Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielko ja tez własnie czytałam ostatnio że od 20 tyg ruchy stają się bardziej wyraźne i nabieraja stałej częstotliwości i tak jak napisała polkosia tych "pierwszysch ruchów" maluszka czasami nie czuć przez trochę dłuższy czas a potem czuje sie je na nowo
polkosia, Arielka lubią tę wiadomość
-
Miska - fajnie, ze juz jesteś zona!
. Ja odliczam dni do mojego slubu i wesela
a co do wpadek, to przynajmniej będziecie mieli co wspominać
arielko - ja jeszcze nie czuje ruchów wiec nie mogę się wypowiedzieć, ale na pewno wszystko jest ok :-*miska2503, Arielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Ja wrocilam dzis do domu od mamy, maz tez wrocil z delegacji i zabral nas na majowke do Ciechocinkai wbrew pozorom wiecej mlodych malzenstw z dziecmi bylo niz staruszkow z sanatorium
pospacerowalismy przy tezniach bo pogoda byla cudowna, zjadlam gofra i tak mi minelo popoludnie
Misia jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Zakrecony musial byc ten Wasz ksiadz
Arielko ja podobnie jak Agu jeszcze nie czuje ruchow ale mysle ze wszystko jest dobrzeten najgorszy okres juz za nami wiec teraz musimy tylko cieszyc sie ciaza
miska2503, agu258 lubią tę wiadomość
-
Miska super że wesele udane
tak miało być
ale mąż musiał mieć stresa wcale mu nie zazdroszczę ale może to na szczęście?
Dziewczyny wy tak piszecie ze od znajomych dostajecie ubrania fajnie maciepozazdrościć...kurde mi nikt nie chce dać
Ale fajnie ze Wam się tak trafia:D
Arielko kochana nie martw się, może dzidzia ma teraz lenia? Albo po prostu słabiej kopie ze nie czujesz tego?
Ja wcale nie czuje i czekam cierpliwie, przeciez w końcu kopnie swoją mamcię
Nadejdzie taki czas ze te kopniaki będą regularne:)
Ja do lekarza dopiero 25 maja cala wiecznośćagu258, Blondik, soraya, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Na pewno macie rację a ja mam dziś gorszy dzień i marudzę
Ale te nasze biedne maluchy najedzą się teraz kiełbasy z grilla przez cały sezon
Ja wczoraj też grill a dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę do Czerska i Warki i jadłam pyszną pizze
agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pytanie mam, jak się wylicza macierzyński? Wiem , ze średnie 12miesiecy, czyli premie, 13tki itd. A jezeli idę na l4 od maja, to będą liczyć srednia od maja do maja, tak? A macierzyński od października do października? Czy w momencie l4zamraza sie ta kasę i będę otrzymywać na macierzyńskim tyle co na l4?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 06:41
-
Witam i ja
Wczorajsze urodzinki nawet przyjemne, dzisiaj gardełko już mniej boli a Okruszek delikatnie smyra mnie od rana.
ogólnie mój R przez 3dni na rano ma chodzić a ja zapomniałam że w środę na badania miał mnie zawieźć, bo auto u mechanika mam swoje, wrrr
Jak tam pogoda u Was? Majowy weekend mieliśmy słoneczny a dziś już klops
Agu współczuje, ja już poranki mam spokojniejsze i jedynie kaszel tak silny że czasem mam ochote organy wewnętrzne zwrócićahh i wielkie odliczanie teraz zazdraszczam hi
Ja też nie wiem jak jest z macierzyńskim ale dostałam pierwsze l4z zusu i nawet nie jest źleagu258 lubi tę wiadomość
-
Hej
Agatka tak liczone jest od momentu powstania prawa do zasiłku czyli od października do października.
Co najlepsze ja się ostatnio zirytowałam bo renta nie liczy się do dochodu dla zusu ale dla skarbówki tak no i gdzie tu jakaś sprawiedliwość...
Agu u mnie jeszcze 12 dni
Paulla u mnie ciepło ale deszczyk pada
Miłego dnia!agu258, PauLLa, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Paulla wszystkiego najlepszego
Ja właśnie robię łazanki, ale powiem szczerze, ze bardziej z przymusu, niż z chęci. Zostalo mi trochę sporo kiełbaski, a mój M. pojechał na poligon, wiec nie będzie miał kto tego zjeść, wiec robię. A robię tak wcześnie, bo rano go zawiozlam i stwierdzilam, ze zrobię resztę zakupów i ogarne wszystko z rana. Spać mi się chce nieziemsko! ale czekam, bo juz zaraz się zrobią, wiec poloze się spać
Ja tez kaszle i chyba ten kaszel powoduje u mnie te wymioty...nie mogę się doleczyc po tym szpitalu
Dzisiaj mam dzień humorzasty, rano malo się nie rozplakalam, bo stwierdziłam, ze albo się nie zmieszcze w suknie ślubna, albo będę wyglądać tragiczniepóźniej stwierdzilam, ze ja chyba nie będę dobra mama i znów mi się płakać zachcialo...
Ech...do tego jeszcze mój M. na dwa tyg pojechał na poligon, będę sama, wiec dodatkowo dochodzi tęsknota... No niby zjedzie na weekend i jest tutaj blisko, ze mogę pojechać autem zeby się z nim zobaczyć, ale jakoś tak smutno mi
PauLLa lubi tę wiadomość