Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, dziękuje wszystkim za życzenia. Wczoraj i dzisiaj odpoczywamy aby jutro wrócić do rzeczywistości Wesele się udało było rewelacyjnie. Wszyscy wszystko chwalili. Mój R. w kościele dwa razy Mi ślubował bo ksiądz zapomniał przewiązać nam ręce stułą, więc R. mówił przysięgę jeszcze raz.
paula1, szczesliwa_mamusia21, Ursa, AsiaPoli, nenka2, aniacicha, onka, Lucy7, agu258, lili_madlen, FreshMm, Nynusia, BATTINKA, Blondik lubią tę wiadomość
Zosia
-
miska2503 ciesze sie , że wszystko sie udało ! Pierwszy raz slysze zeby ksiadz o tym zapomnial
ALe troszke mnie to rozsmieszylo bo chcialabym zobaczyc Twojego meza w akcji , taki stres i jeszcze raz wszystko
Ale najwazniejsze ze wszystko sie udalo , teraz samych pieknych chwil tylko zyczyc :*
miska2503 lubi tę wiadomość
-
Hej, ja wracam wlasne od rodziców. Zostala m jeszcze godzina drogi i pewn bym jak zwykle splala, ale mój mądry mąż, wpadł na pomysł wpszczenia preparatu do czyszczenia klimatyzacji. Jebie w całym acie orzeźwiającą cytrynką, a ja mam go ochotę zamordować, bo mi nie dobrze. Facet jedzie z dzieckiem i kobeta w ciąży i postanawia godzinę przed podróżą przeczyścić klime, czy oni myślą?
polkosia, agu258, Nynusia lubią tę wiadomość
-
hej kobitki ale wszystkie dziś wcinają kiełbaski z grilla
ja już zaplanowałam za tydzień że będę grillować jak mąż wróci
a dziś zaliczyłam popołudniową drzemkę i spacer długi
miska2503 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaale z tą przysięgą to też mnie rozbawiło
)
miska2503 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArielko, nie denerwuj sie.. ja mysle ze dopiero od 20tyg dziecko ma te stale pory kiedy, czas zaczac sie martwic nie czujac ruchow. Nie wiem co ci napisac, zeby Cie pocieszyc, ale nie martw sie.. zjedz cos slodkiego polez conajmniej pol godziny i poklep brzuszek.. moze wywolasz jego ruchy.