Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli ale sie ciesze , ze wszystko z bobaskiem dobrze
Teraz juz tylko moze byc dobrze . Ciesz sie ciaza !!!
A ja mialam miec leniwy dzien, a wyszlo jak zwykle i spacer nad rzeke zaliczony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 19:32
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja już jutro znów zobaczę Klementysię
Nie mogę się doczekać!
szczesliwa_mamusia21, Lexie, paula1, agu258, Aguś26, AsiaPoli, Arielka, linka220, lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Muffinka jak leżałam na plecach to czułam takie plum plum plum i to co chwile w innych miejscach ze obudzilam się z uśmiechem na twarzy
AsiaPoli tak się ciesze ze wszystko w porządku;) super!!
Polkosia na którą masz wizytę?AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Hej,hej
Polkosia trzymam kciuki! I daj znać jak tam u Was
Milego wypoczywania:-)
u nas dzisiaj się zapowiada słoneczny dzień i można by było gdzieś jechać, ale mój M jutro wyjezdza i szkoda żeby się przemeczal bo przed nim jutro ponad 1200 km.
Znowu będzie smutnoale mam Was, pracę i jakoś może wytrzymam. Takie czasy kuzwa, że żeby móc normalnie funkcjonować trzeba wyjeżdżać kupę km. Masakra
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Cześc dziewczyny
AsiaPoli wspaniałe wieści! Wiedziałam, że tak będzie!
Paula przykro mi. Mój ciągnie dwie fuchy ale też coraz częściej wspomina o wyjeździe. Strasznie się tego boję.
U mnie wczoraj był straszny dzien. Zaczęło się od tego, że zmierzyłam ciśnienie i pokazało mi 190/110 (!?) potem znowu i znowu jakiś horrendalnie wysoki wynik. Sama już nie wiedziałam co zrobic. No ale czułam się za dobrze na taki wynik (głowa nie bolała, kołatania serca nie było, miałam sporo energii) dlatego mama pożyczyła ciśnieniomierz od sąsiadów. Okazało się, że mam 130/82 i tylko puls strasznie wysoki bo 111. Pierwsze co zrobiłam to wywaliłam nasz aparat do mierzenia ciśnienia, nie wiem jak coś co jest zarejstrowane jako artykuł medyczny, może wywoływac taką panikę ?! Zamówiłam już oczywiście nowy, naramienny. Przy okazji czytania o ciśnieniomierzach dowiedziałam się, że baaardzo często takie wpadki zdarzają się tym nadgarstkowym.
Po południu położyłam się bo coś mnie zaczęło gardło bolec i tak się pokurowałam aż do wieczora kiedy wpadł mój P, zza zaciśniętych na przedramieniu palców dosłownie lała sie krew. Była wszędzie! Na podłodze i na ścianie! Dobrze, że są u nas Ci robotnicy bo wiedzieli co robic bo ja, jak na dorosłą, odpowiedzialną i wykształconą osobę przystało, potrafiłam tylko spanikowac.
A to jeszcze nie koniec koszmaru. Szyli go zanim zaczęło działac znieczulenie. Czy wiecie jak lamentuje facet, którego właśnie torturowali? Ale faktycznie łapę ma tak spuchniętą, że szok.
Oczywiście wioząc go do szpitala wyskoczyłam tylko w sweterku, przewiało mnie jeszcze bardziej. Dzisiaj gardło pali mnie już żywym ogniem ale piję sobie prenalen i mam nadzieję, że przejdzie.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Soraya ja mierzę ciśnienie dwa razy dziennie bo już jeden taki skok miałam. Tylko teraz nie wiem czy to był skok czy po prostu mój cudowny aparat miał wtedy gorszy dzień jak wczoraj. Niestety na razie żadne farmakologi wdrożyć nie można bo ja mam tendencję do za niskiego ciśnienia (normalnie mam ciśnienie 120/70 ale potrafi mi spaśc do 100 na piedziesiąt parę) no i jak mi zaczną zbijac je jeszcze bardziej tabletkami to może byc już całkiem niefajnie.
Dodam, ze nie mam białka w moczu. No i trochę za wcześnie na zatrucie ciążowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 08:50
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hej!
Polkosia trzymam kciuki , zeby Klementynka juz na pewno zostala KlementynkaDo trzech razy sztuka
Ursa nie zazdroszcze wczorajszych wrazen . Teraz zadbaj o siebie ,zeby przeziebienie Cie nie pokonalo
U nas tez slonko , ale bez szczegolnych planow . Maz w pracy , a my z corka bedziemy snuc sie po domu i ogrodku bez celu
Milej soboty !polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witam się w 5 miesiącu
Ja mojego Radunia CHYBA zaczynam czuc, ale pewności nie mamzobaczymy później
Lece do sklepu, dziś na obiadek będą skrzydełka z ziemniaczkami i mizeria. Wiec muszę zrobic zakupy
Asiapoli - cieszę się bardzo, ze wszystko ok, w sumie inaczej być nie mogło
Polkosia - dzisiaj razem wchodzimy w 5 miesiąctrzymam kciuki za wizytę
Buziaczki :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 10:25
Nynusia, aanaa, polkosia, Małgorzatka, Muffinka1019, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Ja rownież witam się w pierwszym dniu 5 miesiąca
Klementysia zostanie Klementysią, bo widziałam jej "psitkę" na USGNawet na 18 sekund przełączył nam na 3D, ale kiepska jakość była.
A oto moja gwiazda:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/841f71b57c92.jpg
Główka odpowiada dokładnie 17t0d, nóżki i brzuszek ciut mniej, 16t2d - 16t4d. Serduszko 138. Sprawdzał nam pępowinę, żołądek, pęcherz moczowy - wszystko idealnieMałgorzatka, BATTINKA, aanaa, agu258, paula1, aniacicha, Muffinka1019, Aguś26, Nynusia, onka, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, linka220, Blondik, miska2503, soraya lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn