Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy to uzależnienie?
Dziewczyny, każdego dnia wchodzę na forum. Jak siedzę sama w domu, to kilka razy dziennie...Też tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:00
onka, Marta28, aanaa, Kasia82, Lucy7, agu258, malgo86, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, Blondik lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, słodkie macie już te brzuszki i już coraz bardziej widoczne. U mnie jeszcze w ubiegłym tygodniu jedni widzieli, inni nie. Mam wrażenie, że w ostatnim tygodniu piłeczka znacznie się powiększyła. Jak już jesteśmy przy zdjęciach, to i ja wstawię. Czekam też na Wasze fotki.
agu258, Arielka, aanaa, Lucy7, szczesliwa_mamusia21, Marta28, madu, agania, meeegi1771, Magnosia, FreshMm, lili_madlen, onka, soraya, Blondik, paula1 lubią tę wiadomość
-
Aguś, Ty masz też słodziutki i bardzo zgrabny brzuszek. A właśnie... nie miej już takich głupiutkich snów z suknią ślubną w roli głównej.
Ja brałam ślub w 20 czy 21 tygodniu i było już troszkę widać, ale krawcowe dały mi trochę luzu w sukni, która poza tym była na gumkę. Dół był idealny, tylko gorset na górze nie był dobrym pomysłem, trochę się w nim męczyłam. Na pewno się zmieścisz.
agu258 lubi tę wiadomość
-
A ja lidla mam pod nosem i wiekszosc zakupow robie wlasnie tam . Tylko , ze sprawdzilam gazetke i niestety u mnie tego nie bedzie . Zawsze byly te same rzeczy co w Polsce z wyprzedzeniem . No coz - Szkoda
Pytanie do szczesliwa-mamusia21 : czy w primark jest dzial dla kobiet w ciazy ? Bylam dwa razy , ale nie zwrocilam uwagi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:29
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lucy7 wrote:Kasia82 piekny brzusio:-) ja tez jestem w 16 tyg.a brzuszek płaski, zaczełam sie dziś martwić bo wydawało mi sie ze jeszcze kilka dni temu był wiekszy..a wizyta dopiero 20.05..
Dziękuję, dziewczynki. :-*
Lucy, nie martw się. Ja też mam wrażenie, że u mnie jest raz większy, raz mniejszy. Może to też zależy od tego, co zjemy? Zdąży Ci jeszcze urosnąć.agu258, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Czy to uzależnienie?
Dziewczyny, każdego dnia wchodzę na forum. Jak siedzę sama w domu, to kilka razy dziennie...Też tak macie?
hm, jakby to powiedzieć.. Ja jak wstaje w nocy na siku między 2 a 4 to tez potrafię zajrzeć , co słychać, czy nie mam jakiejś wiadomości
To całkiem normalnechyba
agania, Magnosia lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Ale macie juz piekne brzuszki
Moj to takie polaczenie sadelka i ciazy
Bardziej widoczny jest wieczorem po calym dniu .
U mnie też sadełko połączone z ciążą.W pierwszej ciąży byłam lżejsza na początku o jakieś 13 kg i widzę ogromną różnicę w ogólnym wyglądzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:35