X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam, jak to jest z wyścigiem po ciuchy ciążowe w Lidlu? Trzeba po to iść rano czy spokojnie zostanie na popołudnie?

Myślę, że lepiej iść rano, już nawet nie chodzi o jakieś bitwy, ale będzie większy wybór ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pamiętam jak promocja była chyba na patelnie jak poszłam to zimowa pora było to masakra ! Ludzie czekali jeszcze sklep był zamknięty ,ciemno a jak weszli to nawet dostępu tam nie było ha ha

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie poza ciążowymi ciuchami będą sprzedawać też inne rzeczy w promocji, więc chyba wolę mieć mniejszy wybór niż dostać z łokcia w brzuch albo coś w tym rodzaju. Niestety widziałam w internecie co się dzieje w poniedziałki w lidlu...

polkosia lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam :-D
    U nas wiem, ze jak buty rzucają, to ponoć jest tak, ze tłum stoi pod lidlem, wchodzą i kupują po 6-8 par, i wychodzą. Walka niby niesamowita. Ja, niczego nieświadoma pojechalam około 18 i były pustki. Nigdy nie uczestniczylam w takiej walce, ale po te ciazowe i dziecięce ciuszki to chyba zajade :-) ale raczej nie na otwarcie sklepu, tylko normalnie, jak wstane :-)

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny od soboty przechodzę bardzo silny stres, mam nadzieje, ze maluchowi nic nie grozi, przez te moje zdenerwowanie

miska2503 lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    A ja dziewczyny od soboty przechodzę bardzo silny stres, mam nadzieje, ze maluchowi nic nie grozi, przez te moje zdenerwowanie
    Przepraszam nie mialam tego lubić. Napewno wszystko wporzadku z dzidZia. pisze z tel więc mogę byki sądzić

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • Marta28 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Wstalam :-D
    U nas wiem, ze jak buty rzucają, to ponoć jest tak, ze tłum stoi pod lidlem, wchodzą i kupują po 6-8 par, i wychodzą. Walka niby niesamowita. Ja, niczego nieświadoma pojechalam około 18 i były pustki. Nigdy nie uczestniczylam w takiej walce, ale po te ciazowe i dziecięce ciuszki to chyba zajade :-) ale raczej nie na otwarcie sklepu, tylko normalnie, jak wstane :-)

O tak z butami to jest masakra, trzeba djechać z samego rana:-) ja nosze 40-tkę, i jak nie pojadę rano to po południu czasem już nie ma. zostają głównie te małe numery 37 - 38 .. Ale akurat buty z lidla sa dobrej jakości a do tego niedrogie.
    Miejmy nadzieję że dla nas wystarczy :-)

agu258 lubi tę wiadomość

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• Marta28 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale staników mały wybór ( i niestety nie moje rozmiary) 80B , 85B, 85C , 85D.. Ładne są ale skoro rodzimy dopiero w październiku to czy nasze piersi się zmieszczą? Co już nie urosną więcej?? :-) Ale legginsy to mam nadzieje że uda mi się kupić, nawet dwie pary :-)

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Heeej Kobiety :) cie pisałam ostatnio bo nie miałam dostępu do sieci tak jak już wspominałam :) starałam sie nadrobić ale niestety już nie pamiętam u kogo chłopiec u kogo dziewczynka :) ale gratuluję zdrowo rosnących pociech :* U Nas niestety Maluszek nie chce się pokazać wstydzioszek Mój ,roztanczony/a :P
    Dzidziolek juz daje o sobie znać :) przeważnie rano jak na plecach leze :) :) super uczucie :) !
    Brzucho Mi też już wywaliło i to jak ! Kiedyś pisałam ,że swój Mam nie mały ,wiec teraz tym bardziej widać :P

Ojejjjjj nie jestem sama jak dobrze !! Możemy sobie przybić piątki bo ja też mam wstydzioszka :D <3

meeegi1771 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam pod ręką lidla ale kiedyś byłam właśnie dla Córci kupić ciuszki niemowlęce w pierwszym dniu promocji i resztki były rozszarpywane przez babcie :/A mnie z pokaźnym już brzuszkiem omal nie przewróciły nosz wstyd :(

Odnośnie malowania mój R wczoraj schował na góre farbe i tylko gips kładłam bo to nie śmierdzi ani nic a malować będziemy razem popołudniu i najwyżej przeniose się do teściówki aż nie wywietrzeje farba.

Też myślę, że bóle głowy to norma ale z lekami nie ma co przesadzać. Ja mam zgage i mam Maloxx który super działa ale nie chce brać go jeśli wiem, że dam rade choc jest ciężko to dla Okruszka wszystko :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez najbierdziej chcialam biustonosz , ale faktycznie moze byc walka , a niewiadomo jakie to piersi beda w pazdzierniku mi narazie o 2 rozm skoczylo a co bedzie pozniej :D
    Ja chyba pozostane wierna allegro , ale jak sie trafi przez przypadek ze sie znajde i cos sie ostanie to kto wie czy sie nie skusze :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U nas dokładnie to samo ! Przed lidlem najlepiej stac poł godziny przed otwarciem ludzie biora po kilka par wszystkiego (bo jest 7 dni na zwrot) a o 11 to nie ma czego w lidlu nawet czego czukac bo puste kosze :( :D

aagatkaa1984 dziecko czuje stres matki ale problem jest gdybys stresowałabys sie nieprzerywalnie przez cały okres ciązy bez możliwości na chwilowe wyluzowanie i odpoczynek no i mowa tu o ciagłym skrajnym stresie takim co wyciencza organizm :) Myśle że nie powinnas dokładac sobie jeszcze tego zmartwienia co bedzie potegować juz stres bieżący i koło się zamyka :) Napij sie melisy zrób sobie wieczor relaksu , oddychaj głeboko postaraj się rozluźnić :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka w takim razie życzę mało stresu a z dzidzią na pewno wszystko w porządku nie martw się!

Ja też bym chętnie zapolowała na te legginsy i też zamierzam wybrać się rano bo popołudniu raczej nie dostanę już ani jednej sztuki

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Ja tez najbierdziej chcialam biustonosz , ale faktycznie moze byc walka , a niewiadomo jakie to piersi beda w pazdzierniku mi narazie o 2 rozm skoczylo a co bedzie pozniej :D
    Ja chyba pozostane wierna allegro , ale jak sie trafi przez przypadek ze sie znajde i cos sie ostanie to kto wie czy sie nie skusze :)

Co do biustonoszy to mi sie udalo dorwac w promocynej cenie w Atlanticu - po 40 zl. Co prawda byl problem z rozmiarem wsrod tych promocyjnych (ale tych niepromocyjnych tez...), ale kupilam taki na teraz, pozniej bede musiala uzupelnic.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę Lidla :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem w pracy do 16 wiec mogę o lidlu zapomnieć:P
    Najbardziej to mi szkoda h&m no piszecie ze takie tanie szorty,a ja za tydzień na urlop jadę i tylko mam takie getry krótkie... Ale nie mam hm e moim miescie a na stronie drogo jak cholera...
    Na allegro używane szorty hm kosztują 30 zl to jakiej jaja :P

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie zakupów dla dzidzi to polecam na allegro rp_77 kurcze chyba dobrze napisałam :P ma najtańsze produkty i takie same jak każdy no a gemini to chyba znacie :) takie ode mnie poleconko :*

Nynusia lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Nienawidzę Lidla :D

Mnie do szału doprowadzają te bitwy w tym sklepie dlatego tam nie chodzę. I nie mam tam swoich ulubionych produktów.

polkosia, ss lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam może 5 razy w życiu, bo staram się wspierać małe sklepy, jednak w lidlu są baaardzo smaczne białe kiełbaski zaw. 95% mięsa. Idealne na grilla :)

iv09hdge6yql001e.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam już w 5 miesiącu ostatnio nie mam czasu aby posiedzieć przy kompie bo konczymy remont i ciągle jest coś do zrobienia :/ i nie jestem w stanie nawet nadrobić tego co pisałyście bo tyle tego jest :)

Lexie, aanaa, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
‹‹ 752 753 754 755 756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ