Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagu258 wrote:Dziewczynki, ja do mojego synka jeszcze się nie przyzwyczailam, bo ciągle myslalam, ze nosze córeczkę, ale mój M. ciągle powtarza, ze go syn będzie na imprezy zabierał, ze na sunrise pojedzie z nim, ze na dziewczyny go weźmie
ja muszę chyba się przespać z tym moim Radosławem, a nie jak dotychczas z Julia i będzie dobrze
Doskonale Cie rozumiem bo ja wciaz jeszcze przyzwyczajam sie do tego ze bedzie coreczka a nie synekrozczarowala mnie moja intuicja...
Maz mowi ze synek bedzie kolejny tak wiec tego sie bede trzymac
Miska trzymam kciuki... Zycze aby to byl piekny dzien pelen niezapomnianych chwil!polkosia, Małgorzatka, agu258, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Witam
Pogoda średnia, zaraz wstaje i powoli gotować obiad albo po płytki do kuchni pojedziemyco myślicie o miętowej kuchni ? Zieloną i żółtą ma teściówka, więc odpadają te kolory
czerwony salon mamy i fioletowa kuchnia,wrr nie mam ppmysłu a dzisiaj kupuje farbe
Wgl Misia słońca na dziś życzę :*
Aguu czyli Radzio? No słodkie to imieMałgorzatka, agu258, miska2503 lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Szczesliwa mamusia, dziewczyny po stracie tak mają. Mnie niestety jeszcze forum poronienie tak psyche zwalilo, gdzie tam ciągle powtarzano, ze i w 20tc może się cos stać.
Ja rano wymiotuje. Na takie silne wymioty sa czopki nie pamiętam jak się nazywają, może warto pomyśleć, bo takie wymioty co h sa bardzo niebezpieczne
Malgorzatka a ja mam pytanie do Ciebie, a na prenatalnym mówili Ci, ze masz nisko lozysko? Bo ja mam nisko osadzone i nie wiem czy to znaczy, ze przodujące?
Agatka mi na prenatalnych mówili że łożysko jest na przedniej ścianie nisko i że to norma na tym etapie ciąży.Kasia82 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny czy bylaby ktoras zainteresowana ubrankami dla chlopca h&m,george,f&f,next,early days i inne od rozmiaru 56? za grosze,nie zniszczone, dodaje gratisy w postaci skarpetek i czapek.nie posiadam duzo ubranek typowo dzieciecych w misie itp tylko preferuje ciuszki dla "malego doroslego" jeansy, bluzy,koszule, ale oczywiscie posiadam tez spiochy i pajacyki.jesli bylaby ktoras zainteresowana prosze napisac do mnie lub polubic post, mozna nawiazac dluzsza "sprzedaz", napisac co bedzie interesowalo, przesle zdjecia i gdy moj maly bedzie z czegos wyrastal a ubranko sie spodoba bedzie zarezerwowane.
ss lubi tę wiadomość
-
agu258 wrote:Dziewczynki, ja do mojego synka jeszcze się nie przyzwyczailam, bo ciągle myslalam, ze nosze córeczkę, ale mój M. ciągle powtarza, ze go syn będzie na imprezy zabierał, ze na sunrise pojedzie z nim, ze na dziewczyny go weźmie
ja muszę chyba się przespać z tym moim Radosławem, a nie jak dotychczas z Julia i będzie dobrze
Ja od samego początku czułam, że będzie chłopak (seks w dniu owulacji). Do brzuszka z dużym przekonaniem mówiłam w osobie męskiej np. fasolek, tuptuś, pimpek. Marzyłam jednak o dziewczynce tak jak i moja mama oraz teściowa, która ma dwóch synów. Na badaniu USG, które miałam miesiąc temu okazało się, że będzie synuś. Potrzebowałam czasu, żeby się z tym oswoić. Jak zaczęłam szukać w ciucholandach ubranek dla małego jakoś tak zaczęłam akceptować, że noszę w brzuszku chłopczyka.
Za 3 tyg. mam USG połówkowe chciałabym, aby lekarz za pierwszym razem się pomylił, ale z drugiej strony mam już dużo niebieskich ciuszkówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 08:57
Małgorzatka, agu258 lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:O matko pępek mi się spłycił
możecie sprawdzić czy wam też zaczął się wypychać ?
Ja mam pępek taki jak zwykle, ale ja prawie brzuszka nie mam, może to od tego zależy. Nikt mi nawet nie wierzy, że zgodnie z USG zaczęłam 5 mies ciąży.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
kasiulka87 wrote:Agatka mi na prenatalnych mówili że łożysko jest na przedniej ścianie nisko i że to norma na tym etapie ciąży.
Ja też na prenatalnych miałam łożysko umiejscowione nisko na przednej ścianie, a właściwie kosmówkę, bo o łożysku jest mowa od ok. 16 tyg. ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:25
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Nie było mnie dwa dni a tu tyle nadrabiania
Miałam ciężkie dwa dni bo w pracy koniec miesiąca trzeba było rozliczenia porobić no i niestety ta intensywność się tak na mnie zemściła, że byłam o krok od omdlenia i ledwo doszłam do wersalki i trzeba było się trochę zregenerować mój M na mnie sobie pokrzyczał za to ale ja miałam siły tylko nagle z nich opadłam no i cóż... dobrze, że nie upadłam i nic dzidzi się nie stało.
Dziś mnie dzidzia obudziła już z samego ranajak dobrze ją czuć przynajmniej wiem, że wszystko w porządku
Ponadrabiałam Was
Przede wszystkim gratuluję udanych wizyt :* cieszę się, że same dobre wieści się posypały
A teraz tak :
Nenka co do smarowania to ja staram się co dwa dni smarować brzuszek i piersi mam krem Palmers ale to droi interes zastanawiałam się nad zmianą np na Ziaję
Linka oby Twoja przepowiednia się sprawdziła,że jak się chowa i wstydzi to dziewczynka OBY!
Aanaa ciepłe piersi mam cały czas i bardzo "opuchnięte" sutki ale nie bolą są tylko dość wrażliwe
Małgorzatko filmik cudodzidzia też cudowna
oglądałam chyba z 3 razy
Kasia82 co do smoczków to ja kupiłam na razie jeden silikonowy z BabyOno i w sumie chyba na tym jednym na razie pozostanę..
Polkosia co o cukru to ja też mierzę bo u mnie rodzina cukrzyków więc też mam obawę co do tego... przykro mi z powodu babci dużo zdrówka dla niej !
Lexie fryzurka piękna ja jednak chyba będę wolała rozpuszczone ale może warkocz zrobię dodatkiem
Małgorzatka, Natalia brzuszki cudeńka
Natalia pięknie wyglądałaś
Miśka powodzenia i dobrej zabawy :*
A teraz lecę na spacerek z psem
Miłego dnia kochane :*nat_alia, Lexie, aanaa, Małgorzatka, agu258, miska2503, Muffinka1019, linka220 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Miśka życzę pięknego dnia ;*
Paulla kuchnie kolorowe typu limonka , zielen, mieta to cos co mi sie podoba - jeszcze polaczone np z elementem drewna - super - sama szukam takiej kuchni
ale dzisiaj chba kochana nic nie kupisz - sklepy sa zamkniete
milego dnia :*Małgorzatka, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Miśka powodzenia i szczęścia na nowej drodze życia!
Ja jutro rozpoczynam 5miesiąc i powiem wam, myślałam że brzuszek będzie większy na tym etapiemąż zarezerwował 2 noclegi w Berlinie, ale coś mu się pochrzaniło i nocleg mamy od jutra
teraz zastanawiam się czy jechać jutro czy dzisiaj wybyć do wrocławia, gdzie poczeliśmy naszą Oliwię, przenocować i jutro jechać do Berlina
? Zastanawiam się też jak z jedzeniem, czy będzie gdzie zjeść po drodze i np we Wrocławiu skoro majówka jest ? Do tego muszę kupić soczewki, bo zostały mi 3 pary więc we Wrocku bym mogła złapać z jakimś przewodnikiem jutro. No i co zrobić z cotygodniowymi zdjęciami sobotnimi ? Może by je tak dzisiaj zrobić, to tylko 1 dzień różnicy, bo po powrocie będziemy wykończeni i zrobimy pewnie w połowie tygodnia...tyle pytań na raz
Lexie, Małgorzatka, miska2503 lubią tę wiadomość
-
17 tydzień to jeszcze wcześnie jak na typowy ciążowy brzuszek. U mnie w 20 tygodniu był już trochę zaokrąglony, ale dopiero ok. 24 tyg. stał się pokaźnych rozmiarów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:04
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Miska, niech ten dzień bedzie najpiekniejszy
Mam do Was pytanie - w zwiazku z wynikami badania moczu dostałam zalecenie przyjmowania Furoxinu albo Uroseptu. To są leki o dwóch różnych składach, zastanawiam się, co lepsze. Brałyście któryś z nich w ciąży? Urosept pewnie tak, ale o Furoxinie nie słyszałam.miska2503 lubi tę wiadomość
-
Onka ja Urosept biorę od 2 miesięcy może nawet dłużej 2 tab 3razy dziennie.
Fatim na pewno restauracje i tego typu lokale będą pootwierane. Berlinmam tam rodzinę i nie byłam tam z 8lat kocham to miejsce
Ja też noszę soczewki ale miesięczne Air Optix.
A zdjęcie bym zrobiła dziś to tylko jeden dzien różnicy
Udanego wyjazduMałgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Witam majowkowo
Miska wszystkiego dobrego na nowejdrodze zycia !
Widzialam , ze wczoraj wysyp chlopcow . Gratuluje zdrowych bobaskow .
Co do paznokci to tez slyszalam , ze trzeba je zmyc .
Moj brzuch jest rano maly , a wieczorem dosc duzy , ale to wina wzdecia .
Ja wczoraj mialam kiepski dzien. Po rannnym wazeniu caly dzien do dupy . Tyje w oczachJuz mam 5 kg na plus .Co tydzien jeden kilo . Zawsze mialam problemy z waga . Cale zycie na diecie. Teraz jem normalnie , ale nie przejadam sie . Boje sie
Wiem , ze dla dziecka wszystko , ale czy to bedzie dla niego zdrowe . Musze pogadac z moi lekarzem co robic .
Poza tym ostatnio bola mnie plecy . Szczegolnie wieczorem i jak rano wstaje z lozka .
Slonecznego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:42
Małgorzatka, agu258, miska2503 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzien dobry kochane ! U mnie juz sie pieka buleczki maluch glodny jak nie wiem !
Miska zycze Ci pieknej pogody duzo zabawy radosci i pieknych wspomnien! :*
Natala mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz :*
A co do pepka to u mnie maly brzuch wiec nic sie nie zmieniloAle do duzego mi sie nie spieszy , jeszcze nas wypcha i wtedy bedziemy pisac jak sie nam niewygodnie spi
A jeszcze lato goraco wiec tym bardziej , niech sobie rosnie jak potrzebujeMałgorzatka, miska2503 lubią tę wiadomość