Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aanaa super
dziękuję mam po drodze z pracy do domu aż 3 lidle wiec na pewno wstąpię
Ja brzuszek mam już duży aż sama nie mogę w to uwierzyćW Smyku dorwałam sukienkę ciążową na 35zł i chyba sobie ją kupię bo zwykłe legginsy zaczynają mnie uwierać
szczesliwa_mamusia21, agu258, haen lubią tę wiadomość
-
Witam po dlugim weekendzie
Widze , ze prawie kazda spedzila go bardzo aktywnie i pogoda dopisala .
A ja borykam sie od trzech dni z bolem glowyNiestety musialam juz wziasc trzy paracetamole , bo inaczej nie wstala bym z lozka . Nie wiem cy to normalne, ale od poczatku ciazy miewambardzo czesto ta dolegliwosc . To chyba troche migrena , bo mam przy tym odruch wymiotny . No nic kolejna sprawa do obgadanie z lekarze . Juz sie tworzy lista pytan
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja tez ostatnio kupilam taki kombinezon bluzka laczona ze spodenkami nie moge sie doczekac az go zaloze !
Aanaa na pewno nie jest tak źle!
lojkalojka czytalam ze bole glowy w naszym stanie sa norma , mnie tez czesto to dotyka i wtedy jest koniec ze mna ! Musi byc ciemno i cicho bo bym zwariowala , mam nadzieje ze dolegliwosci szybko mina :*
Kochane ciekawe czy u mnie bedzie ta oferta bo u mnie w gazetce od 11 dzień mamybo tu jest wczesniej , ale bede sie czaic moze sie uda w innym terminie dorwac to
-
Heeej Kobiety
cie pisałam ostatnio bo nie miałam dostępu do sieci tak jak już wspominałam
starałam sie nadrobić ale niestety już nie pamiętam u kogo chłopiec u kogo dziewczynka
ale gratuluję zdrowo rosnących pociech :* U Nas niestety Maluszek nie chce się pokazać wstydzioszek Mój ,roztanczony/a
Dzidziolek juz daje o sobie znaćprzeważnie rano jak na plecach leze
super uczucie
!
Brzucho Mi też już wywaliło i to jak ! Kiedyś pisałam ,że swój Mam nie mały ,wiec teraz tym bardziej widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:30
-
Witam się z Wami Słońca,
nie pisałam długo, ale byłam u rodziców na wsi i miałam słaby zasięg internetu. Gratuluję wszystkich dziewczynek i chłopców. Super, że już tak dużo dziewczyn wie, kogo nosi pod sercem. Ja jeszcze nie wiem, pewnie dopiero 23 maja na połówkowym się dowiem.
Aanaa, dzięki za informację o lidlu. Pewnie pojadę po leginsy
Szczęśliwa Mamusiu, ja ostatnio też rozglądałam się za kombinezonami ciążowymi, ale nic fajnego nie znalazłam. Napiszesz, gdzie zakupiłaś swój?
Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch. Podobno warto - pierwsza pomoc dla dziecka i kobiet w ciąży itp. Ja mam bliziutko, bo w Legionowie.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 13:03
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Magnosiu ja kupowalam w Holandi w Primarku , ale moze poszukaj na allegro tam tez patrzylam kiedys i nawet fajnie mozna bylo znalezc , mam nadzieje ze Ci sie uda cos fajnego wyszukac
A no to trochę daleko
Poszukam w necie, dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:41
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Wiecie co, nie mam kresy na brzuchu, ale na twarzy mam lekką tzw. ostudę, tzn. środek twarzy jest ciemniejszy jakby bardziej opalony... maskuję to makijażem
Za pierwszym razem myślałam, ze się nie domyłam, ale nie chciało zejść
"Nie próbuj zmywać ciemnych plamek z nosa, policzków i czoła! To nie są zwykłe plamy - jest to częsta dolegliwość podczas ciąży, zwana ostudą lub „maską ciążową”. Jej powstaniu winne są hormony, które u niektórych kobiet wywołują taki właśnie efekt. "
-
nick nieaktualny
-
A widzisz u Mnie jest kilka i tez takie te brzegi byle jakie
gorzej jak to zbrazowieje :mam brata młodszego Ma 12 lat pamiętam Mama Moja w ciazy tez miała i to z upływem czasu im bliżej rozwiązania tym ciemniejsze były
-
Hej, właśnie się sprawdziłam przed lustrem
Plamek na twarzy nie mam, ale za to mam pryszcze
A kreseczka leciutko zaczyna się pojawiać, ale to trzeba się przyjrzeć. Ja dziś dzień wolny, w Anglii tzw. Bank Holiday.
Wczoraj poczułam troszkę mocniej ruchy dzidziusia, w końcu! Raz tak puknął śmiesznie, że aż podskoczyłam, bo nie wiedziałam o co chodzi
Płeć będę wiedziała za tydzień i 3 dni... Taka jestem podekscytowana!!!! -
nick nieaktualnyDzień dobry Paniom
O kombinezonie z h&m - są też takie nie z dżinsu tylko czarne, z lekkiego materiału. Są też bluzki ciążowe z krótkim rękawem, 2 szt. za 40 zł, nabyłam w sobotę
Aanaa, wielkie dzięki za info o Lidlu, chyba wszystkie zrobią teraz najazd na sklepy
Ja również weekend spędziłam grillowo, nie pamiętam, kiedy tyle czasu spędziłam na dworze. Skończyło się to codziennymi popołudniowymi drzemkami po 2 godziny i problemami z zasnieciem w nocy
Strasznie Wam zazdroszczę, że czujecie dzidzie, u mnie leci 19 tc i nadal nic, czekam.Magnosia, aanaa, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaanaa wrote:Ja się właśnie zastanawiam, jak to jest z wyścigiem po ciuchy ciążowe w Lidlu? Trzeba po to iść rano czy spokojnie zostanie na popołudnie?
Nie wiem, jak jest z ciążowymi, ale pamiętam, że była kiedyś promocja na zimowe ciuszki dla kilkulatków - i było ciężko, trzeba było lecieć z rana. Natomiast kiedyś przypadkowo poszłam do Lidla w niedzielę tuż przed dniem promocji i akurat Panie rozkładały towar na następny dzień (biorąc dla siebie i kolezanek również). Udało mi się kupić te rzeczy, które miały być w promocji od następnego dnia już wtedy i po promocyjnej cenie. Oczywiście zapewne nie wszędzie i nie zawsze tak to działa, ale może?