X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam, jak to jest z wyścigiem po ciuchy ciążowe w Lidlu? Trzeba po to iść rano czy spokojnie zostanie na popołudnie?

Myślę, że lepiej iść rano, już nawet nie chodzi o jakieś bitwy, ale będzie większy wybór ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pamiętam jak promocja była chyba na patelnie jak poszłam to zimowa pora było to masakra ! Ludzie czekali jeszcze sklep był zamknięty ,ciemno a jak weszli to nawet dostępu tam nie było ha ha

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie poza ciążowymi ciuchami będą sprzedawać też inne rzeczy w promocji, więc chyba wolę mieć mniejszy wybór niż dostać z łokcia w brzuch albo coś w tym rodzaju. Niestety widziałam w internecie co się dzieje w poniedziałki w lidlu...

polkosia lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam :-D
    U nas wiem, ze jak buty rzucają, to ponoć jest tak, ze tłum stoi pod lidlem, wchodzą i kupują po 6-8 par, i wychodzą. Walka niby niesamowita. Ja, niczego nieświadoma pojechalam około 18 i były pustki. Nigdy nie uczestniczylam w takiej walce, ale po te ciazowe i dziecięce ciuszki to chyba zajade :-) ale raczej nie na otwarcie sklepu, tylko normalnie, jak wstane :-)

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny od soboty przechodzę bardzo silny stres, mam nadzieje, ze maluchowi nic nie grozi, przez te moje zdenerwowanie

miska2503 lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    A ja dziewczyny od soboty przechodzę bardzo silny stres, mam nadzieje, ze maluchowi nic nie grozi, przez te moje zdenerwowanie
    Przepraszam nie mialam tego lubić. Napewno wszystko wporzadku z dzidZia. pisze z tel więc mogę byki sądzić

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • Marta28 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Wstalam :-D
    U nas wiem, ze jak buty rzucają, to ponoć jest tak, ze tłum stoi pod lidlem, wchodzą i kupują po 6-8 par, i wychodzą. Walka niby niesamowita. Ja, niczego nieświadoma pojechalam około 18 i były pustki. Nigdy nie uczestniczylam w takiej walce, ale po te ciazowe i dziecięce ciuszki to chyba zajade :-) ale raczej nie na otwarcie sklepu, tylko normalnie, jak wstane :-)

O tak z butami to jest masakra, trzeba djechać z samego rana:-) ja nosze 40-tkę, i jak nie pojadę rano to po południu czasem już nie ma. zostają głównie te małe numery 37 - 38 .. Ale akurat buty z lidla sa dobrej jakości a do tego niedrogie.
    Miejmy nadzieję że dla nas wystarczy :-)

agu258 lubi tę wiadomość

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• Marta28 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale staników mały wybór ( i niestety nie moje rozmiary) 80B , 85B, 85C , 85D.. Ładne są ale skoro rodzimy dopiero w październiku to czy nasze piersi się zmieszczą? Co już nie urosną więcej?? :-) Ale legginsy to mam nadzieje że uda mi się kupić, nawet dwie pary :-)

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Heeej Kobiety :) cie pisałam ostatnio bo nie miałam dostępu do sieci tak jak już wspominałam :) starałam sie nadrobić ale niestety już nie pamiętam u kogo chłopiec u kogo dziewczynka :) ale gratuluję zdrowo rosnących pociech :* U Nas niestety Maluszek nie chce się pokazać wstydzioszek Mój ,roztanczony/a :P
    Dzidziolek juz daje o sobie znać :) przeważnie rano jak na plecach leze :) :) super uczucie :) !
    Brzucho Mi też już wywaliło i to jak ! Kiedyś pisałam ,że swój Mam nie mały ,wiec teraz tym bardziej widać :P

Ojejjjjj nie jestem sama jak dobrze !! Możemy sobie przybić piątki bo ja też mam wstydzioszka :D <3

meeegi1771 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam pod ręką lidla ale kiedyś byłam właśnie dla Córci kupić ciuszki niemowlęce w pierwszym dniu promocji i resztki były rozszarpywane przez babcie :/A mnie z pokaźnym już brzuszkiem omal nie przewróciły nosz wstyd :(

Odnośnie malowania mój R wczoraj schował na góre farbe i tylko gips kładłam bo to nie śmierdzi ani nic a malować będziemy razem popołudniu i najwyżej przeniose się do teściówki aż nie wywietrzeje farba.

Też myślę, że bóle głowy to norma ale z lekami nie ma co przesadzać. Ja mam zgage i mam Maloxx który super działa ale nie chce brać go jeśli wiem, że dam rade choc jest ciężko to dla Okruszka wszystko :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez najbierdziej chcialam biustonosz , ale faktycznie moze byc walka , a niewiadomo jakie to piersi beda w pazdzierniku mi narazie o 2 rozm skoczylo a co bedzie pozniej :D
    Ja chyba pozostane wierna allegro , ale jak sie trafi przez przypadek ze sie znajde i cos sie ostanie to kto wie czy sie nie skusze :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U nas dokładnie to samo ! Przed lidlem najlepiej stac poł godziny przed otwarciem ludzie biora po kilka par wszystkiego (bo jest 7 dni na zwrot) a o 11 to nie ma czego w lidlu nawet czego czukac bo puste kosze :( :D

aagatkaa1984 dziecko czuje stres matki ale problem jest gdybys stresowałabys sie nieprzerywalnie przez cały okres ciązy bez możliwości na chwilowe wyluzowanie i odpoczynek no i mowa tu o ciagłym skrajnym stresie takim co wyciencza organizm :) Myśle że nie powinnas dokładac sobie jeszcze tego zmartwienia co bedzie potegować juz stres bieżący i koło się zamyka :) Napij sie melisy zrób sobie wieczor relaksu , oddychaj głeboko postaraj się rozluźnić :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka w takim razie życzę mało stresu a z dzidzią na pewno wszystko w porządku nie martw się!

Ja też bym chętnie zapolowała na te legginsy i też zamierzam wybrać się rano bo popołudniu raczej nie dostanę już ani jednej sztuki

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Ja tez najbierdziej chcialam biustonosz , ale faktycznie moze byc walka , a niewiadomo jakie to piersi beda w pazdzierniku mi narazie o 2 rozm skoczylo a co bedzie pozniej :D
    Ja chyba pozostane wierna allegro , ale jak sie trafi przez przypadek ze sie znajde i cos sie ostanie to kto wie czy sie nie skusze :)

Co do biustonoszy to mi sie udalo dorwac w promocynej cenie w Atlanticu - po 40 zl. Co prawda byl problem z rozmiarem wsrod tych promocyjnych (ale tych niepromocyjnych tez...), ale kupilam taki na teraz, pozniej bede musiala uzupelnic.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę Lidla :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem w pracy do 16 wiec mogę o lidlu zapomnieć:P
    Najbardziej to mi szkoda h&m no piszecie ze takie tanie szorty,a ja za tydzień na urlop jadę i tylko mam takie getry krótkie... Ale nie mam hm e moim miescie a na stronie drogo jak cholera...
    Na allegro używane szorty hm kosztują 30 zl to jakiej jaja :P

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie zakupów dla dzidzi to polecam na allegro rp_77 kurcze chyba dobrze napisałam :P ma najtańsze produkty i takie same jak każdy no a gemini to chyba znacie :) takie ode mnie poleconko :*

Nynusia lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Nienawidzę Lidla :D

Mnie do szału doprowadzają te bitwy w tym sklepie dlatego tam nie chodzę. I nie mam tam swoich ulubionych produktów.

polkosia, ss lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam może 5 razy w życiu, bo staram się wspierać małe sklepy, jednak w lidlu są baaardzo smaczne białe kiełbaski zaw. 95% mięsa. Idealne na grilla :)

iv09hdge6yql001e.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam już w 5 miesiącu ostatnio nie mam czasu aby posiedzieć przy kompie bo konczymy remont i ciągle jest coś do zrobienia :/ i nie jestem w stanie nawet nadrobić tego co pisałyście bo tyle tego jest :)

Lexie, aanaa, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
‹‹ 752 753 754 755 756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ