Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Agu u mnie jeszcze 12 dni
Ale Ci zazdroszcze
Może to glupio zabrzmi, ale ja juz ten dzień chciałabym mieć za sobą. Raz ze mam taki humor dzisiaj, a dwa, ze boje się ze mojego M. mama zacznie jakieś sceny robić i w końcu do ślubu nie dojdzie, bo mam wrażenie, ze na tym jej zależy
Mam dziś naprawdę trudny dzień, wiec nie będę Was dolowac:-* -
agu258 wrote:Ale Ci zazdroszcze
Może to glupio zabrzmi, ale ja juz ten dzień chciałabym mieć za sobą. Raz ze mam taki humor dzisiaj, a dwa, ze boje się ze mojego M. mama zacznie jakieś sceny robić i w końcu do ślubu nie dojdzie, bo mam wrażenie, ze na tym jej zależy
Mam dziś naprawdę trudny dzień, wiec nie będę Was dolowac:-*
Ja też chciałam mieć ślub za sobą, bo było to dla mnie strasznie stresujące. Mój mąż też tak miałmusisz do tego podchodzić spokojniej, to Wasz dzień i będzie pięknie. Tylko tak jak Wy chcecie. Nikt ani nic go nie popsuje!
agu258 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja nie mam żadnych 13nastek ani nic takiego, więc nie pomoge .
Wiecie co, myślicie że mogę malować ściany ? Czy farba zaszkodzi? W poprzedniej ciąży też malowałam i w sumie nic się nie działo, sama juz nie wiem. Jedynie że odppczywać często będę musiał . Chce pomóc przy kuchni ale nie wiem jak
Agu sądze podobnie jak agania, to Wasz dzień. Nikim się nie przejmuj, ważne żebyście Wy byli szczęśliwi :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 09:04
agu258 lubi tę wiadomość
-
Ok ja lece się zdrzemnac, lazanki zrobione, zjadlam talerz, pyszne są
Powiem Wam, ze strasznie lapczywie zaczelam jeść, jakby mi ktoś miał zabrać. Ostatnio mój M. powiedział mi przy jedzeniu, ze mam spokojnie jeść, ze on mi nie zjei ze jem, az mi się uszy trzesa. Powiedział to z taka troska, ale i tak mi się glupio zrobiło
aanaa, miska2503 lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Dziewuszki jeszcze napiszę za pamięci, że od przyszłego poniedziałku w lidlu ciuchy ciążowe i staniki będą. I dla maluszków ciuszki też
Super wiadomośćPamietam jak moja bratowa była w ciąży to też w maju była ta akcja dla ciężarówek. Czekałam na tą promocję
-
aanaa wrote:Dziewuszki jeszcze napiszę za pamięci, że od przyszłego poniedziałku w lidlu ciuchy ciążowe i staniki będą. I dla maluszków ciuszki też
Dobrze, że mieszkam koło lidla:)
a tak w ogóle to witajcie! u nas jakoś się zachmurzyło, dobrze, że chociaż weekend był słoneczny i mogłam korzystać, z krótkich spacerów. My nie szalelismy z grillem, ale to dlatego, że czekamy na czwartkową wizytę, okaże się czy wszystko ok i czy mogę juz w miarę normalnie funkcjonować. Za to odwiedzili nas znajomi. Od czwartku do soboty był nasz świadek... W piątek obudził mnie z drzemki-stał nade mną i wołał "Ania, Ania"...jakbym zamknęła sobie oczy dla kaprysu...brrr...później koszmarnie bolała mnie głowa! Wieczorem rozcieńczył mój żel pod prysznic... Niby było go mało, i niby to taka pierdoła...ale to jest moja odrobina luksusu...taki droższy żel...;/
Ale nic tam...mam fajnego męża i z tego się cieszyłam:)Hormony czasem buzują...
siedzimy sobie na kanapie, a ja nagle w płacz J. pyta co się dzieje, a ja na to, że siedzi za daleko i nie widzę jego oczu:) Kurtyna:))
[/url]
[/url]
-
PauLLa, ja malowałam codziennie przez 3 dni kilka dni przed zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży i jest wszystko OK
Teraz farby są bardzo bezpieczne, jak zrobisz to z głową i uchylisz/otworzysz okno to moim zdaniem bez problemu. Mi mąż tylko zabronił malować huśtawek metalowych na podwórku, bo chciałam je przed bejbe odświeżyć, ale jednak ta farba olejna mocno toksyczna jest, a domowe teraz prawie nie pachną.
Też nie czuję jeszcze ruchów, ale się nie nakręcam i cierpliwie czekamPewnie za 2-3 tygodnie się pojawią.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wczoraj miałam zły dzień:
-miałam duże wymioty po obiedzie 2x jeszcze w domu jak dojechałam, kotlety mielone mi zaszkodziły nie pierwszy raz
-muliło mnie w samochodzie, myślałam że :x, dobrze że miałam krówkę
-mąż nie może znaleść tego swojego nowego samochodu, a teść chce mu sprzedać klamota
-teściowa wrrrr bez komentarza, nawet nie zapyta się jak się czuje
-głowa mnie bołała jak nie wiem
-mój mąż zjadł większość obarzanków, które miał mi zostawić
-obudziłam się z strasznym bólem łydki, ale to był taki skurcz że nie mogłam ruszyć nogą i przez cały dzień cierpiałam
-musiałam nosić duże płaty drzewa i mąż je ciął na krajzedze, bo teść pojechał sobie na urodziny, a teściowa gadała o tym jakim obibokiem jest mój mążtylko, że ja go widzę jak się obudzę, bo po pracy zawsze coś reperuje i naprawia i nigdy go nie ma na kanapie przed tv
-brzuch mnie bolał od podnoszenia tego drzewa, ale już teraz jest dobrze
A dzisiaj dobrze się czuję, tylko głowa mnie trochę bolała i obyło się już bez wymiotów
Po pracy M. idziemy na większe zakupy spożywcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:07
-
Witam sie z Wami kochane:-)
Ale Wy aktywne jesteście, aż mi głupio bo nic mi sie nie chce..
Wiem, że już o tym pisałyscie wczesniej, ale zapytam jeszcze raz, czy to normalne, że w 16 tyg nie mam jesacze brzuszka? Wieczorem jak sie cały dzień objadam to niby coś tam sie zaokrągla ale rano jak wstaje jest prawie zupełnie płaski.. -
PauLLa wrote:Kochane ja nie mam żadnych 13nastek ani nic takiego, więc nie pomoge .
Wiecie co, myślicie że mogę malować ściany ? Czy farba zaszkodzi? W poprzedniej ciąży też malowałam i w sumie nic się nie działo, sama juz nie wiem. Jedynie że odppczywać często będę musiał . Chce pomóc przy kuchni ale nie wiem jak
Paula, jak u mnie malowaliśmy, to okropnie bolała mnie głowa po 2 h godzinach w świeżo malowanym pomieszczeniu, dlatego szybko się zwinęłam do teściowej. Dopiero na 3. dzień po malowaniu wróciłamnie wiem, jak będzie u Ciebie, ale może chwilowa wyprowadzka to dobry pomysł?
-
witam, super wiadomośc ztym lidlem, a skąd o tym wiesz? nie ma jeszcze info an stronce
dziś jest promocja w rossmanie na lakiery, błyszczyki, smzinki - minus49%zaraz wybywam się obkupić w kolorowe lakiery
tradycyjnie mam stresa przed jutrezjszą wizytą... -
Witam piekne Panie
Lucy7 to normalne , ja mam dzis 16+1 wg usg 16+4 a brzuszka nie mam , jak leze na plecach to wgl a jak sie poobjadam to tak jak mowiesz, nie martw sie kazdy brzuszek rosnie jak ma ochote i to na nic nie wplywa czy dziecko bedzie wieksze czy mniejsze , jeszcze nam wyskocza brzuszki
Agu, nunusia ja razem z wami czekam na te wasze wielkie dni heeh
Tak sie zaczytalam w tym co piszecie , ze zapomnialam komu co mialam odpisac , ah
Oczywiscie ochota na łazanki sie pojawila, ale trzeba cos innego wymyslic
A u nas leje i leje i przestac nie moze od wczorajLucy7, agu258 lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam, super wiadomośc ztym lidlem, a skąd o tym wiesz? nie ma jeszcze info an stronce
dziś jest promocja w rossmanie na lakiery, błyszczyki, smzinki - minus49%zaraz wybywam się obkupić w kolorowe lakiery
tradycyjnie mam stresa przed jutrezjszą wizytą...od 11 maja
Blondik lubi tę wiadomość