X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa super :) dziękuję mam po drodze z pracy do domu aż 3 lidle wiec na pewno wstąpię :D

Ja brzuszek mam już duży aż sama nie mogę w to uwierzyć :D W Smyku dorwałam sukienkę ciążową na 35zł i chyba sobie ją kupię bo zwykłe legginsy zaczynają mnie uwierać :)

szczesliwa_mamusia21, agu258, haen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie byłam w bufecie po kanapkę bo już widzę że mi zabraknie jedzenia ;) A tu pani właścicielka pyta czy będę miała dziewczynkę. No cholera. Az tak zbrzydłam? :D

polkosia, szczesliwa_mamusia21, agu258, Blondik lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po dlugim weekendzie :)
    Widze , ze prawie kazda spedzila go bardzo aktywnie i pogoda dopisala .

A ja borykam sie od trzech dni z bolem glowy :( Niestety musialam juz wziasc trzy paracetamole , bo inaczej nie wstala bym z lozka . Nie wiem cy to normalne, ale od poczatku ciazy miewambardzo czesto ta dolegliwosc . To chyba troche migrena , bo mam przy tym odruch wymiotny . No nic kolejna sprawa do obgadanie z lekarze . Juz sie tworzy lista pytan ;)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ostatnio kupilam taki kombinezon bluzka laczona ze spodenkami nie moge sie doczekac az go zaloze ! :)

Aanaa na pewno nie jest tak źle :D !

lojkalojka czytalam ze bole glowy w naszym stanie sa norma , mnie tez czesto to dotyka i wtedy jest koniec ze mna ! Musi byc ciemno i cicho bo bym zwariowala , mam nadzieje ze dolegliwosci szybko mina :*

Kochane ciekawe czy u mnie bedzie ta oferta bo u mnie w gazetce od 11 dzień mamy :( bo tu jest wczesniej , ale bede sie czaic moze sie uda w innym terminie dorwac to :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej Kobiety :) cie pisałam ostatnio bo nie miałam dostępu do sieci tak jak już wspominałam :) starałam sie nadrobić ale niestety już nie pamiętam u kogo chłopiec u kogo dziewczynka :) ale gratuluję zdrowo rosnących pociech :* U Nas niestety Maluszek nie chce się pokazać wstydzioszek Mój ,roztanczony/a :P
    Dzidziolek juz daje o sobie znać :) przeważnie rano jak na plecach leze :) :) super uczucie :) !
    Brzucho Mi też już wywaliło i to jak ! Kiedyś pisałam ,że swój Mam nie mały ,wiec teraz tym bardziej widać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:30

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawię wam zdjęcie N fcb :) bo tu nie potrafię :P

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami Słońca,
    nie pisałam długo, ale byłam u rodziców na wsi i miałam słaby zasięg internetu. Gratuluję wszystkich dziewczynek i chłopców. Super, że już tak dużo dziewczyn wie, kogo nosi pod sercem. Ja jeszcze nie wiem, pewnie dopiero 23 maja na połówkowym się dowiem.

Aanaa, dzięki za informację o lidlu. Pewnie pojadę po leginsy :)

Szczęśliwa Mamusiu, ja ostatnio też rozglądałam się za kombinezonami ciążowymi, ale nic fajnego nie znalazłam. Napiszesz, gdzie zakupiłaś swój? :)

Zapisałam się na warsztaty Bezpieczny Maluch. Podobno warto - pierwsza pomoc dla dziecka i kobiet w ciąży itp. Ja mam bliziutko, bo w Legionowie.

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 13:03

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu ja kupowalam w Holandi w Primarku , ale moze poszukaj na allegro tam tez patrzylam kiedys i nawet fajnie mozna bylo znalezc , mam nadzieje ze Ci sie uda cos fajnego wyszukac :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Magnosiu ja kupowalam w Holandi w Primarku , ale moze poszukaj na allegro tam tez patrzylam kiedys i nawet fajnie mozna bylo znalezc , mam nadzieje ze Ci sie uda cos fajnego wyszukac :)

A no to trochę daleko ;)
    Poszukam w necie, dzięki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:41

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, nie mam kresy na brzuchu, ale na twarzy mam lekką tzw. ostudę, tzn. środek twarzy jest ciemniejszy jakby bardziej opalony... maskuję to makijażem ;) Za pierwszym razem myślałam, ze się nie domyłam, ale nie chciało zejść ;)

"Nie próbuj zmywać ciemnych plamek z nosa, policzków i czoła! To nie są zwykłe plamy - jest to częsta dolegliwość podczas ciąży, zwana ostudą lub „maską ciążową”. Jej powstaniu winne są hormony, które u niektórych kobiet wywołują taki właśnie efekt. "

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshM Ja Mam na czole takie ciemne plamki nie są duże ale widzę jak stanę przy lusterku przy dobrym świetle.

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegi, ja tak samo przy dobrym świetle, ale te moje plamy sa praktycznie ze sobą zlane w jedną większą o nieregularnych brzegach. Też widzę tylko przy lustrze i dobrym świetle, ale drażni mnie to i szybko rano zamalowuję :D

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kombinezon ciazowy jeansowy jest h&m wejdz na ich stornke.. nawet dobrze wyglada.
    A i super szorty po 20zl maja i jeansowe krotkie spodenki za 50zl

Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz u Mnie jest kilka i tez takie te brzegi byle jakie :D gorzej jak to zbrazowieje :mam brata młodszego Ma 12 lat pamiętam Mama Moja w ciazy tez miała i to z upływem czasu im bliżej rozwiązania tym ciemniejsze były :)

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do plam, moja koleżanka ma teraz ciemne plamy pod pachami właśnie.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie się sprawdziłam przed lustrem ;) Plamek na twarzy nie mam, ale za to mam pryszcze :/ A kreseczka leciutko zaczyna się pojawiać, ale to trzeba się przyjrzeć. Ja dziś dzień wolny, w Anglii tzw. Bank Holiday.
    Wczoraj poczułam troszkę mocniej ruchy dzidziusia, w końcu! Raz tak puknął śmiesznie, że aż podskoczyłam, bo nie wiedziałam o co chodzi ;)
    Płeć będę wiedziała za tydzień i 3 dni... Taka jestem podekscytowana!!!!

wnid9vvjodizjocx.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u Mnie wizyta dopiero 24 Maja :D ale zleci wmawia sobie ,że to tylko 3 soboty ,a nie tygodnie :D

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Paniom :-)

O kombinezonie z h&m - są też takie nie z dżinsu tylko czarne, z lekkiego materiału. Są też bluzki ciążowe z krótkim rękawem, 2 szt. za 40 zł, nabyłam w sobotę :-)

Aanaa, wielkie dzięki za info o Lidlu, chyba wszystkie zrobią teraz najazd na sklepy ;-)

Ja również weekend spędziłam grillowo, nie pamiętam, kiedy tyle czasu spędziłam na dworze. Skończyło się to codziennymi popołudniowymi drzemkami po 2 godziny i problemami z zasnieciem w nocy ;-)

Strasznie Wam zazdroszczę, że czujecie dzidzie, u mnie leci 19 tc i nadal nic, czekam.

Magnosia, aanaa, Lucy7 lubią tę wiadomość

• aanaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się właśnie zastanawiam, jak to jest z wyścigiem po ciuchy ciążowe w Lidlu? Trzeba po to iść rano czy spokojnie zostanie na popołudnie?

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam, jak to jest z wyścigiem po ciuchy ciążowe w Lidlu? Trzeba po to iść rano czy spokojnie zostanie na popołudnie?

Nie wiem, jak jest z ciążowymi, ale pamiętam, że była kiedyś promocja na zimowe ciuszki dla kilkulatków - i było ciężko, trzeba było lecieć z rana. Natomiast kiedyś przypadkowo poszłam do Lidla w niedzielę tuż przed dniem promocji i akurat Panie rozkładały towar na następny dzień (biorąc dla siebie i kolezanek również). Udało mi się kupić te rzeczy, które miały być w promocji od następnego dnia już wtedy i po promocyjnej cenie. Oczywiście zapewne nie wszędzie i nie zawsze tak to działa, ale może?

‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ