam dać po mojej Mamci Izabela, ale babcia mówi żebym nie dawała, bo to bardzo krótki czas jak Mama nie żyje i ze nie daje się po tak bliskim zmarłym imienia, bo dziecko ma być radosne, szczęśliwe i jest darem, a nie za każdym razem jak będę wypowiadać imię to będę płakać. Ma trochę racji bo ja cały czas to wszystko jeszcze przeżywam. Wiec wyszło na to, że będzie albo Michalinka, albo Zuzanna
Polkosia my też mieliśmy kiedyś pogoń za lisem, bo się w kolo podwórka z teściowa ganial i z kuną, jak nam do garażu wpadła.
A dzisiaj Kochane odpoczywamypóźniej planujemy zrobić jakiegoś grilka, tylko żeby pogoda dopisała
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 07:19
Małgorzatka, agu258, miska2503 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Miśka powodzenia :*
Pokłosia, nie można mieć lakieru, nawet z połyskiem, musi być matowa płytka.
Co do studentów. Przy mnie tak, nie zgadzam sie na udział studentów w badaniu dziecka. Ja rodziłam na karowej, szpital uniwersytecki i tam co rano, tabuny studentów, a że moje dziecko pięknie prezentowało odruch moro, to specjalnie go wywoływali, aby pokazać. Ja wiem, że oni się uczą, ale na moim nie muszą.
Lubrykanty typu dureks zawierają aromaty i olejki eteryczne, które mogą wywoływać skurcze. Provg żel można i jest pomocny.
A do dziewczyn nisko ułożonym łożyskiem, co z seksem?Małgorzatka, miska2503 lubią tę wiadomość